Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's bestellenKlantenserviceBetaalmogelijkhedenAchteraf betalen

Achteraf betalen

Als u het niet prettig vindt om direct in onze webwinkel af te rekenen, is het mogelijk om achteraf te betalen. Wanneer u geen reader of creditcard bij de hand hebt, u even geen geld op de rekening heeft staan of als u de bestelde fotoproducten in huis wilt hebben voordat u betaalt, is 'achteraf betalen' een uitkomst.

Wie is Billink?

In samenwerking met Billink bieden we u de mogelijkheid om uw foto's via internet te bestellen en toch achteraf te betalen. Nadat u het product hebt ontvangen ontvangt u namens Billink een factuur en hebt u de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen te betalen.

Wat is het voordeel van achteraf betalen?

Naast het voordeel dat u zelf bepaalt wanneer u betaalt, hebt u de garantie dat het bestelde product daadwerkelijk wordt geleverd. Als er onverhoopt een probleem rondom de levering van uw fotobestelling is, hoeft u niet te wachten totdat wij het geld weer naar uw bankrekening terug storten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als u tijdens het bestellen kiest voor de betaaloptie 'achteraf betalen', controleert Billink realtime uw kredietwaardigheid. Indien u in aanmerking komt om achteraf te betalen, wordt uw bestelling direct in behandeling genomen. U ontvangt namens ons het product en vanuit Billink per email een factuur. U dient deze factuur binnen 14 dagen te betalen.
Indien u niet voor 'achteraf betalen' in aanmerking komt, hebt u alsnog de mogelijkheid om via een andere betaalmethode af te rekenen.

Kunnen bedrijven ook gebruik maken van 'achteraf betalen'?

Ja, zowel particulieren als bedrijven hebben de mogelijkheid om fotobestellingen achteraf te betalen.

Wat gebeurt er als ik niet op tijd betaal?

Indien u niet binnen 14 dagen hebt betaald ontvangt u een aanmaning. Let erop dat dit extra kosten met zich mee kan brengen. Wanneer ook hier geen gehoor aan wordt gegeven zal Billink een incassobureau en/of deurwaarder inschakelen om het verschuldigde bedrag te incasseren. Dit kan hoge kosten met zich meebrengen. Betaal daarom binnen de gestelde termijn.