Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2007Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief 3

< Nieuwsbrief 2
Nieuwsbrief 4 >

18 maart 2007

Beste Fotograaf,
Het is maar kort geleden dat we de vorige nieuwsbrief stuurden. We hebben echter nieuwe functionaliteiten die je helpen bij het verkopen van je foto's en daar willen we je graag over informeren. We maken Oypo steeds flexibeler zodat je de dienst kunt gebruiken op de manier die jij het beste vindt. Ook de uitstraling van de website hebben we een beetje opgefrist.
Wachtwoord op fotomappen
Op veler verzoek kun je vanaf nu fotomappen afschermen met een wachtwoord. Op deze manier maak je foto's waarvan je niet wilt dat iedereen ze bestelt exclusief toegankelijk voor je afnemers. Je bedenkt zelf het wachtwoord en geeft dit door aan je afnemers.
Favoriete foto's
Per fotomap kun je vanaf nu een of meerdere favoriete foto's aanwijzen. De foto's tonen we bij de fotomappen in de zoekschermen. Ze geven de afnemer een goede indruk van de inhoud van je fotomap. Je kiest de favoriete foto's als je bent ingelogd en je je foto's bekijkt.
Verzekerd van omzet met coupons
Veel fotografen willen dat de afnemer betaalt bij het maken van foto's, terwijl afnemers achteraf zelf willen kiezen welke foto's ze ontvangen. Dat kan nu via Oypo met behulp van coupons. Een coupon is een tegoedbon die je verkoopt aan de afnemer bij het maken van de foto's. De afnemer gebruikt de tegoedbon als betaalmiddel tijdens het bestellen. Natuurlijk kunnen afnemers ook gewoon zonder een coupon foto's bestellen. In de praktijk bestellen afnemers vaak meer foto's dan de waarde van de coupon. Dit zorgt voor extra omzet.
We maken het je makkelijk: aanmaken, downloaden en uitprinten van de coupons doe je zelf in 'Mijn account'. De coupons bieden verschillende mogelijkheden. Laat het ons gerust weten als je zelf een idee hebt waarbij wij kunnen helpen.
Bestel je eigen foto's tegen kostprijs
Ontdek zelf ook het gemak van bestellen via Oypo: voor bestellingen van je eigen foto's berekenen we automatisch de minimum prijs per afdruk, ook als je andere prijzen hebt bepaald in het verkoopprofiel. Voor het lage tarief moet je uiteraard ingelogd zijn en het geldt alleen voor foto's die je zelf hebt geplaatst.
Oypo wordt ontwikkeld voor en door fotografen. Schroom niet om contact met ons op te nemen als je zelf een goed idee hebt om de dienst verder te verbeteren.
We wensen je veel plezier en gemak met de nieuwe functies!

Vriendelijke groet,
Oypo
Je foto's verdienen beter