Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2010Nieuwsbrief 19

Nieuwsbrief 19

< Nieuwsbrief 18
Nieuwsbrief 20 >

24 april 2010

Beste Fotograaf,
Allereerst een hartelijk welkom aan de ruim 400 nieuwe fotografen die in de afgelopen periode zijn overgestapt op Oypo. Net als voorgaande jaren neemt de fotoverkoop deze maanden enorm toe. Het mooie weer en de vele evenementen bieden mooie 'buiten'kansen voor u als fotograaf. Vanaf komende maand dragen wij een extra steentje bij om uw omzet nog verder te verhogen. Lees meer hierover in deze nieuwsbrief.
Regelmatig vragen fotografen of we willen meedenken de mogelijkheden van Oypo op een creatieve manier in te zetten. Laat u inspireren door de reeks voorbeelden die we u in deze en de komende nieuwsbrieven aanreiken.
Case #1: Modelfotografie / Portret fotoshoot
Frits Flits rekent een vast bedrag voor een glamour fotoshoot in zijn studio of op locatie. Het bedrag is inclusief visagie en een bescheiden lunch. Bij de all-in prijs zijn zes fotoafdrukken inbegrepen.
Ook in deze situatie is Oypo van dienst: Frits ontvangt de betaling van het model, en zij ontvangt van Frits een tegoedbon waarmee ze de foto's zelf kan nabestellen op Frits' website. Oypo doet de rest. De fotograaf heeft de codes voor de tegoedbonnen zelf in Oypo aangemaakt. Natuurlijk voorziet Frits de fotomap van een wachtwoord zodat het model zelf in de hand heeft wie de foto's mag zien. Voor familie en vrienden van het model geeft slimme Frits het model een stapeltje kaartjes met daarop het internetadres en het wachtwoord van de fotomap.

Voordelen voor Frits Flits
  • De inkomsten voor de shoot zijn gegarandeerd
  • Gegarandeerd zes fotoafdrukken verkocht
  • Geen omkijken naar de nabestellingen
  • Mooi meegenomen: extra verkoop aan familie en vrienden van het model
Gratis: korting voor al uw klanten
Wist u dat één op de vijf klanten vaker foto's via Oypo bestelt? Vanaf 1 mei starten we daarom met een proef waarin we uw klanten belonen met een fikse korting op vervolgbestellingen: bij de levering van de bestelde producten ontvangt de klant een couponcode die recht geeft op twee euro korting op de order- en verzendkosten bij de volgende bestelling. Het geeft uw klanten een extra motivatie om uw foto’s nog eens te bekijken en een tweede bestelling te plaatsen!
En het mooie is: deze kortingsactie kost u niets.
Nieuw product: Foto's in lijst
Vanaf vandaag kunt u ingelijste foto's verkopen. Uw klant ontvangt dan een kant en klaar product dat je direct aan de muur kunt hangen, of... als cadeau kunt weggeven: de fotolijst wordt namelijk standaard als een sjiek cadeau ingepakt!
Leuk voor Moederdag? Bepaal nu de verkoopprijs van de fotolijsten in uw verkoopprofielen en informeer uw afnemers over dit unieke product.
Lees verder
Foto in lijst
PRO-tip: Moederdag
Het mooiste cadeau voor iedere moeder is ongetwijfeld een spontane foto van haar kind. En u hebt deze foto al gemaakt: in de crèche, op school, in de studio, op het voetbalveld of van oudere zonen en dochters tijdens de mountainbiketocht, het paardenconcours, et cetera.

Wilt u met Moederdag extra verdienen?
Met Oypo-PRO kan dat eenvoudig:
  1. Download de contactgegevens van uw klanten op pagina Klantgegevens onder de pagina 'statistieken' in uw account.
  2. Selecteer de klanten waarbij een '1' staat in de kolom 'optin', dit zijn de afnemers die hebben aangegeven dat ze graag door u op de hoogte gehouden willen worden.
  3. Stuur uw klanten een brief of e-mailbericht met een vrolijke moederdagtip en een hyperlink naar uw foto's.
Het is voor uw klanten natuurlijk helemaal leuk als u een kortingscode aan uw klanten doorgeeft. Een kortingscode maakt u aan op de pagina coupons aanmaken in uw account.

Let op: kom snel in actie, over twee weken is het al Moederdag!
We wensen u veel plezier en succes met het verkopen van foto's. Laat het ons gerust weten als u een goed idee hebt of als we u ergens mee kunnen helpen.

Hartelijke groeten,

Oypo
Uw foto's verdienen het beste!