Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeõFoto's aanbiedenõWat is Oypo

Wat is Oypo

Foto's verkopen? Oypo maakt het u gemakkelijk!

Met Oypo hebt u de tools in handen om uw foto's efficiŽnt te verkopen. U plaatst uw fotoís op internet en wij verzorgen op professionele wijze de volledige afhandeling van de nabestellingen van uw afnemers.

Gemak, kwaliteit en persoonlijke service staan bij Oypo voorop. U kunt direct aan de slag, zonder dat u software hoeft te installeren. U kiest de verkoopprijs van de afdrukken en/of downloads. Zo bepaalt u zelf hoeveel u verdient aan de bestellingen van uw fotoís.

De fotobestellingen van uw klanten worden direct geproduceerd en naar uw klanten verzonden. Ondertussen heeft u meer tijd om te focussen waar het allemaal om draait: fotograferen.

Gratis aanmelden


Oypo in een notendop


Door goed naar fotografen te luisteren is Oypo in afgelopen jaren succesvol uitgegroeid tot een uitgebreide en flexibele dienst voor schoolfotografen, sportfotografen, evenementfotografen, portretfotografen enzovoorts.
Alle mogelijkheden en functies in het kort samenvatten is bijna niet te doen, maar de belangrijkste punten noemen we graag.

 • U bepaalt zelf de verkooprijs
 • Naadloze integratie met uw eigen website
 • Uitgebreide betaalmogelijkheden voor uw klanten
 • Altijd actuele verkoopstatistieken
 • Beveiliging tegen kopiŽren (onder andere door een watermerk)
 • Afscherming van foto's mogelijk met wachtwoorden
 • Onbeperkt opslagruimte
 • Tal van opties voor een zeer efficiŽnte workflow  


Ideaal voor schoolfotografie en kinderdagverblijven


Schoolfotografie is anders dan andere takken van fotografie. Als fotograaf heeft u niet slechts vijf, maar honderden klanten per week. Slim en efficiŽnt werken is in deze dynamische markt belangrijker dan ooit. Met Oypo verwerkt u eenvoudig en razendsnel grote hoeveelheden leerlingen. Door uw workflow te optimalisren bespaart u kostbare tijd en zijn uw foto's in korte tijd online voor uw klanten.

Een aantal voordelen

 • FinanciŽle afhandeling en levering zonder tussenkomst van de school
 • Ouders selecteren online welke fotoproducten ze willen bestellen
 • Wachtwoordbeveiliging per kind of per klas
 • Inlogkaartjes of uitreiken van inloggegevens via mailmerge
 • Stel zelf een of meerdere schoolfotosetjes samen
 • CreŽer extra aankopen met behulp van kortingscodes en waardecoupons
 • Uiteenlopende workflow-mogelijkheden met behulp van Lightroom-plugin, Dropbox, FTP en een slimme app voor uw telefoon of tablet.


Verkoop via uw eigen website

Foto's verkopen via uw website

Uw klanten vinden uw foto's op uwnaam.oypo.nl. Maar u kunt uw fotowinkel ook in uw eigen website integreren. De integratie is eenvoudig, en zonder programmeerkennis te realiseren.

Meer weten over het integreren van de fotowinkel in uw website?
Lees verder >Wat kost het en wat levert het op?

Met Oypo kiest u voor een professionele afwikkeling van het fotoverkoopproces. U betaalt bij ons geen abonnementskosten, maar betaalt enkel commissie over de opbrengst van verkochte foto's. De commissie wordt gebruikt om de dienst bekostigen. U bespaart tijd omdat u geen omkijken meer hebt naar bestellingen, het innen van betalingen, de afdrukcentrale, administratie, het inpakken, het versturen van de bestelde fotoproducten en het leveren van service aan uw klanten.

Meer informatie over kosten en baten vindt u hier >

Met Oypo-PRO heeft u werkelijk alle 'toeters en bellen' in handen om fotoverkoop te optimaliseren. Na aanmelding kunt u Oypo-PRO op ieder gewenst moment activeren. Het is de eerste maand gratis zodat u kunt ervaren hoeveel deze dienst u kan opleveren.

Meld u vrijblijvend aan en kijk gerust eens rond

Aanmelden bij Oypo is gratis en het gebruik kost u niets tot het moment dat u winst maakt via Oypo. Na uw aanmelding kunt u direct foto's plaatsen. U bepaalt zelf het moment waarop de foto's voor anderen zichtbaar worden. U heeft dus niets te verliezen en heeft rustig de tijd uit te zoeken hoe alles werkt. En heeft u hierbij hulp nodig? Aarzel dan niet en vraag ons om hulp. Wij helpen u graag verder.

Gratis aanmelden