Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenTips & trucsFotoverkoop via uw website

Fotoverkoop via uw website

Hebt u al een eigen website? Dan kunt u de foto's via uw site verkopen met Oypo. Voeg de winkelmodule van Oypo toe aan uw site. Zo blijven de foto's te zien in de vormgeving van uw eigen site, maar neemt Oypo de afhandeling van de bestellingen van u over. Dat kan op verschillende manieren.

Optie 1: U plaatst de fotobestanden bij Oypo

Dit is de eenvoudigste en snelste methode. U neemt de winkelwagen van Oypo op in uw website (via een frame of i-frame). Uw hoge-kwaliteit fotobestanden plaatst u bij Oypo. Ze worden vervolgens automatisch getoond op uw website. De bezoeker kan de foto's bekijken in een pagina met de huisstijlkleuren van uw site. De huisstijlkleuren past u zelf aan in de module-wizard. U bepaalt zelf de verkoopprijzen en Oypo verzorgt automatisch de afhandeling van de bestellingen. Deze standaardoplossing maakt gebruik van eenvoudige html.

Klik hier voor meer informatie en de module-wizard

Voorbeelden

 

Optie 2: Maatwerk

Sommige projecten vragen om specifieke ondersteuning. De techniek achter Oypo is flexibel en kan in de meeste gevallen inspelen op specifieke wensen van grotere projecten. Maatwerk met standaardcomponenten. Neem contact op met info@oypo.nl om uw wensen kenbaar te maken.