Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenWat is OypoBankzaken & Boekhouding

Bankzaken & Boekhouding

Met Oypo biedt u uw klaten een professionele betaaloplossing zonder risico’s. Uw klanten kunnen hun fotobestelling betalen via iDEAL, PayPal, creditcard, MisterCash / Bancontact of overboeking. Klanten kunnen er zelfs voor kiezen om achteraf te betalen zónder dat u daarbij enig risico loopt. Ook het versturen van betalingsherinneringen en de bijbehorende support en administratie laat u met een gerust hart aan ons over.

Uitbetaling

We zijn voortvarend met uitbetalen. Is uw tegoed lager dan 100 euro, dan kunt u eenmaal per kalendermaand een verzoek doen om de vergoeding uit te betalen, hoe laag die ook is. Is uw tegoed meer dan 100 euro, dan kunt u altijd direct om uitbetaling vragen. U ontvangt van elke uitbetaling een afrekening voor uw administratie.

Verlaag de standaard commissie

Verwacht u in een bepaalde periode veel foto's te verkopen? Dan kan het interessant zijn de standaard commissie te verlagen. Standaard rekent Oypo 20 procent commissie over de verkochte foto's. Tegen een vergoeding van € 3,75 per maand ontvangt u hierop een reductie van 10%. Voor € 12,50 ontvangt u zelfs een reductie van 20%. Daarnaast betaalt u met Oypo-PRO automatisch minder commissie naarmate de marge op de verkochte producten groter is. Op die manier kunt u de standaard commissie verlagen tot 4%! Gebruik de calculator op deze pagina om uw verdiensten te berekenen.

Statistieken

Wie zijn de daadwerkelijke klanten achter uw orders en hoeveel bezoekers heeft uw fotomap? Duidelijke statistieken en overzichten geven u inzicht in zaken zoals bezoekersaantallen, aantal geplaatste bestellingen, openstaande bestellingen, verkochte producten, uw verdiensten et cetera. De overzichten kunnen voor elke gewenste periode worden gemaakt. Maakt u gebruik van Oypo-PRO dat kunt u gegevensbestanden met alle informatie van uw klanten en de geplaatste bestellingen downloaden.

  • Duidelijke besteloverzichten
  • Gegevensbestanden van uw klanten
  • Bezoekersaantallen per map inzien
  • Omzet van meerdere fotomappen optellen (ideaal voor schoolfotografen om inzicht in de omzet per school te krijgen)
  • Openstaande bedragen per fotomap
     

Gratis aanmelden