Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenIn de mediaSchoolfotografie met meer perspectief

Schoolfotografie met meer perspectief

Vrolijke smoeltjes zijn goud waard


Shirley Born (1972) van het bedrijf Sjurlie Fotografie biedt haar klanten foto’s met een originele invalshoek en een persoonlijke touch.

Schoolfotografie

Shirley organiseert foto evenementen in samenwerking met kinderdagverblijven, dierenspeciaalzaken, hondenscholen en parfumerieën en haalt alles uit de kast voor creatieve foto’s vanuit een verrassend perspectief.

Met deze succesvolle aanpak creëert ze meerwaarde voor haar zakelijke- en particuliere klanten, die graag bij haar terugkomen. In deze special vertelt Shirley hoe ze kinderportretten maakt en verkoopt.

Met de muziek van K3 is het altijd een vrolijke boel op de set

Na vele duizenden foto’s te hebben verkocht weet Shirley precies hoe je dat driejarige kindje laat lachen of samen met haar oudere broertje nieuwsgierig in de lens laat kijken. De portretten die ze maakt onderscheiden zich van reguliere schoolfotografie doordat Shirley gebruik maakt van kleurrijke accessoires en rekwisieten. Ze maakt de portretten in speelse houdingen en op verrassende locaties. De foto’s zijn spontaan en afwisselend.

Ouders en trotse opa’s en oma’s kunnen de foto’s via internet bestellen. Shirley heeft de webshop van Oypo in haar eigen website geïntegreerd. Ze heeft hierdoor geen omkijken naar de nabestellingen. Door de mooie portretten, bestellen klanten behalve foto’s vaak ook canvasdoeken, kussenslopen en mokken. Oypo verzorgt de communicatie met de klant, de financiële afhandeling en de levering van de bestelde producten.

Shirley Born - Sjurlie Fotografie

Shirley vertelt: “Voorheen werkte ik met de ouderwetse fotoenvelop, maar de afhandeling was zowel voor de opdrachtgever als voor mij nogal tijdrovend. Nu zet ik de foto’s online en Oypo doet de rest! Ik corrigeer foto’s pas zodra een bestelling binnenkomt. Dat scheelt me veel onnodig werk. Met een druk op de knop boek ik mijn verdiensten over naar mijn bankrekening."

Sjurlie Fotografie

Ik houd kostbare tijd over en kan mijn onderneming laten groeien!

Shirley is via-via bij Oypo terechtgekomen en vindt het een prettig bedrijf om mee samen te werken. “Men denkt met mij mee en is snel met beantwoorden van mails, er heerst bij Oypo absoluut geen negen-tot-vijf mentaliteit”.

Download het volledige artikel (PDF 592 kB)