Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
Home›Foto's aanbieden›Kosten-Baten›Uw verdiensten

Uw verdiensten

Bepaal zelf uw winstmarge

In de instellingen van uw Oypo-account bepaalt u in een verkoopprofiel welke fotoproducten u wilt verkopen en voor welke prijs. Vervolgens kiest u per fotomap een verkoopprofiel. U kunt verschillende verkoopprofielen maken zodat u eenvoudig verschillende prijsstellingen hanteren voor bijvoorbeeld schoolfotografie, huwelijksfotografie, sportfotografie of evenementsfotografie. Hoe hoger de verkoopprijs die u voor een product kiest, hoe hoger uw verdiensten bij verkoop zijn. Indien gewenst kunt u ook digitale fotobestanden tegen betaling aanbieden, in originele kwaliteit of in lagere resolutie voor webpublicatie.

Hoe interessanter uw foto, hoe meer u verdient

De verkoopprijzen die u kiest, bepalen hoeveel een fotobestelling u oplevert. Hoe interessanter uw foto's zijn, hoe hoger de prijs en de marge die u kunt kiezen. Met de onderstaande calculator ziet u hoe uw verdiensten verrekend worden.

Bereken direct hoeveel u verdient

Calculator

Product 
Abonnement 
Verkoopprijs  euro   ondernemer (btw-plichtig)

Fiscus
Fiscus
Fiscus
Productiekosten
prijs
excl. btw
kostprijs
fotograaf
OYPO
Klant
OYPO
Fotograaf

De verdiensten in het diagram zijn voor een particulier exclusief btw. Een fotograaf die btw-plichtig is, krijgt naast de verdiensten ook de btw over dit bedrag uitgekeerd (zet in het diagram een vinkje voor 'ondernemer').

Voorbeeldbeschrijving van de BTW geldstroom.

Gratis aanmelden