Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2010Nieuwsbrief 22

Nieuwsbrief 22

Nieuwsbrief 23 >
< Nieuwsbrief 21
14 oktober 2010

Beste fotograaf,

Photokina is inmiddels achter de rug. We kijken terug op een mooie en intensieve beursweek. Leuk dat we in Duitsland ook veel Nederlandse fotografen spraken. Het aantal Oypo-gebruikers groeit snel. We heten de nieuwe fotografen die zich hebben aangesloten hartelijk welkom!
In deze nieuwsbrief leest u onder andere over nieuwe functionaliteiten en hebben we een interessante actie voor u.

Nieuw: Maak indruk met extra afdruk

Informeer uw klanten over uw portretstudio, wens ze plezier met hun bestelling of geef een kortingsbon voor een volgende fotoshoot. Vanaf nu kan dat eenvoudig via Oypo. Upload een afbeelding met de bestandnaam actiekaart.jpg naar uw account en uw klanten ontvangen voortaan samen met hun bestelling uw boodschap als extra fotoafdruk van 10x15cm. De kostprijs van deze afdruk (32 cent incl. btw) wordt met uw verdiensten verrekend. U kunt uw boodschap altijd aanpassen door het bestand actiekaart.jpg opnieuw te uploaden. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Technische specificaties
Bestandsnaam: actiekaart.jpg
Beeldverhouding: 2:3 (10 x 15 centimeter)
Afmetingen: 1600x2400 pixels is optimaal

De extra foto wordt geleverd bij bestellingen die fotoafdrukken bevatten met een formaat kleiner dan 30 x 45 centimeter.

Voor iedere Nederlander een unieke foto

Het aantal foto's in de database van Oypo is deze week precies gelijk aan het aantal inwoners van Nederland: ruim 16,6 miljoen. In vier jaar tijd is Oypo gegroeid tot de grootste fotoverkoopdienst van Europa. Ruim 9.300 fotografen zorgen dagelijks voor honderden bestellingen en duizenden bezoekers. De totale opslagcapaciteit is op dit moment 58 terabyte en ook het aantal servers groeit gestaag. Vanwege de grote populariteit hebben we bij Oypo veel aandacht voor de snelheid van de website, snelle levering van bestellingen en adequate support.

Nieuw: Zelf afmetingen instellen

Met Oypo-PRO is het mogelijk om eigen producten te verkopen. In dat geval voegt u fysieke fotoproducten of digitale producten (downloads) aan uw account toe. Vanaf nu kunt u hierbij zelf de grootte van de downloads opgeven en bepaalt u per formaat de verkoopprijs. Op deze manier kunt u een kleine versie tegen een laag tarief aanbieden voor bijvoorbeeld Hyves of Facebook, een middelgrote versie voor op een persoonlijke website en een dure variant ten behoeve van publicatie in een regionaal weekblad. Gebruik deze nieuwe functionaliteit naar eigen inzicht om het maximale rendement uit uw foto's te halen.

Downloads

White label... en wég is Oypo!

Maakt u gebruik van Oypo-PRO én hebt u Oypo geïntegreerd in uw website? Dan kunnen we de gehele afhandeling van bestellingen verzorgen met uw (bedrijfs)naam, e-mailadres en huisstijl. De full colour afzenderetiketten en pakbonnen worden aangepast aan uw eigen huisstijl en het scherm met de orderstatus kan met uw logo en huisstijl worden weergegeven. Uw naam en logo worden zelfs in kleur achterop de canvasdoeken gezet. Hierdoor hebben uw producten een exclusieve en professionele uitstraling.
Lees meer over white label

Actie

Najaarsactie

Oypo biedt u de white label-service tot eind november aan met vijftig procent korting op de startkosten!
Hebt u de bestelmodule van Oypo nog niet in uw eigen website geïntegreerd? Doe dat dan eerst. Op onze site staat hoe het werkt.
Lees meer over Oypo op uw eigen website

Neem gerust contact op als u specifieke vragen hebt over evenementfotografie, schoolfotografie, portretfotografie of over het gebruik van Oypo. We helpen u graag verder! U kunt ons bereiken via support@oypo.nl

Hartelijke groeten,

Oypo-team
Uw foto's verdienen het beste!

Deze nieuwsbrief verschijnt op onregelmatige basis en informeert u over nieuwe mogelijkheden van Oypo en geeft u tips over fotograferen en het verkopen van foto's. U kunt het ontvangen van deze nieuwsbrief aan- en uitzetten op de website van Oypo bij uw persoonlijke gegevens onder 'Mijn account'.