Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2012Nieuwsbrief 33

Nieuwsbrief 33

Nieuwsbrief 34 >< Nieuwsbrief 32.2
6 juli 2012

Beste fotograaf,

Champagne en een daverend applaus voor fotograferend Nederland: de afgelopen twee maanden braken fotografen alle records en verkochten we meer foto's dan ooit tevoren. Daar mag op geproost worden. Op sommige dagen gingen maar liefst 3.900 fotoproducten over de toonbank! Graag informeren wij u in deze nieuwsbrief over de vernieuwde fotoweergave in uw fotowinkel, de aantrekkelijke zomeractie voor uw klanten en over een bijzondere winactie.

Maak uw eigen website

Bijna dagelijks ontvangen we de vraag of wij ook websites bouwen. Nee, dat doen we niet. Maar vanaf nu doet u dat gewoon zelf! Met Klikzo opent u met een paar klikken uw eigen website en richt u deze naar wens in. Klikzo is gemaakt voor fotografen die een eigen website willen, maar geen technische rompslomp willen. Ga meteen aan de slag en probeer Klikzo tien dagen gratis uit.

Verkoop uw foto's via uw eigen website!
Voorbeeld 1: reinoud.klikzo.nl
Voorbeeld 2: uwfotos.klikzo.nl

Klikzo op Facebook
Klikzo - Eigen website voor fotografen

Presenteren doet begeren

We lieten het u via Twitter en Facebook al weten: de presentatie van foto's in uw fotowinkel is verbeterd. Bladeren door uw fotoserie gaat nu nog soepeler. Ook tabletgebruikers varen wel bij de update, door de toegevoegde swipe-functie gaat bladeren letterlijk in een handomdraai.
Op veler verzoek is het maximale formaat van de weergave van foto's vergroot naar 800 pixels. Heeft u Oypo-PRO, dan kunt u het maximale formaat instellen in het tabblad 'extra functies' van uw verkoopprofiel. Heeft uw klant een kleiner browservenster dan wordt uw foto automatisch aangepast aan de maximaal beschikbare ruimte. Op die manier verschijnt uw foto altijd optimaal in beeld.

Zomeractie voor uw klanten

Ook uw afnemers gaan met vakantie of zitten liever in de zon dan dat ze foto's nabestellen. Om de verkoop van uw foto's extra te stimuleren kunt u in de periode van 15 juli 2012 tot en met 31 augustus 2012 gebruik maken van de zomeractie.


Voor bestellingen boven de 10 euro ontvangt de afnemer 2 euro korting op de verzendkosten met de speciale kortingscode 'zomeractie'.
De actie is geldig van 15 juli t/m 31 augustus.

couponcode: ZOMERACTIE

Informeer uw afnemers over deze couponcode!


De actie is gunstig voor uw afnemers, maar ook voor uzelf. Door de lage verzendkosten zal het aantal orders toenemen. Misschien is deze actie een goede aanleiding om foto's die u eerder op Oypo plaatste, nogmaals onder de aandacht te brengen en zo uw omzet te vergroten. De actie wordt aangeboden door Oypo en gaat uiteraard niet ten koste van uw omzet of winst!

Schitter vóór in plaats van achter de camera

Facebook foto ActieTer ondersteuning van uw verkoop gaan wij alle fotoproducten piekfijn fotograferen, o.a. hiervoor hebben wij te gekke foto's nodig. Wij zouden Oypo niet zijn als we niet van de gelegenheid gebruik zouden maken hier een feest van te maken. Dus dat doen we: wij geven een fotosessie van Laura Vink Fotografie cadeau! Heeft u het meest lollige, gezellige, vrolijke en fotogenieke gezin onder Oypo-fotografen én zijn jullie niet bang om in de spotlights te staan? Stap dan voor één keer voor- in plaats van achter de camera.

Stuur uw leukste gezinsfoto in en wie weet mogen wij u blij maken! De winnaar ontvangt een complete fotosessie van Laura Vink Fotografie plus uw mooiste foto op Acryluxe (30x45 cm Dibond met 3mm Acrylaat) én een waardecoupon van € 50,- te besteden aan fotoproducten.

Doe mee:
Bezoek de actiepagina op Facebook voor meer informatie.
Let op, ben er snel bij. Want de actie loopt tot en met 18 juli 2012.

Ben je graag als eerste op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons dan op Facebook. Heeft u vragen of suggesties? Aarzel niet om ons te bellen of mailen. U weet het: wij helpen u graag verder.

Met flitsende groeten,
Maaike Pijnappels

Oypo
Uw foto's verdienen het beste!

Deze nieuwsbrief verschijnt op onregelmatige basis en informeert u over nieuwe mogelijkheden van Oypo en geeft u tips over fotograferen en het verkopen van foto's. U kunt het ontvangen van deze nieuwsbrief aan- en uitzetten op de website van Oypo bij uw persoonlijke gegevens onder 'Mijn account'.