Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2009Nieuwsbrief 16

Nieuwsbrief 16

< Nieuwsbrief 15
Nieuwsbrief 17 >

12 oktober 2009

Beste Fotograaf,
We hebben niet stil gezeten deze zomer. Uw suggesties hebben ons geholpen om Oypo nog verder te verbeteren. Niet alleen gingen we in zee met een nieuwe productiepartner, ook verbeterden we de verzending en hebben we een uitbreiding binnen het Oypo-team gerealiseerd. Dit alles om u nog beter van dienst te zijn. In deze nieuwsbrief leest u meer over de belangrijkste ontwikkelingen.
Hoge kwaliteit funproducten
Klaar voor de start...

Peter en Valeer van Elka Color staan in de startblokken om uw bestellingen te produceren. Ze hebben ook hun collega’s in staat van opperste paraatheid gebracht. Ongeduldig wachten ze op het startschot. Het wachten wordt beloond, vanaf vandaag is het zover!

De mensen van Elka Color hebben hard gewerkt om ons te bewijzen een breed assortiment aan kwalitatieve hoogstandjes op het gebied van fotofunproducten te kunnen leveren. Door deze nieuwe samenwerking kunt u uw klanten een breder assortiment van kwalitatieve fotofunproducten aanbieden.
Om misverstanden te voorkomen: ProFotonet blijft zoals vertrouwd uw fotoafdrukken en vergrotingen produceren.

We hebben uw Oypo-account alvast uitgebreid met de volgende artikelen:
  • Bureauklokjes
  • Superzachte teddybeertjes
  • Keukenschorten
  • Hardbord puzzels
  • Tweekleurige vrolijke fotomokken
  • Sportzakken
  • T-shirts in uiteenlopende maten
Tip:   Activeer nu de nieuwe artikelen in uw verkoopprofiel en de verkoop kan beginnen!
Zien en gezien worden
Het is belangrijk dat potentiële afnemers u als fotograaf in de menigte herkennen. Met een opvallend fotohesje laat u duidelijk zien dat u fotograaf bent.

Nieuwe fotohesjes
Vanaf vandaag kunt u, naast het standaard fotohesje, ook een fotohesje bestellen met in grote letters www.oypo.nl op de achterzijde. Handig als u zelf geen website hebt en uw foto's via onze website aanbiedt. Heeft u zelf een website kunt u uiteraard ook kiezen voor het standaard fotohesje. Bestel uw fotohesje op de pagina zelfpromotie in uw account.

Flyers
Ook het uitdelen van flyers draagt direct bij aan het vergroten van uw omzet. Voor een luttel bedrag informeert u potentiële klanten waar ze zichzelf in volle glorie kunnen terugzien en die speciale herinnering kunnen nabestellen. Op de pagina zelfpromotie bieden we standaard flyers tegen kostprijs aan. Maar het is natuurlijk ook mogelijk zelf flyers te maken.
Oypo groeit!
En dat is goed nieuws. Dat betekent een grotere bekendheid onder fotografen en vooral ook betere bekendheid onder uw klanten. Om die groei bij te benen is ons team uitgebreid met Violaine. Violaine zal zich bezighouden met onze buitenlandse betrekkingen. U leest het goed, Oypo gaat internationaal! En daar zijn we best trots op.
Verbeterde verzending
U maakt de foto’s en wij doen de rest... dat is onze belofte. De manier waarop verbeteren we telkens weer. In samenwerking met de fabrikant hebben we de enveloppen waarin we uw foto’s verzenden verder geoptimaliseerd.

We kozen voor een zwaardere kwaliteit karton en door het toevoegen van een handige scheurstrip kunnen de enveloppen makkelijk geopend worden. Dit voorkomt dat uw klant per ongeluk foto’s beschadigt met onhandige knip- of scheuracties. Nu nog afrekenen met 'handige' postbezorgers die de stevige enveloppen soms toch nog dubbelgevouwen door een brievenbus weten te persen.
We wensen u veel plezier en succes met het verkopen van foto's. Laat het ons gerust weten als u suggesties hebt of als we u ergens mee kunnen helpen!

Hartelijke groeten,

Oypo
Uw foto's verdienen het beste!