Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2008Nieuwsbrief 12

Nieuwsbrief 12

< Nieuwsbrief 11
Nieuwsbrief 13 >

20 november 2008

Beste Fotograaf,
Het jaar loopt op zijn einde, Sinterklaas is in het land, het is vroeg donker en mensen maken zich op voor de kerst. Het is een donkere, maar gezellige tijd waarin niet alleen Sinterklaas cadeaus uitdeelt, maar Oypo ook. In deze nieuwsbrief introduceren we nieuwe fotoproducten en informeren we je over onze najaarsactie waarmee je geld kunt besparen.
Hier zijn ze dan!
 In de vorige nieuwsbrief kondigden we het al aan. De lijst met fotoproducten van Oypo is uitgebreid met luxe producten.
  • Foto's op aluminium
  • Tuinposters
  • Posters in een stretchframe
  • Fotopuzzels
Bepaal de verkoopprijs en activeer de nieuwe producten in je verkoopprofiel. De artikelen worden kant en klaar bij je klanten afgeleverd en zijn direct klaar voor gebruik. Met de aankomende feestdagen zijn deze bijzondere fotoproducten een leuk cadeau-idee voor je afnemers.
Lees verder over de nieuwe producten
 PRO-Tip: Stempelen met logo's en teksten
Laat Oypo automatisch logo's en teksten op de bestelde afdrukken en downloads stempelen. Je kunt de stempel als optie aan de afnemer aanbieden. Zo heeft je afnemer de keuze tussen wel of geen stempel op de bestelde afdruk. Denk hierbij aan de naam en datum van het evenement waar de foto's gemaakt zijn, of bijvoorbeeld de naam van de school als je schoolfoto's maakt. Het is handig voor de afnemer en het bespaart jou werk. Bovendien kun je de stempel wijzigen zonder de foto's opnieuw te hoeven uploaden.
Leer hier hoe het werkt
Najaarsactie
Maak je gebruik van Oypo-PRO én heb je Oypo geïntegreerd in je eigen website? Dan kunnen we de gehele afhandeling van bestellingen verzorgen met jouw (bedrijfs)naam, e-mailadres en huisstijl. De full-color afzenderetiketten en pakbonnen worden aangepast aan je eigen huisstijl en het scherm met de orderstatus kan met jouw logo en huisstijl worden weergegeven. Je naam en logo worden zelfs in kleur achterop de canvassen gezet. Hierdoor heb je als fotograaf een exclusieve en professionele uitstraling.
Lees meer over white label
Oypo biedt je de white label-service tot het einde van het jaar zónder startkosten!
Heb je nog geen Oypo-PRO? Het biedt je vele voordelen en kost maar 10 euro per maand. Probeer Oypo-PRO vrijblijvend een maand uit!
Lees meer over de voordelen van Oypo-PRO
We wensen je veel plezier met de najaarsactie en succes met de verkoop van je foto's. Heb je tips hoe we Oypo kunnen verbeteren? Laat het ons weten via support@oypo.nl

Hartelijke groeten,
Oypo
Je foto's verdienen het beste!