Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
Home›Foto's aanbieden›Wat is Oypo›Fotoproducten›Acryluxe & Diboluxe

Acryluxe & Diboluxe

 

Maak van uw huis of kantoor een fotogalerie

Droom even mee: uw foto in museumkwaliteit aan de muur!acryluxe3mm

Acryluxe - met 3 mm acrylaatglas

Laat de kleuren in uw foto knallen. De sublieme fotoafdruk op premium fotopapier wordt gelamineerd op Dibond en daarna veredeld met acrylaatglas. Dit staat garant voor een optimale kracht van de kleur- en detailweergave van uw foto en biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf. Door de verlijming van de fotoafdruk tussen Dibond en de acrylaatglasplaat ontstaat een duurzaam product met verfijnde kleurkwaliteit.

De Acryluxe fotoproducten voor aan de muur zijn voorzien van een fraai en degelijk ophangsysteem.

Opbouw: aluminium + kunststof + aluminium + premium fotoafdruk + 3 mm arcylaatglas

acryl310.jpg

Acryluxe - met 10 mm acrylaatglas

Met uw eigen foto op Dibond achter 10 mm acrylaatglas haalt u superieure museumkwaliteit in huis! De hoogwaardige fotoafdruk wordt bij deze luxe variant Acryluxe gelamineerd op Dibond en daarna veredeld met 10 mm acrylaatglas. De dikte van het materiaal geeft het fotoproduct een extra dimensie en optimale kracht van kleur- en detailweergave. De gepolijste randen maken de afwerking van het luxe product compleet.

De Acryluxe fotoproducten voor aan de muur zijn voorzien van een fraai en degelijk ophangsysteem.

Opbouw: aluminium + kunststof + aluminium + premium fotoafdruk + 10 mm arcylaatglas
Acryluxe - Fotoblok van acrylaatglas

Een fotoblok geheel gemaakt van acrylaatglas maakt van elke foto een moderne eye-catcher. De sublieme fotoafdruk op premium fotopapier wordt veredeld met ultra dik acrylaatglas van twintig millimeter. Hierdoor kunt u het fotoblok overal in huis plaatsen. Het Acryluxe fotoblok heeft een luxe uitstraling door de fijne afwerking en de mooi gepolijste randen. Het acrylaatglas zorgt voor optimale detail- en kleurweergave van uw foto.

Trend-tip: Combineer verschillende formaten Acryluxe fotoblokken op een dressoir, kastje of tafeltje. Door te combineren wordt uw collectie nog krachtiger.

Opbouw: premium fotoafdruk + 20 mm arcylaatglas

Diboluxe - Dibond met krasvast laminaat

Diboluxe met krasvast laminaat geeft uw foto een zachtere uitstraling dan het acrylaatglas van Acryluxe. Uw foto wordt bij Diboluxe afgedrukt op premium fotopapier en veredeld met 4mm sterk Dibond voor een vlak resultaat. Hierna wordt de foto beschermd met de krasvast laminaat zodat deze optimaal bestand is tegen invloeden van buitenaf. Het matte oppervlak van het laminaat elimineert spiegelingen en maakt van uw foto een moderne blikvanger.

Opbouw: aluminium + kunststof + aluminium + premium fotoafdruk + krasvast laminaat


Kwaliteitsverschil
Er is een flink verschil tussen Acryluxe en bestaande producten zoals foto op aluminium en foto op plexiglas. Bij Acryluxe wordt echte fotoafdruk tussen het aluminium en de acrylaatglasplaat gelamineerd, terwijl bij goedkopere fotoproducten de afbeelding met een printer op het materiaal wordt gedrukt. Het kwaliteitsverschil in scherpte en kleur is aanzienlijk. Bij Acryluxe komen de details en kleuren maximaal tot hun recht.

Wist u dat acryl/acrylaat/acrylaatglas en plexiglas hetzelfde is? Plexiglas is echter een productnaam, acrylaat de materiaalsoort. Acrylaat en plexi worden vaak glas genoemd, dat is niet helemaal juist. Acrylaat is een gehard kunststof dat meer licht doorlaat dan glas en daardoor beter geschikt is voor het veredelen van foto’s.