Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2009Nieuwsbrief 17

Nieuwsbrief 17

< Nieuwsbrief 16
Nieuwsbrief 18 >

16 november 2009

Beste Fotograaf,
De dagen worden rap korter en kouder. Gelukkig brengt de komende feestmaand licht in de duisternis. December is traditioneel een maand met uiteenlopende evenementen: Sinterklaas, kerstconcerten, galadiners en natuurlijk een spetterend oud-en-nieuw gevolgd door frisse nieuwjaarsduiken door het hele land. We bereiden ons weer voor op de grote toename in de fotoverkoop.
Na het succes van de vorige keren herhalen we ook dit jaar de decemberactie: gratis wenskaarten voor al uw afnemers. Een mooie gelegenheid om uw klanten een persoonlijke boodschap te sturen.
Decemberactie: stuur gratis wenskaarten naar uw klanten
In december wensen we elkaar het allerbeste met een persoonlijke boodschap op een sfeervolle ansichtkaart. Stuur uw klanten deze maand daarom gratis kaarten. U hoeft er niet eens veel voor te doen, het gaat helemaal automatisch!

Upload uw kerstkaartontwerp als jpeg-afbeelding naar uw Oypo-account. Al uw klanten die in december uw fotoafdrukken bestellen, ontvangen dan bij hun bestelling uw persoonlijke wenskaart. Een leuke attentie waarmee u zichzelf op een leuke manier kunt promoten.

Technische specificaties
  • Naam afbeelding: december2009.jpg
  • Minimale afmetingen: 900x1350 pixels
  • Fotoafdruk van de wenskaart: 10x15 cm
Het geuploade bestand verschijnt niet in het overzicht "beheer fotomappen" van uw account. U kunt nieuwe ontwerpen met dezelfde bestandsnaam uploaden. De laatste versie wordt gebruikt.
Canvasdoeken met ophangsysteem
Betere service, dezelfde prijs, dat biedt Oypo u en uw klanten. De canvassendoeken worden vanaf nu compleet geleverd mét doe-het-zelf ophangsysteem: haakjes en schroeven. Een schroevendraaier en tien minuten tijd is alles wat nodig is om het schilderij op te hangen. Alléén het gat in de muur leveren we nog net niet mee.
Fotofun - Kwaliteit met een hoofdletter Q!
Vanwege de toename van het aantal vakfotografen is de vraag naar fotoproducten uit het hoogwaardiger segment toegenomen. Daar spelen we op in door steeds op zoek te gaan naar goede partners die, zelfs bij grotere aantallen, kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Elka Color is een ervaren en innovatieve producent. Vanaf vandaag produceren ze de bestelde fotomokken, muismatten en kussenslopen. Door goede prijsafspraken, betalen u en uw klanten niets extra voor deze topkwaliteit!
Oypo goes Deutsch and Français
'Ajouter au panier', of liever 'In dem Warenkorb'? U kunt probleemloos de Oktoberfesten of de wielerronde Grand prix de Wallonie verslaan en uw Frans- en Duitstalige klanten naar uw foto’s verwijzen. Vanaf nu is uw bestelsite namelijk naast het Nederlands en Engels ook in het Frans en Duits te gebruiken.
Met name handig voor evenementen met buitenlandse bezoekers en voor fotografen die in het buitenland fotograferen. Wist u trouwens dat Oypo ook bestellingen naar het buitenland verzendt? Hiervoor worden vooralsnog geen extra verzendkosten gerekend.
Uitgelicht: Link2Party
Robert Bot - Link2Party Robert Bot is fotograaf en mede-eigenaar van Link2Party, een website die zich op het Nederlandse uitgaanspubliek richt. "Fotografie is een belangrijk onderdeel van de site, bezoekers kunnen zien of ze gefotografeerd zijn of wie er ook op de party zijn geweest en daarmee de party herbeleven. Een mooie foto hebben van jezelf en je vrienden is gewoon super leuk". Robert is elk weekend als partyfotograaf op de hipste party's te vinden om fotografisch verslag te doen.
Lees de ervaringen van Robert Bot
We wensen u veel plezier en succes met het verkopen van foto's. Laat het ons gerust weten als u suggesties hebt of als we u ergens mee kunnen helpen.

Hartelijke groeten,

Oypo
Uw foto's verdienen het beste!