Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2009Nieuwsbrief 14

Nieuwsbrief 14

< Nieuwsbrief 13
Nieuwsbrief 15 >

15 mei 2009

Beste Fotograaf,
Het is weer volop lente, de zon schijnt, de buitensporters zijn weer volop actief en de fotografen zijn uit hun winterslaap gekomen en trekken erop uit om evenementen te fotograferen. Ook deze lente heeft Oypo weer goed nieuws onder de zon. In deze nieuwsbrief leest u er meer over.
Join the club!
Eind maart stonden we voor het eerst op de vakbeurs Professional Imaging 2009. Een mooie gelegenheid om de gebruikers van Oypo eens in levende lijve te ontmoeten. Uiteraard hebben we ook veel nieuwe klanten ontmoet en die willen we bij deze van harte welkom heten!
 
Professional Imaging 2009 Het Oypo-team is uitgebreid
Mirjam, de nieuwe bureaumedewerker heeft op de vakbeurs een vliegende start gemaakt waarbij ze zowel de klanten als het bedrijf heeft leren kennen. Mirjam verzorgt de bestellingen van fotohesjes en flyers en pakt als duizendpoot uiteenlopende klussen aan.
Nieuw: snel een foto vinden
Als u op een evenement veel foto’s maakt, dan kan het voor afnemers lastig zijn om binnen een fotomap snel de juiste foto te vinden. Daarom kunt u vanaf nu met Oypo-PRO startnummers en/of trefwoorden aan foto’s toevoegen. Afnemers kunnen hierdoor foto's sneller vinden. Bij het plaatsen van nieuwe foto’s kopiëren we de trefwoorden automatisch uit de IPTC-informatie van het fotobestand. U kunt trefwoorden handmatig bewerken op de beheer-tab van de foto.
Lees meer over IPTC
Winnaars Zilveren Camera jaarboek
In de vorige nieuwsbrief nodigden we u uit om uw beste foto in te zenden en mee te dingen naar de jubileum uitgave van het Zilveren Camera Boek. We hebben mooie plaatjes voorbij zien komen. Hierbij feliciteren we de gelukkige winnaars: Evert Jan Luchies, Het Fotobedrijf, Alessandro Damino, Henry Dijkman, Richard Mulder Fotografie, Marijke van Eijkeren, Haulerwijk.com en Marc de Jong.
Het Fotobedrijf
Oypo-PRO: eerste maand gratis
Wilt u een stapje verder? Oypo-PRO biedt uitgebreide functionaliteiten voor professionele fotografen. Zo hebt u onder andere inzage in de gegevens van afnemers, kunt u klanten kortingen aanbieden en betaalt u minder commissie die u zelfs nóg verder kunt verlagen. Daarnaast hebt u met Oypo-PRO de mogelijkheid om bestellingen onder uw eigen naam en logo te verzenden. Daarmee realiseert u een nog professionelere uitstraling naar uw klanten.

Probeer rustig uit of Oypo-PRO bevalt. De eerste maand is namelijk gratis en zonder verplichtingen. U kunt altijd weer terug naar het gratis basisaccount. Na de proefperiode kost Oypo-PRO tien Euro per maand. Maar ook dan zit u nergens aan vast: u kunt altijd weer terug naar het gratis basisaccount.
Lees meer op over Oypo-PRO
Verlaging commissie!
Prijsverlaging
Het beste nieuws bewaren we tot het laatst. Met Oypo-PRO krijgt u automatisch korting op de commissie van producten die u met een hoge marge verkoopt. Tot nu toe hanteerden we een vaste commissie van twintig, achttien of zestien procent, onafhankelijk van de verkoopprijs. Vanaf zondag 17 mei wordt de commissieberekening in uw voordeel aangepast: hoe hoger de verkoopprijs, des te lager de commissie. Hierdoor kan de commissie zelfs dalen tot vier procent!
Lees meer over de automatische korting
We wensen u veel plezier en succes met het verkopen van foto's. Laat het ons gerust weten als u suggesties hebt of als we u ergens mee kunnen helpen!

Hartelijke groeten,
Oypo
Uw foto's verdienen het beste!