Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2011Nieuwsbrief 25

Nieuwsbrief 25

Nieuwsbrief 26 >
< Nieuwsbrief 24
11 maart 2011

Beste fotograaf,

In deze nieuwsbrief krijgt u vers van de pers het laatste nieuws over de introductie van een innovatieve plugin voor Adobe Lightroom. Wilt u tijd besparen en het verkopen van uw foto's nog makkelijker maken? Lees dan verder in deze nieuwsbrief.

Lightroom plugin voor Oypo

Op verzoek van veel fotografen hebben we een plugin ontwikkeld voor Adobe Lightroom. De nieuwe plugin zorgt voor een efficiënte koppeling tussen uw lokale fotocollectie en de fotobestanden in uw Oypo-account.

Lightroom plugin

Bespaar uzelf werk
Met de plugin is het niet meer nodig fotobestanden naar een harddisk te exporteren en vervolgens via FTP te uploaden. De in Lightroom geselecteerde foto's worden rechtstreeks naar uw webwinkel geëxporteerd. Ook hoeft u niet meer in te loggen in uw Oypo-account om instellingen en verkoopprijzen aan te passen, dat kan allemaal vanuit Lightroom. Met de plugin hebt meer tijd om te doen waar het echt om draait: fotograferen!

Gratis downloaden


Maakt u nog geen gebruik van Lightroom? Op de website van Adobe vindt u meer informatie en kunt u het programma 30 dagen vrijblijvend uitproberen.

Professional Imaging 2011

U wist het al uit de voorgaande nieuwsbrief, maar komende zondag, maandag en dinsdag is het dan echt zover: de vakbeurs Professional Imaging 2011 in Nieuwegein. We kijken er naar uit om u (weer) eens in levende lijve te zien!

Gratis workshop
Het is zeker de moeite waard om langs te komen: alleen al voor onze prachtige stand met University Lounge... In de lounge geeft Reinoud van Leeuwen mini-workshops Shooting for Business. Met een aanstekelijk enthousiasme leert u hoe u uw verdiensten kunt vergroten en hoe u meer rendement uit uw klanten haalt. Ontdek de zakelijke én creatieve mogelijkheden om de opbrengsten van uw foto's te vergroten! Kom naar de stand, strijk neer op een comfortabele fatboy en laat u inspireren!

Workshop - Shooting for Business

Winnaars Zilveren Camera Boek

Uw persoonlijke verhaal over Oypo in ruil voor het Zilveren Camera Boek. Daar kwam de actie in de vorige nieuwsbrief op neer. Verschillende fotografen hebben ons haarfijn uitgelegd waarom Oypo voor hen een geschikte oplossing is. Dat was natuurlijk leuk (en nuttig) om te lezen! Uit alle inzendingen hebben we vijf fotografen geselecteerd die eind deze maand het Zilveren Camera Boek toegestuurd krijgen. De winnaars zijn: Kurt Pas uit Bonheiden (BE), Janet Olde Wolbers uit Oosterhout, Bertil van Beek uit Den Helder, Fred Mellink uit Eindhoven en Anouk Nijkamp uit Lochem. Gefeliciteerd!

Tip: Fotoverkoop via uw eigen website!

Wist u dat u uw webwinkel eenvoudig in uw eigen website kunt integreren? Hebt u een eigen website én verkoopt u foto's via Oypo? Dan kunt u het beste uit deze twee werelden eenvoudig verenigen. Integreer Oypo in uw website en communiceer via één kanaal, in uw eigen huisstijl, en laat uw klanten kennismaken met de andere diensten die u op uw website aanbiedt. Het is zelfs mogelijk dat we de nabestellingen onder uw naam en logo afhandelen! De integratie is eenvoudig de Oypo-site staat stap voor stap uitgelegd hoe dit werkt. Uiteraard helpen wij u graag als dat nodig is.

Nieuw teamlid

Oypo groeit! Het nieuwste lid van het Oypo-team is Hugo Cremers en hij is verantwoordelijk voor marketing en communicatie. Vanuit deze rol informeert hij u over de laatste mogelijkheden rond Oypo en verzint hij acties voor fotografen en afnemers.
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?  ;-)
Hugo heeft een achtergrond als organisatieadviseur en is dus van meerdere markten thuis. In zijn vrije tijd speelt hij in verschillende bandjes en probeert zoveel mogelijk van onze planeet zien, zowel boven als onder water.
Hugo Cremers

We wensen u veel succes met het verkopen van uw foto's. Aarzel niet om te mailen naar support@oypo.nl als u vragen hebt. We denken graag met u mee over hoe u de fotoverkoop verder kunt verbeteren.

Hartelijke groeten,

Oypo-team
Uw foto's verdienen het beste!

Deze nieuwsbrief verschijnt op onregelmatige basis en informeert u over nieuwe mogelijkheden van Oypo en geeft u tips over fotograferen en het verkopen van foto's. U kunt het ontvangen van deze nieuwsbrief aan- en uitzetten op de website van Oypo bij uw persoonlijke gegevens onder 'Mijn account'.