Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2013Nieuwsbrief 38

Nieuwsbrief 38

26 maart 2013

Beste fotograaf,

Brrr... Lente? Welke lente! Bent u schoolfotograaf? Dan hebben we goed nieuws voor u, want de maanden maart en april nodigen wij u uit om uzelf op te komen warmen in ons kantoor in Eindhoven. In deze periode trakteren wij iedere dinsdag op koffie en een lekkere lunch. Tussen 11 en 12 uur kunt u aanschuiven en wisselen we graag met u van gedachten over actuele ontwikkelingen in de branche en de nieuwe kansen binnen de schoolfotografie.
There ain't no such thing as a free lunch?
Daar denken wij bij Oypo heel anders over: u bent van harte welkom!

 

VANAVOND: Gratis seminar
Shooting for Business

Van klik naar kassa
U bent vast een goede fotograaf. Maar bent u ook een goede ondernemer? Wij prikkelen u graag tijdens het vlijmscherpe (gratis) seminar over fotografie en ondernemerschap. Het seminar is toegespitst op de vraag: hoe verdien ik méér met fotografie? De kennis die we deze vond met u delen is onder andere gebaseerd op de ervaringen die we de afgelopen jaren opdeden met het verkopen van honderdduizenden foto’s van uiteenlopende fotografen. Daarnaast signaleren we trends, geven we marketingadvies en leert u alles over uitstekend relatiebeheer en nog heel veel meer. Het seminar is opgezet voor schoolfotografen, portretfotografen, sportfotografen, evenementfotografen, gala- en huwelijksfotografen. Kortom, iedere fotograaf die foto’s aan particuliere klanten verkoopt.

Let op: seminar is vanavond!
Mis deze sprong naar extra omzet niet en meld u meteen aan! Het seminar wordt gegeven in samenwerking met Fotostudio Frank Doorhof in Emmeloord. Reserveer nu uw plaats via info@frankdoorhof.com

Koning(inne)korting op Oypo-PRO

Tot de troonswisseling op 30 april ontvangt iedere fotograaf die wil kennismaken met Oypo-PRO niet één, maar drie gratis proefmaanden!

U activeert Oypo-PRO op de pagina 'Abonnement' in uw account.
Gebruik de actiecode PRO3MND om van de aanbieding gebruik te maken.
Werkt u al met Oypo-PRO? Dan is een jaarabonnement aantrekkelijker dan ooit: zolang Koningin Beatrix met de nog scepter zwaait kost eenKoning Willem-Alexander jaarabonnement slechts €90! Om uw bestaande abonnement met een jaar verlengen, stuur u een e-mailbericht met uw accountnaam naar support@oypo.nl.
Wees snel, want zodra Willem-Alexander zijn kroon heeft opgezet is dit aanbod voorbij!

Oypo gaat naar de beurs

Ook dit jaar vindt u ons op dé beurs voor professionele beeldmakers. Producenten en leveranciers presenteren de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fotografie en beeldbewerking. Oypo sluit in het rijtje aan en presenteert een spiksplinternieuwe nieuwe app voor fotografen! Wat het is? Kom gerust even langs. We vertellen u er graag meer over :-)

Dus noteer in uw agenda:

Professional Imaging 2013
Nieuwegein, 14.15.16 april
Gratis toegang
Registreer vooraf via www.professionalimaging.nl

 

Update: Adobe Lightroom Plugin

Oypo plugin Adobe Lightroom

Afgelopen weken sleutelden we onder motorkap van de Oypo plugin voor Adobe Lightroom. De plugin draait nu soepeler en stabieler dan ooit. Eventuele problemen worden netter afgehandeld en de installatie- en updateprocessen van de plugin zijn een stuk gebruiksvriendelijker. Iedereen die zijn foto’s met Lightroom beheert kan de vernieuwde plugin hier gratis te downloaden.

 

BLOG: Succesvol profileren als fotograaf

Nadat jullie een jaar hebben mogen genieten van de goede tips en de leuke schrijfstijl van Laura Vink, neem ik, Sacha Kramer, het stokje van haar over. De tips en adviezen in mijn blogs liggen op het vlak van marketing. Tips die helpen jouw foto’s, jezelf en jouw diensten zichtbaar te maken en te verkopen.

Zo creëer je schaarste in een volle markt
Met veel professionele fotografen en hobbyfotografen die ook graag iets bijverdienen, is de markt overvol. Het aanbod is groter dan de vraag. Een moeilijke markt om goed te verdienen. Hoe anders zou het zijn als fotografie een markt van schaarste was, waarbij de vraag groter is dan het aanbod? Er is hoop, want in een volle markt kun je zelf schaarste creëren!
Lees de weetjes en praktische tips hierover in mijn eerste blog op de website
(let op, de tekst staat slechts tijdelijk op de website en op=op!)

Kan ik verder nog ergens mee helpen?
Voor mijn volgende blogs word ik graag geïnspireerd door jullie. Waar worstel je mee en zou je heel graag antwoord op willen? Laat het me weten via sacha@oypo.nl. Ik kom er graag op terug in één van mijn volgende blogs.
Heb je behoefte aan meer tips, schrijf je dan in op mijn Tips en Tricks mail op www.saach.nl.

Zoals u weet horen wij het graag wanneer u vragen hebt of als wij u op een andere manier kunnen helpen bij het verkopen van uw foto's. Dus aarzel niet en bel of mail ons gerust. Wij staan voor u klaar!

Met flitsende groeten,
Koen Lindner

Oypo
Uw foto's verdienen het beste!