Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2012Nieuwsbrief 34

Nieuwsbrief 34

Nieuwsbrief 35 >< Nieuwsbrief 33

SPECIAL – Zet uzelf als fotograaf in de picture!
Werk aan uw imago als fotograaf en vergroot uw omzet

 Oypolympics
10 augustus 2012

Beste fotograaf,

In Londen wordt de ene na de andere topprestatie neergezet. Het motiveert ons opnieuw: wij coachen u als fotograaf graag naar de gouden plak voor een eerste plaats. In deze nieuwsbrief leest u niet alleen over de nieuwe bestelmodule voor uw website, maar krijgt u ook tips voor het (uit)bouwen van uw imago als professionele fotograaf bij uw klanten. Maak van uw bedrijf een sterk merk en vergroot uw omzet.

Bekend maakt bemind
Wat de boer niet kent dat vreet hij niet. Wie uw bedrijf herkent is sneller trouw en zal eerder 'fan' van u zijn. Dus zorg dat u bij uw (potentiële) klant in the picture staat.

Maak indruk met uw website

Een professioneel imago wordt gecreëerd uit een aantal onderdelen, uw website is hierbij natuurlijk een belangrijk onderdeel. Bij het bezoeken van uw website vormen mensen in veel gevallen een eerste indruk van u als fotograaf. Het is een belangrijk moment in de beleving van een klant. Met een mooie en professionele website voorzien van sprekende afbeeldingen beïnvloedt u het gevoel van uw potentiële klanten. Wilt u een eigen website waarbij u Oypo met één muisklik integreert? Dan is Klikzo een prima optie. U kiest de opmaak die bij uw huisstijl past, plaatst teksten, foto's en integreert uw fotowinkel. Uw website is in een handomdraai gereed. Klikzo zorgt voor uw domeinnaam, de hosting en ondersteunt waar nodig.
Meer informatie: www.klikzo.nl

Verkoop uw foto's via uw eigen website

Creëer extra bestelgemak voor uw klanten door uw fotowinkel in uw eigen bestaande of nieuwe website te integreren. De professionele uitstraling en het vertrouwde karakter van uw website verlagen de drempel om foto's te bestellen en leidt over het algemeen tot een hogere omzet. Met de vernieuwde bestelmodule integreert u uw webwinkel eenvoudig in uw website!

Nieuw!

Nieuwe bestelmodule voor uw website

Na flink wat sleutelwerk door onze programmeurs is de nieuwe bestelmodule klaar voor gebruik op uw eigen site! De functionaliteit en de uitstraling van de nieuwe bestelmodule komt overeen met die van oypo.nl.

Met behulp van de module-wizard past u het kleurenpalet en de functionaliteit van de webwinkel eenvoudig aan, zodat deze naadloos aansluit bij uw huisstijl.

Maak een bestelmodule voor uw eigen site

Geef uw gezicht aan fotobestellingen

Graag leveren we de nabestellingen met uw naam en logo aan uw klanten. Het zorgt voor herkenbaarheid van u als fotograaf en draagt bij aan een professioneel imago. Uw klant ervaart onbewust de kracht van Oypo en koppelt deze aan u als fotograaf. U heeft uw zaakjes goed voor elkaar: u fotografeert, uw klanten bestellen op uw website, mailcorrespondentie, pakbonnen en afzendetiketten worden voorzien van uw naam en logo.

White label fotobestellingen
Lees verder over white label afhandeling

Social Media

Advertenties in magazines en dagbladen maken plaats voor uitingen via de sociale media. Mond-tot-mond reclame blijkt de meest effectieve reclame (en vaak nog gratis ook!). Uw klanten zijn steeds vaker niet enkel geïnteresseerd in uw foto's maar ook in u als fotograaf. Het (sociale) netwerk van uw klanten is als het ware uw visitekaartje in levende lijve. Zorg daarom dat u aanwezig bent op de plekken waar uw doelgroep zich bevindt. In veel gevallen is dat Facebook, LinkedIn en Twitter, maar dat kan ook op specifieke forums of websites. Laat zien wie u bent, delen maakt interessant.

Gebruik uw huisstijl consequent

Het totale palet aan uitingen van u als fotograaf beïnvloedt uw imago. Een consequente lijn in uw communicatie wekt een georganiseerde, vertrouwde en professionele indruk. Voer uw huisstijl zo consequent mogelijk door op uw website, verzendenvelop, kleding, visitekaartje, bedrijfsauto, offertes, et cetera. Maak het uw klant zo gemakkelijk mogelijk om u als dé fotograaf te herinneren.

Aan de slag
Wellicht is het een idee om de de laatste weken van de vakantieperiode te gebruiken om uw bedrijf op de kaart te zetten. Dan bent u mooi klaar voor het aankomende fotoseizoen. Wij helpen u graag naar de podiumpositie voor de gouden plak. Laat het daarom gerust weten als we u ergens mee kunnen helpen. Wij staan voor u paraat.

Met flitsende groeten,
Maaike Pijnappels

Oypo
Uw foto's verdienen het beste!

Oh ja,
Ook wij delen graag wie wij zijn en wat ons bezig houdt.
Like ons op www.facebook.com/oypofoto

Deze nieuwsbrief verschijnt op onregelmatige basis en informeert u over nieuwe mogelijkheden van Oypo en geeft u tips over fotograferen en het verkopen van foto's. U kunt het ontvangen van deze nieuwsbrief aan- en uitzetten op de website van Oypo bij uw persoonlijke gegevens onder 'Mijn account'.