Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenTips & trucsFoto's uploaden

Foto's uploaden

Kopiëer fotobestanden en mappen naar uw fotowinkel

Er zijn uiteenlopende manieren om uw fotobestanden naar uw account te kopiëren. U kunt losse foto's, hele mappen en zelfs hele mappenstructuren met fotobestanden in eens naar uw account uploaden.

Het uploaden van foto’s kan eenvoudig op de volgende manieren

In uw Oypo-account
Upload fotomappen eenvoudig via de website in uw account. Met name geschikt voor kleinere hoeveelheden foto's.

FTP
Upload fotobestanden naar uw account terwijl u verder werkt, dat kan eenvoudig met FileZilla.
Bekijk de instellingen voor uw FTP-programma
Met de plugin voor Adobe Lightroom
De meest efficiënte workflow voor het beheren van de foto’s in uw fotowinkel. Maak in Lightroom nieuwe fotomappen aan, publiceer foto’s en koppel uw verkoopprofielen.
Download de gratis plugin

Dropbox (Oypo-PRO)
Dropbox is een handige en populaire dienst om bestanden uit te wisselen tussen verschillende computers, telefoons en tablets. U kunt Dropbox gebruiken als doorgeefluik van fotobestanden naar uw fotowinkel.
Lees hoe het werkt


Kwaliteit

In verband met de benodigde kwaliteit voor de afdrukken, raden we aan uw fotobestanden (jpeg) in de oorspronkelijke resolutie van de camera te gebruiken. U hoeft zelf geen thumbnails of versies voor weergave op de website te te uploaden; die maakt Oypo voor u. Indien u dat wenst kan Oypo uw foto's van een eigen watermerk voorzien, ook hiervoor hoeft u zelf geen bewerkingen uit te voeren. Als uw camera informatie over de oriëntatie van de foto vastlegt dan roteert Oypo uw foto's automatisch.