Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeõFoto's aanbiedenõWat is OypoõSchoolfotografie

Schoolfotografie

Slim en efficiŽnt werken is belangrijker dan ooit

Schoolfotografie is anders dan andere takken van fotografie. Als schoolfotograaf hebt u niet slechts vijf, maar honderden klanten per week. Slim en efficiŽnt werken is in deze dynamische markt belangrijker dan ooit. Met Oypo verwerkt u eenvoudig en razendsnel grote hoeveelheden leerlingen. Door uw workflow te optimaliseren bespaart u kostbare tijd en zijn uw foto's in korte tijd beschikbaar voor uw klanten. Vele collega's ontdekten reeds het gemak en profijt van Oypo. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. U kunt bouwen op onze jarenlange ervaring.

Fotosetjes
Lees op deze pagina meer over Oypo voor schoolfotografen

Uw fotowinkel, uw klanten, uw verdiensten
 

Online fotowinkel Wij weten dat het belangrijk is dat u een goede band met uw klanten opbouwt. We adviseren daarom uw fotowinkel in uw eigen website te integreren en de nabestellingen geheel onder uw naam en logo te laten leveren. Het is zelfs mogelijk bestelde foto's te voorzien van een eigen backprint.

 

Veilige financiele afhandeling
 

Verkoop uw foto's online FinanciŽle afhandeling en levering met tussenkomst van de school is verleden tijd. Uw klanten selecteren online welke fotoproducten ze willen bestellen en betalen veilig via iDEAL, creditcard, PayPal, overschrijving, Bancontact of op rekening. Uw verdiensten worden direct aan het saldo van uw account toegevoegd.

 

Tal van communicatiemogelijkheden

Veilige financiele afhandeling van uw orders Met Oypo maakt u in mum van tijd inlogkaartjes per kind of klas. Desgewenst beveiligd met een wachtwoord. In uw account creŽert u kortingscodes en waardecoupons voor uw klanten. U hebt een scala aan communicatie- en marketingmogelijkheden tot uw beschikking waarmee u uw omzet kunt optimaliseren.

 

Gratis en onbeperkt uploaden van foto's

Onbeperkt opslagruimte In de praktijk blijkt dat u meer verkoopt wanneer u per kind verschillende portretten aanbiedt. Beperkte opslag kunt u daarbij niet gebruiken, daarom uploadt u bij Oypo altijd gratis en zonder grenzen. De foto's blijven zo lang online als u wilt, zonder extra kosten.

Ruim aanbod van fotoproducten

Op een luxe fotoproduct maakt u in de regel meer marge dan op een kleine fotoafdruk. In uw Oypo-account hebt u beschikking over meer dan 70 verschillende fotoproducten. U bepaalt zelf welke producten u aan uw klanten aanbiedt en voor welke prijs. U kunt zelfs zelf de inhoud samenstellen van de schoolfotosetjes die u wilt aanbieden. Kwaliteit staat bij Oypo voorop. De fotoproducten worden geproduceerd door gerenommeerde vaklabs.

Gratis aanmelden