Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2012Nieuwsbrief 31

Nieuwsbrief 31

Nieuwsbrief 32 >< Nieuwsbrief 30
6 maart 2012

Beste Fotograaf,

De vogeltjes fluiten en de temperaturen lopen alweer aardig op. Terwijl de eerste krokussen uit de grond schieten zorgt ook Oypo in de komende lente voor extra groei en bloei. In deze nieuwsbrief leest u alvast over het nieuws van de komende maand.

Beschuit met muisjes: Oypo krijgt een zusje!

Op onze radar verschijnt steeds vaker de vraag van fotografen naar een eigen website om zichzelf en hun fotografieportfolio's te presenteren. Deze maand geven we op Professional Imaging het antwoord op deze vraag. We lanceren een spiksplinternieuwe dienst waarmee u in een handomdraai een professionele fotosite opent. Uiteraard kunt u uw Oypo-fotowinkel eenvoudig in uw website opnemen. Tot de geboorte houden wij de naam nog even geheim, deze presenteren wij u graag zondag 11 maart tijdens Professional Imaging 2012.

Nieuw: high-end fotoproducten

De wens van uw klanten verandert. Daar passen we het aanbod van fotoproducten op aan. In de loop van deze maand breiden we het productportfolio uit met een aantal hoogwaardige fotoproducten zoals foto's gelamineerd op dibond en acrylaatglas. Hiermee komen uw foto's nog beter tot zijn recht. En niet onbelangrijk: deze high-end fotoproducten kunt u met aantrekkelijke marges verkopen. Vanaf begin april bepaalt u in uw verkoopprofielen welke van de nieuwe producten u aan uw klanten aanbiedt. Op Professional Imaging kunt u de producten bekijken. We zien u graag, dus kom gerust even langs op onze stand.

Schiet raak op Professional Imaging 2012

Professional Imaging

Doorgaans bereikt u ons via telefoon of email. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en staan te popelen u te zien op 11, 12 of 13 maart op de vakbeurs Professional Imaging 2012 in het NBC Nieuwegein. Verbaas ons met uw focus- en schietkunst en maak kans op en van de vele prijzen in de Shooting for Business schiettent in onze stand.
Toegang tot de vakbeurs is gratis. Registreer vooraf via www.professionalimaging.nl

Tip: Voorkomen van te donkere fotoafdrukken

Een nachtmerrie voor elke fotograaf: u heeft prachtige foto's gemaakt, veel aandacht besteed aan nabewerking, u heeft de bestanden opgestuurd naar de afdrukcentrale en... de fotoafdrukken komen te donker terug! In dit artikel geeft onze columniste Laura Vink tips hoe u dit voorkomt.
Lees hier meer

Wij hopen u komend weekend in levenden lijve in Nieuwegein te ontmoeten. Laat het ons gerust weten als u een goed idee heeft of als we u ergens mee kunnen helpen. Wij staan graag voor u klaar.

Hartelijke groeten,
Maaike Pijnappels

Oypo
Uw foto's verdienen het beste!

Deze nieuwsbrief verschijnt op onregelmatige basis en informeert u over nieuwe mogelijkheden van Oypo en geeft u tips over fotograferen en het verkopen van foto's. U kunt het ontvangen van deze nieuwsbrief aan- en uitzetten op de website van Oypo bij uw persoonlijke gegevens onder 'Mijn account'.