Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2006Nieuwsbrief 1

Nieuwsbrief 1

Nieuwsbrief 2 >

15 november 2006

Beste Fotograaf,
100.000! Dat aantal foto's is in korte tijd op Oypo geplaatst. 100.000 foto's door 500 fotografen. Het succes overtreft onze verwachtingen. Ook het aantal bestellingen groeit gestaag. Oypo werd vooral bekend via mond-tot-mond reclame. Tot nu toe hebben we zelf nog geen reclame gemaakt, we besteden onze tijd voornamelijk aan het verbeteren van de fotoverkoopdienst. Met als uitgangspunt de tips van fotografen. De nieuwste verbeteringen van Oypo en verkooptips kun je bekijken in deze eerste nieuwsbrief.


     Flexibel betalen
Op verzoek van velen accepteert Oypo voortaan iDEAL, Mastercard, Visa en PayPal-betalingen. De besteller van je foto's krijgt deze extra betaalmogelijkheden automatisch gepresenteerd. Voor online betalingen worden geen kosten in rekening gebracht. Uiteraard kunnen bestellers ook gewoon betalen via elektronisch bankieren of via een overschrijvingsformulier van de bank. Flexibele betalingsmogelijkheden kunnen je fotoverkoop verder vergroten.
Promotie met flyers
Oypo doet er veel aan om je op een makkelijke manier foto's te laten verkopen. Maar voordat kijkers kopers worden, moeten ze hun weg naar je fotoserie vinden.

Daar kun je zelf veel aan doen. Het allerbeste promotiemiddel met een gegarandeerd hogere verkoop is de flyer. Je geeft de flyers ter plekke aan mensen die je fotografeert, en attendeert ze op die manier direct op je foto's.

Ruim 80% van de gefotografeerden die een flyer hebben gekregen blijkt de website te bezoeken om een kijkje te nemen! Daarom hebben we drie verschillende flyers ontwikkeld die je via Mijn Account kunt bestellen: een flyer voor algemeen gebruik, eentje voor sporters en een vrolijke flyer speciaal voor evenementen. Naast flyers kun je je foto's nog eens extra onder de aandacht brengen via forums, nieuwsbrieven, je eigen website en evenementenwebsites.
 
klik hier om de flyers te bekijken
    Eindejaars evenementen
De maanden november en december barsten uit hun voegen van de feesten en evenementen. Buitenkansjes om als fotograaf je neus te laten zien op een interessant evenement en tegelijkertijd een aardige bijverdienste te hebben. Kijk eens op de kalender met tips . Als je nu flyers bestelt, kun je straks direct aan de slag.
Uitgelicht
De heer Rob Lezer van het bedrijf Lezer ICT solutions verkoopt wedstrijdfoto's, elftalfoto's en spelerportretten van FC Volendam. De foto's zijn erg populair onder de bezoekers. De Oypo bestelmodule is door Lezer geïntegreerd in de website www.fcvolendam.nl en uitgevoerd in de clubkleuren zodat de bestelmodule aansluit bij de vormgeving van de site.
Met basiskennis over het bouwen van websites kun je dit zelf ook!
Lees meer over Oypo op je eigen site

    Feest van herkenning
Om je omzet verder te verhogen hebben we naast iedere foto een fotomail-knop geplaatst. Bezoekers kunnen zo per e-mail een kleine versie van de foto's versturen aan bekenden. De e-mail bevat een direct link naar de website, waar de foto's direct besteld kunnen worden. Fotomail vergroot de aandacht voor je fotoserie, met name als bezoekers van het evenement elkaar kennen zoals bij wedstrijden en feesten.
We wensen je veel plezier en succes met fotograferen en de verkoop van je foto's via Oypo. Heb je tips hoe we Oypo kunnen verbeteren? We nemen elke tipmail aan support@oypo.nl ter harte.

Vriendelijke groet,
Oypo
Je foto's verdienen beter