Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2011Nieuwsbrief 26

Nieuwsbrief 26

Nieuwsbrief 27 >< Nieuwsbrief 25
18 april 2011

Beste fotograaf,

We komen graag in contact met fotografen. Meestal gebeurt dit via mail, forums en Twitter en soms is een vakbeurs het decor van levendige discussies en real life ontmoetingen. Wij hechten veel waarde aan deze ontmoetingen. Het inspireert ons tot verdere verbetering van onze dienst. In deze nieuwsbrief leest u over npieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten van Oypo.

Verdien meer met uw foto's

Goede foto's zichzelf helaas niet automatisch. Daar is meer voor nodig. Daarom hebben we de workshop Shooting for Business ontwikkeld. Veel fotografen lieten zich tijdens Professional Imaging al vanuit een comfortabele fatboy inspireren door de mini versie van Shooting for Business.

Shooting for Business zoomt in op alle mogelijke manieren om foto's succesvol te verkopen. We stimuleren u maximaal voordeel uit Oypo te halen. De uitgebreide, eendaagse workshop wordt de komende maanden op verschillende locaties gegeven en is bedoeld voor fotografen die hun omzet willen vergroten en meer rendement uit hun klanten willen halen. Wie wil dat eigenlijk niet?

Aanbieding voor snelle beslissers
Schrijf u in voor 30 april en ontvang 35 euro korting.
Lees verder op www.oypo.nl/workshop

Beveilig foto's met een eigen watermerk

Een watermerk op de schermweergave speelt een belangrijke rol bij de beveiliging van uw foto's. In een verkoopprofiel kunt u een standaard watermerk laten toevoegen, klein of groot. Veel fotografen willen echter liever een eigen watermerk gebruiken. Met Oypo-PRO kunt u vanaf nu ook een eigen watermerk-ontwerp uploaden. Zo kunt u bijvoorbeeld automatisch uw logo op uw foto's plaatsen. Sjiekdefriemel toch!

Lees hier hoe het precies werkt

Een.. twee.. drie.. vier..... twintig miljoen foto's

Oypo blijft groeien: inmiddels worden er 20.000.000 foto's via Oypo aangeboden! Een mijlpaal om even bij stil te staan. Want groeien gaat niet vanzelf. Achter de schermen werken we hard om de groei bij te benen. Onder andere door uitbreiding van de servers en de professionele supportdesk waar klanten snel en vakkundig worden geholpen.

Tip: Word beroemd

Graag attenderen we u nog een keer op de voordelen van de actiekaart. Hiermee kunt u uw naamsbekendheid vergroten door een persoonlijke boodschap mee te laten sturen met bestellingen. Informeer uw klanten bijvoorbeeld over uw portretstudio of geef een kortingbon voor een volgende fotoshoot.

Het werkt eenvoudig
Upload een afbeelding met de bestandnaam actiekaart.jpg naar uw account en uw klanten ontvangen voortaan samen met hun bestelling uw boodschap als extra afdruk van 10x15cm. De kostprijs van deze afdruk (32 cent incl.btw) wordt met uw verdiensten verrekend. U kunt uw boodschap altijd aanpassen door het bestand actiekaart.jpg opnieuw te uploaden. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Actiekaart

Gratis plugin voor Adobe Lightroom

In de vorige nieuwsbrief introduceerden we de innovatieve plugin voor Adobe Lightroom waarmee u de foto's in uw webwinkel kunt beheren. We ontvingen veel positieve reacties. Meer dan 300 fotografen gebruiken nu al de plugin.

Lightroom plugin

De nieuwe plugin zorgt voor een efficiënte koppeling tussen uw lokale fotocollectie en fotobestanden die u via Oypo verkoopt. Hierdoor is het niet meer nodig fotobestanden naar een harddisk te exporteren en vervolgens via FTP te uploaden. In Lightroom geselecteerde foto's worden rechtstreeks naar uw account geëxporteerd. Ook hoeft u instellingen en verkoopprijzen niet meer in uw beheeromgeving aan te passen, dat kan allemaal vanuit Lightroom.

Gratis downloaden

We wensen u veel succes met het verkopen van uw foto's. Aarzel niet om te mailen naar support@oypo.nl als u vragen hebt. We denken graag met u mee over hoe u de fotoverkoop verder kunt verbeteren.

Hartelijke groeten,

Oypo-team
Uw foto's verdienen het beste!

Deze nieuwsbrief verschijnt op onregelmatige basis en informeert u over nieuwe mogelijkheden van Oypo en geeft u tips over fotograferen en het verkopen van foto's. U kunt het ontvangen van deze nieuwsbrief aan- en uitzetten op de website van Oypo bij uw persoonlijke gegevens onder 'Mijn account'.