Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
Home›Foto's aanbieden›Wat is Oypo›Oypo in uw website

Oypo in uw website

Uw klanten vinden uw foto's op uwnaam.oypo.nl. Heeft u een eigen website? Dan kunt u uw foto’s natuurlijk beter via uw eigen website verkopen. Plaats in dat geval de winkelmodule van Oypo op uw site. De integratie is eenvoudig, zonder programmeerkennis te realiseren. Uw klanten bestellen de foto's op uw eigen site en Oypo verzorgt voor u op professionele wijze de volledige afhandeling van de bestellingen.

Verzending met uw naam en logo

Verkoopt u uw foto's via uw eigen website en hebt u Oypo-PRO, dan kunnen we de fotobestellingen van uw klanten geheel met uw (bedrijfs)naam en logo afhandelen!

Lees meer over White Label verzendingen.

Optie 1. U plaatst de fotobestanden bij Oypo

Dit is de meest eenvoudige en snelste methode. U bepaalt met de module-wizard hoe de indeling van uw webwinkel eruit komt te zien. Met de kleurenkiezer past u de kleuren gemakkelijk aan de huisstijl van uw website aan. De fotobestanden die u naar uw Oypo-account uploadt, verschijnen vervolgens automatisch in de fotowinkel op uw website. U bepaalt zelf de verkoopprijzen en Oypo verzorgt automatisch de afhandeling van de bestellingen. Deze oplossing maakt gebruik van eenvoudige html-code.

Voorbeelden:

www.bobfoto.nl

www.kijkopdenbosch.nl/foto-shop

www.brittsfabriek.nl/online-galerie-nabestellen 

Klik hier voor de module-wizard >

Optie 2. U plaatst de fotobestanden op uw eigen server

Met deze methode kunt u uw fotobrowser geheel naar eigen wens ontwerpen en realiseren. Uw fotobestanden staan in twee kwaliteiten op uw eigen website. De klant bekijkt de foto's in lage resolutie op uw webiste. De fotobestanden met hoge resolutie zijn zijn enkel toegankelijk voor Oypo. Zodra de klant de verzamelde foto's gaat afrekenen verschijnt de afrekenen-module van Oypo met miniaturen van de bestelde foto's in uw website. U bepaalt zelf de verkoopprijzen. Oypo kopieert automatisch de benodigde fotobestanden voor de afdrukcentrale van uw server en verzorgt de verdere afhandeling van de bestellingen. Deze oplossing maakt gebruik van Javascript op uw website die communiceert met Oypo via een koppeling. Voldoende opslagruimte, enige programmeerkennis of hulp van de ontwerper van uw website is vereist.

Voorbeeld:

Oypo foto's op eigen server

www.hensums.nl/fotopagina

 

 

 

 


Gratis aanmelden