Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2012Nieuwsbrief 30

Nieuwsbrief 30

Nieuwsbrief 31 >
< Nieuwsbrief 29
10 februari 2012

Beste fotograaf,

Het is winters weer maar bij Oypo kennen wij geen winterslaap. Achter de schermen draaien wij op volle toeren. Met deze nieuwsbrief informeren we u graag over de laatste nieuwtjes.

Nieuw: Fotomappen opsplitsen

Uw ideeën zijn belangrijk, wij luisteren en leren. Uw input draagt bij aan de innovatie van Oypo, waarbij u als fotograaf nog meer baat hebt. Een aantal schoolfotografen vroeg ons een functionaliteit toe te voegen waarmee een fotomap met kinderen direct onderverdeeld kan worden in aparte fotomappen per kind. Sinds het begin van deze maand kunt u met Oypo-PRO gebruik maken van deze functie. Daarnaast genereert u met een druk op de knop een uniek wachtwoord per kind. Zelfs de inlogkaartjes downloadt u direct. De functie vindt u onder het nieuwe tabje 'schoolfoto's' in de betreffende fotomap in Beheer fotomappen in uw account.
Lees hier meer

Warm welkom tijdens winterse kou

Maaike Pijnappels

Jazeker, Oypo blijft groeien! Begin deze maand plaatsten we weer een extra bureau vanwege uitbreiding in ons team. Met enthousiasme stellen wij u graag voor aan onze nieuwe marketing communicatie medewerker, Maaike Pijnappels. Met een achtergrond in printservices, elektronicaverkoop en marketing bij een grote camerafabrikant is Maaike het beste te typeren als een creatieve duizendpoot in marketing communicatie in de fotobranche. In haar vrije tijd spendeert zij aardig wat uurtjes aan het maken van sieraden en geboortetegels en geeft ze creatieve workshops tassen maken.

Meten is weten

De kans is groot dat u in de afgelopen dagen een korte vragenlijst in uw Oypo-beheer-omgeving voorbij zag komen. Hiermee onderzoeken wij hoe wij de fotoverkoop nog verder kunnen vergroten.
Zeventig procent van de ondervraagden gaf Oypo het cijfer 8 of hoger. Wij zijn erg blij met uw schouderklop.
Natuurlijk gaan we met de verbetersuggesties aan de slag. De kans is groot dat we ook in de toekomst blijven meten om de dienstverlening nog verder te kunnen verbeteren. Een dikke bedankt voor uw medewerking!

11-12-13 maart: Meet & Greet!

Professional Imaging 2012

Net als voorgaande jaren vindt u ook dit jaar onze knalgroene stand op de vakbeurs Professional Imaging 2012. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal en begroeten u graag tijdens de beurs op 11, 12 en 13 maart. Als professioneel fotograaf bezoekt u de Professional Imaging geheel gratis, schrijft u zich vooraf wel even in via www.professionalimaging.nl

Laura Vink: Waarom de prijzen van kleine fotoafdrukken als T-shirts zijn

De meeste fotografen rekenen verschillende prijzen voor de verschillende formaten fotoafdrukken. Laura Vink van vinkacademy.nl en Laura Vink Fotografie rekent voor 'kleine' fotoafdrukken met formaat 10x15cm tot en met 15x22cm echter dezelfde prijs. In dit artikel legt zij uit waarom zij het "anders" doet.
Lees hier meer

Wij wensen u veel plezier en succes met het verkopen van foto's. Laat het ons gerust weten als u een goed idee heeft of als we u ergens mee kunnen helpen.

Hartelijke groeten,
Maaike Pijnappels

Oypo
Uw foto's verdienen het beste!

Deze nieuwsbrief verschijnt op onregelmatige basis en informeert u over nieuwe mogelijkheden van Oypo en geeft u tips over fotograferen en het verkopen van foto's. U kunt het ontvangen van deze nieuwsbrief aan- en uitzetten op de website van Oypo bij uw persoonlijke gegevens onder 'Mijn account'.