Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2012Nieuwsbrief 36

Nieuwsbrief 36

23 oktober 2012


Beste fotograaf,

De zomervakantie lijkt alweer tijden geleden en voor we het weten is de Sint alweer in aantocht. Niet alleen de tijd vliegt voorbij, maar ook een aantal grote verbeteringen binnen Oypo passeren in rap tempo de revue. Graag informeren wij u over de laatste ontwikkelingen.

Stel uw eigen fotosets samen

Op veler verzoek zijn onze programmeurs letterlijk dag en nacht bezig geweest met het programmeren van fotosets. Via een fotoset maakt u vaste combinaties van meerdere losse producten, die uw klant bestelt als één artikel. De verschillende producten in de fotoset bevatten altijd hetzelfde fotobestand.

De nieuwe fotosets zijn vooral geschikt als u fotografeert op scholen en kinderdagverblijven, maar ook als u portretfoto's maakt zijn de fotosets een welkome aanvulling voor uw verkoopmogelijkheden.
Lees verder voor meer informatie over het instellen van fotosets in uw PRO-account

De grote optelsom in uw statistieken

Onder het item statistieken van uw PRO-account treft u een nieuw overzicht aan: Omzet meerdere mappen. Het systeem telt hier de omzet van alle door u geselecteerde mappen automatisch bij elkaar op. Handmatige optelsommen om de verdiensten van verschillende fotomappen en submappen te berekenen zijn vanaf nu verleden tijd.

Vernieuwde bestelmodule voor uw website

We lieten het u al eerder weten, maar brengen de nieuwe bestelmodule graag nog een keer onder de aandacht. Om uw foto's via uw eigen website te verkopen integreert u Oypo met de nieuwe bestelmodule eenvoudig in uw eigen site. De functionaliteit en de uitstraling van de nieuwe bestelmodule komt overeen met die van oypo.nl. U past met behulp van de module-wizard het kleurenpalet en de functionaliteit van de webwinkel eenvoudig aan, zodat deze naadloos aansluit bij uw huisstijl.
Maak hier een bestelmodule voor uw eigen site

Knokken voor groei

Voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft Oypo een notering gekregen in de prestigieuze Deloitte Technology Fast50, de ranking van de snelstgroeiende technologiebedrijven van de Benelux. Tijdens de officiële Awards Ceremony op donderdag 11 oktober werd bekend gemaakt dat Oypo met een mooie 30e plaats in de Technology Fast50 is geëindigd en daarmee het hoogstgenoteerde technologiebedrijf van Zuidoost-Nederland is. Onze groei kan niet bestaan zonder uw groei, daarvoor zeggen wij dus: bedankt!

Door uw groei en uw gemak als uitgangspunt te nemen, blijven wij dagelijks strijden voor maximale resultaten.
Heeft u vragen of suggesties ter verbetering, mail of bel ons dan gerust. Wij kijken graag hoe wij u nog verder kunnen helpen.


Met flitsende groeten,
Maaike Pijnappels

Oypo
Uw foto's verdienen het beste!

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?
Like ons dan op www.facebook.com/oypofoto