Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2010Nieuwsbrief 18

Nieuwsbrief 18

< Nieuwsbrief 17
Nieuwsbrief 19 >

22 februari 2010

Beste Fotograaf,
De schaats- en sneeuwpret lijkt nu langzamerhand achter de rug te zijn. Een goed moment om ons voor te bereiden op het komende seizoen waarin evenementen weer vaker buiten zijn. Aan de toegenomen vraag om fotohesjes en flyers weten we dat we hierin niet de enige zijn :-)
In deze nieuwsbrief staan twee tips om uw fotoverkoop in een handomdraai verder te professionaliseren.
Beursgang begin maart
Ook dit jaar vindt u Oypo op dé beurs voor professionele beeldmakers. Producenten en leveranciers presenteren de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fotografie en beeldbewerking. Oypo sluit in het rijtje aan en presenteert een spiksplinternieuwe nieuwe dienst! Wat het is? We vertellen u er graag meer over. U vindt ons op stand 19.

Dus noteer in uw agenda:
    Fotovakbeurs, Professional Imaging 2010 (website)
    Nieuwegein, 7 t/m 9 maart
    Gratis toegang
"Hoi-ja-aeeooooooooooooa lalalalalalala boing ppffrrtt zekersteweten àààhhhòp met-z'n-zessen!"
Sinds kort versterkt Jaqueline het Oypo-team als bureaumedewerker. Met een achtergrond in ICT, fotografie, webdesign en DTP is zij een waardevolle aanvulling. Jaqueline verleent ondersteuning aan collega's, fotografen en hun afnemers. Klik hier om meer over haar te weten. Of beter nog... kom even langs op Professional Imaging 2010!
Jaqueline
Oypo grensverleggend
Begin deze maand openden we onze deuren in Duitsland. We zijn ervan overtuigd dat Duitse fotografen net als in Nederland fotografen meer rendement kunnen maken door hun verkoopprocessen te optimaliseren. Wij zijn er trots op dat we onze dienst nu ook aan onze oosterburen kunnen leveren. De eerste accounts zijn inmiddels actief. Uiteraard hopen we op hetzelfde enthousiasme en vertrouwen als de Nederlandse fotografen ons schonken. Hierdoor kunnen we niet alleen groeien, maar ook nieuwe diensten blijven ontwikkelen om u verder te ondersteunen.
TIPS
Tip 1: Verkoop uw foto’s via uw eigen website
Hebt u een eigen website én verkoopt u foto's via Oypo? Dan kunt u het beste uit deze twee werelden eenvoudig verenigen. Integreer Oypo in uw website en communiceer via één kanaal, in uw eigen huisstijl, en laat uw klanten kennismaken met de andere diensten die u op uw website aanbiedt. Het is zelfs mogelijk dat we de nabestellingen onder uw naam en logo afhandelen!
De integratie is eenvoudig. Als u nu start, heeft u de integratie voor het nieuwe fotoseizoen afgerond. Uiteraard helpen wij u graag als dat nodig is.
Lees hier hoe het precies werkt

Tip 2: Een betere collectie vergroot uw omzet
 1. Het is slim om meerdere foto’s van een persoon online te zetten. Niet zozeer omdat de gefotografeerde zelf de beste versie kan uitkiezen, maar vooral omdat de kans groot is dat mensen meerdere foto’s van zichzelf bestellen.
 2. Verwijder foto’s die op elkaar lijken. De collectie wordt hierdoor een stuk levendiger en krijgt een professionele uitstraling.
 3. De automatische verbeterfunctie AET verricht geen wonderen: verwijder foto’s die kwalitatief niet optimaal zijn. Uw collectie wordt een stuk krachtiger en het voorkomt klachten (en kosten) achteraf.
  We wensen u veel plezier en succes met het verkopen van foto's. Misschien zien we elkaar begin maart op de beurs. Laat het ons gerust weten als u suggesties hebt of als we u ergens mee kunnen helpen.

  Hartelijke groeten,

  Oypo
  Uw foto's verdienen het beste!