Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenWat is OypoUw fotowinkel

Uw fotowinkel

Verzending met uw naam en logo

Heeft u Oypo geïntegreerd in uw eigen website, dan kunnen we de gehele afhandeling van bestellingen verzorgen met uw (bedrijfs)naam en logo. Zowel bij het versturen van de foto's als bij het verlenen van klantenservice. Voor deze whitelabel-dienst rekent Oypo een eenmalige bijdrage van € 75, plus € 0,10 per bestelling.

Meer over white label-levering

Geef korting en verkoop juist meer

Bij Oypo heeft u diverse mogelijkheden om uw klanten korting te geven. Zo kunt u in uw account kortingsbonnen, tegoedbonnen en combinaties van deze coupons aanmaken. Kortingsbonnen zijn coupons die u weggeeft (of verkoopt) aan uw afnemers. Zo kunt u andere tarieven berekenen aan klanten met een kortingsbon of bijvoorbeeld de verzendkosten voor eigen rekening nemen.

Daarnaast kunt u in uw verkoopprofielen per product een kortingsregel toekennen zoals bijvoorbeeld '2 halen 1 betalen". Een aantal kortingsregels is standaard in het verkoopprofiel aanwezig. U kunt deze uitbeiden met eigen kortingsregels.
Voorbeelden van kortingsregels:

  • Geen verzendkosten bij bestelbedrag van minimaal 25 euro
  • 50% korting op alle volgende foto's met hetzelfde formaat
  • 2 euro korting op alle volgende exemplaren van hetzelfde product


Onbeperkte schijfruimte

U kunt zo veel foto's publiceren als u wilt. De opslagruimte en het dataverkeer naar uw foto's is onbeperkt. Net als u hebben we immers het doel zoveel mogelijk foto's te verkopen.

Oypo is echter niet geschikt als back-up dienst voor uw fotobestanden. U kunt geüploade bestanden niet weer downloaden. Het blijft dus belangrijk dat u zelf een kopie van uw fotobestanden bewaart.

Beveiliging van uw foto's

Watermerk

Wij doen er alles aan uw foto's te beschermen tegen piraterij, bijvoorbeeld door het uitschakelen van de kopie-functie van de rechtermuisknop maar ook door het plaatsen watermerken op uw foto's. Maakt u gebruik van Oypo-PRO dan kunt u zelfs uw eigen logo of afbeelding uploaden dat als watermerk gebruikt kan worden.

Wachtwoordbeveiligde fotomappen

Met wachtwoorden op fotomappen kunt u uw foto's eenvoudig afschermen zodat deze enkel toegankelijk zijn voor specifieke klanten.

Schoolfotografen genereren met een druk op de knop automatisch wachtwoorden per klas of per kind. En downloaden inlogkaartjes voor de ouders.

 


Plaats een tekst of logo op de afdruk

Deze functie 'stempelt' automatisch een logo of tekst op de afdrukken. De stempel kan worden gebruikt voor het weergeven van een watermerk, de naam of datum van het evenement of het beeldmerk van een sponsor. Ook voor schoolfotografie kan dit erg handig zijn omdat u hierdoor geen bewerking meer op uw computer hoeft te doen om de naam van de school en het schooljaar op de klassenfoto te monteren.

Verkoop uw eigen producten

Een unieke afdruk op een afwijkend materiaal. Gesigneerde foto's. Downloads met specifieke rechten aanbieden? Met Oypo-PRO kunt u de lijst met fotoproducten uitbreiden met eigen producten. Wanneer een van deze producten wordt besteld, ontvangt u een e-mailbericht met daarin de gegevens voor het produceren en verzenden van de bestelling.

 


 

De ene opdracht is de andere niet: maak verschillende prijs- en productlijsten

De ene opdracht is de andere niet. Verkoopt u bijvoorbeeld zowel schoolfoto's, portretfoto's en huwelijksfoto's, dan bepaalt u in een verkoopprofiel per type fotowerk welke fotoproducten en verkoopprijzen u wit hanteren. U heeft zelf de touwtjes in handen.

In een verkoopprofiel bepaalt u niet alleen uw prijzen maar stelt u diverse zaken in zoals:

  • Welke fotoproducten en welke formaten u wilt aanbieden
  • Tegen welke prijs u fotoproducten wilt verkopen
  • Wie de verzendkosten voor zijn rekening neemt
  • Of uw klanten een zwart/wit- of sepia-versie van uw foto’s mogen bestellen
  • Of er in de bestelmodule een watermerk op de foto’s moet verschijnen
  • Of, en tegen welke prijs, u uw fotobestanden als download wilt aanbieden, in originele kwaliteit of voor webpublicatie.

 


Gratis aanmelden