Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenContactHet team

Het team

Koen Lindner en Nic Limper

Oypo is een initiatief van Koen Lindner en Nic Limper
(foto Raoul Hollants)

Wie is wie?

Nic Limper Mede-eigenaar Oypo

Nic Limper

Nic is ondernemer, fotograaf, programmeur en reisleider. Zijn ervaring met het verkopen van foto's vormde de basis voor de ontwikkeling van Oypo.

Koen Lindner

Koen Lindner

Koen is ondernemer, fotograaf en internetconsultant. Daarnaast organiseert hij zeilreizen in binnen- en buitenland. Samen met Nic ontwikkelde hij een contentmanagementsysteem dat grote aftrek vindt in de kunstsector. Als fotograaf en consultant schatte hij de kansen in voor de fotodienst die fotografen alle rompslomp uit handen neemt. Koen is ook te volgen op Twitter.

Jaqueline van de Weijer

Jaqueline van de Weijer

Sinds 2010 werkt Jaqueline met veel plezier als bureaumedewerker bij Oypo. Vanwege haar IT-helpdesk achtergrond, DTP-toekomst en fotografie en webdesign als hobby, heeft ze bij Oypo een ideale werkplek gevonden. Gelukkig getrouwd en moeder van twee geweldige dochters vult Jaqueline haar dagen door ondersteuning te verlenen aan collega's, fotografen en hun klanten. Jaqueline is in haar vrije tijd vaak op de tennisbaan te vinden. Daarnaast ondersteunt ze activiteiten op de basisschool van haar kinderen.

Winand Donders

Winand Donders

De steun en toeverlaat voor alle fotografen en afnemers. Naast de supportwerkzaamheden voor Oypo is Winand freelance webdesigner. In zijn vrije tijd bestiert hij de Nederlandse podia met feestband Lijn 7.

Jelle de Leur

Jelle de Leur

Jelle werkt sinds 2004 als internetconsultant en ZZP-er. Sinds 2011 werkt hij voor Oypo en is bij ons actief met programmeren en technische ondersteuning. Jelle vult zijn vrije tijd voornamelijk gevuld met mountainbiken, gitaar spelen en het sleutelen aan zijn motor.

Onze stijl

Fotografen moeten trots kunnen zijn op Oypo. We zullen dan ook geen banners plaatsen op de site. We gebruiken adresgegevens van fotografen en afnemers alleen voor het leveren van de dienst. Privacy-garanties zijn onderdeel van onze Algemene voorwaarden.

Company fun

Werken moet ook leuk zijn. Een beetje stress is gezond, maar wel met mate. Goede onderlinge verhoudingen zijn erg belangrijk bij het realiseren van onze doelstellingen. Met klanten en leveranciers hebben we bij de zakelijke contacten ook altijd aandacht voor de leuke dingen van het leven. En waarom ook niet, het gaat nooit alleen maar om geld en prestaties.
Een dag niet gelachen, is een verloren dag. Wij hebben heel veel effectieve dagen :-)

Duurzaamheid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor ons geen doel, maar een richting. Een richting die feitelijk niet meer vereist dan een slimme ondernemersgeest en het hebben van het hart op de juiste plaats. Dat we slim weten te ondernemen hebben wij inmiddels aardig bewezen, maar dat wij ook graag werken vanuit een goed hart, daar vertellen wij graag wat meer over op deze pagina.

Toekomst

Oypo is een kwaliteitsdienst voor fotografen. We nemen onze eigen ideen over fotografie en feedback van fotografen als uitgangspunt om Oypo voortdurend te ontwikkelen. We werken op dit moment enthousiast aan het volgende:

  • abonnementen met extra diensten
  • maatwerkdiensten
  • uitbreiding van het productportfolio
  • Optimalisaties voor schoolfotografen

Hebt u ideen? Laat het ons gerust weten!