Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
Home›Foto's aanbieden›Kosten-Baten

Kosten-Baten

Wat levert Oypo u op

 

Tijd en geld

Een fotograaf die met Oypo werkt is aanzienlijk minder tijd kwijt met administratie en afhandeling van nabestellingen en geven van service en support aan klanten. Hierdoor blijft beduidend meer tijd over voor het fotograferen en het werven van nieuwe opdrachten.

Extra plezier in uw werk

Behalve dat u meer tijd over houdt, is het precies de saaie rompslomp die u uit handen geeft. Geen gedoe meer met betalingen, fotobestanden, vaklabs, verzendingen, administratie en support. Wij nemen dit alles voor u uit handen, zodat u focus houdt op waar het allemaal om draait: fotograferen

Een professioneel imago

Het prettige bestelproces van uw online fotowinkel zorgt voor een professioneel imago bij uw klanten. De lange lijst aan fotoproducten, de uitgebreide betaalmogelijkheden, overzichtelijke orderbevestigingen en ordertracking voor uw klanten, de snelle levering en de persoonlijke ondersteuning door het supportteam; het is een kleine greep uit de mogelijkheden waardoor u niet langer voor grote fotografiebedrijven onder doet.

Houd bergen tijd over met Oypo

Gratis aanmelden


Wat het u kost

Bepaal zelf uw marge

U draagt enkel een gedeelte van de winst van de verkochte foto's af aan Oypo. U loopt dus geen enkel risico. Verkoopt u weinig, dan kost kost het u weinig, verkoopt u veel, dan betaalt u meer. Dat vinden we fair. Omdat Oypo net zoals u het doel heeft zoveel mogelijk met het verkopen van foto's te verdienen, zitten we als het ware met u in het zelfde schuitje.

U bepaalt zelf de verkoopprijzen van de foto's en daarmee dus ook de winstmarge. De standaard commissie voor Oypo bedraagt twintig procent van de winst.
Met een maand- of jaarabonnement op Oypo-PRO kunt de commissie verlagen. Oypo-PRO biedt veel extra functionaliteiten om uw workflow en marketing te optimaliseren. De bijdrage voor Oypo-PRO is slechts € 10,- per maand (of € 100,- wanneer u kiest voor een jaarabonnement).

Met Oypo-PRO hebt u bovendien automatisch commissie-korting bij hogere verkoopprijzen. Daarnaast kunt u de standaard commissie verlagen naar 18% of zelfs 16%. De commissie wordt gebruikt om de dienst te kunnen bekostigen. U bespaart tijd omdat u geen omkijken meer hebt naar bestellingen, het innen van betalingen, de afdrukcentrale, administratie, het inpakken en versturen van uw afdrukken.

Verbeter uw fotoverkoop, meld u direct aan


"Sinds ik met Oypo werk kan ik minimaal drie opdrachten per week extra aannemen, tel uit mijn winst!"


Met Oypo-PRO korting op commissie

Met Oypo-PRO ontvangt u automatisch korting op de commissie over producten die u met een hoge marge verkoopt. Over de eerste 15 euro marge (ex btw) wordt de standaard commissie berekend. Daarboven ontvangt u automatisch een korting van 50% op normale producten en 75% op digitale leveringen. Daarnaast is het met Oypo-PRO mogelijk de standaard commissie te verlagen. Gecombineerd met de automatische korting kan de commissie hiermee worden verlaagd tot maarliefst 4%! Gebruik de online calculator om uw verdiensten te berekenen.

Uitbetaling van verdiensten

We zijn voortvarend met uitbetalen. Is uw tegoed lager dan 100 euro, dan kunt u eenmaal per kalendermaand een verzoek doen om uw verdiensten uit te betalen, hoe laag deze ook zijn. Is uw tegoed meer dan 100 euro, dan kunt u altijd direct om uitbetaling vragen. Uw verdiensten worden in de regel binnen één werkdag op uw bankrekening bijgeschreven. Van elke uitbetaling ontvangt u een afrekening voor uw administratie.

Betaalmogelijkheden voor uw klanten

Oypo biedt uiteenlopende betaalmogelijkheden voor uw klanten. Zij kiezen in het bestelproces zelf of zij willen betalen met iDEAL, PayPal, creditcard of overboeking. Uw klanten kunnen zelfs achteraf betalen, zonder dat u daarbij enig financieel risico loopt! Dit geeft u een professioneel imago én u heeft de zekerheid dat uw bestellingen altijd betaald worden. Zekerheid van betaling is belangrijk en dat begrijpen wij.

Verzendkosten

De bijdrage voor de order- en verzendkosten is 2,50 euro per bestelling voor afdrukken (6,50 euro voor formaat 30x45 en groter) of 0,75 per bestelling voor downloads. U bepaalt zelf of de besteller de verzend- en orderkosten betaalt of dat u die kosten geheel of gedeeltelijk voor uw rekening neemt. Met het bedrag worden de verpakking, pakbon, de verzending en de kosten van de bank voor de transactie betaald.

Gratis aanmelden