Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2013Nieuwsbrief 41

Nieuwsbrief 41

11 oktober 2013

Beste fotograaf,

Een paar weken geleden woonden we met het Oypo-team de première bij van de nieuwe film over het leven van Steve Jobs. De zaal was gevuld met snelgroeiende bedrijven uit Deloitte's Technology Fast50. Het thema van de avond liet zich raden: Think different. En dat was meteen ook de gemeenschappelijke deler van alle aanwezigen. Ondernemers die succesvol zijn door met een eigen visie de wereld een klein beetje te verbeteren. Net zoals u, die samen met ons mooie foto's op een nog gemakkelijkere manier toegankelijk maakt voor trotse ouders, sporters, bruidsparen en andere geportretteerden. We beseften ons die avond dat we trots zijn dat we samen met u een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de professionele fotografie in Nederland. Vol inspiratie reden we na afloop van de film terug naar Eindhoven. Aan de slag!

Verlaging verzendkosten canvassen

Lagere verzendkosten

Actie: Om de start van het nieuwe seizoen een extra impuls te geven, betalen uw klanten tot 1 januari 2014 maar liefst vier euro minder verzendkosten bij het bestellen van een of meerdere canvassen. Hierdoor zijn de order- en verzendkosten in deze periode gelijk aan die van normale brievenbusbestellingen. Dat is niet alleen goed nieuws voor uw klanten, maar ook voor u. Want de door lagere drempel van de verzendkosten zullen meer klanten canvasafdrukken bestellen. De kortingsactie gaat uiteraard niet ten koste van uw verdiensten.

Najaarsactie
Bespaar €20 op Oypo-PRO én ontvang een boek

Een flink aantal fotografen gebruikte de zomerperiode om kennis te maken met de functionaliteiten van Oypo-PRO. Profiteer net als hen van de extra mogelijkheden om uw foto's aan de man te brengen, zoals kortingen voor u en uw klanten.
Indien u voor eind oktober een jaarabonnement op Oypo-PRO neemt, of uw huidige abonnement met een jaar verlengt, ontvangt u niet alleen een korting van 20 euro (een jaar Oypo-PRO kost dan slechts 100 euro), maar ook een exclusief boek*) van Eizo over kleurcorrectie en kalibratie van uw beeldscherm.
Stuur een e-mail naar support@oypo.nl indien u van deze actie gebruik wilt maken!

*) de kleine lettertjes: zolang de voorraad strekt

Groepsfoto's op SchoolBANK

Primeur: Klassenfoto's zijn een goed hulpmiddel om namen te herinneren en oude klasgenootjes terug te vinden. Schoolbank archiveert honderdduizenden klassenfoto's. Door middel van een handige koppeling is het eenvoudig mogelijk de collectie bij Schoolbank aan te vullen met groepsfoto's die u via Oypo verkoopt. Maakt u schoolfoto's? Lees dan nu op onze website hoe u extra van uw groepsfoto's kunt profiteren.
Lees verder over klassenfoto's op Schoolbank

Oypo - SchoolBANK

Gratis eigen website

Fotografen stellen ons regelmatig de vraag of we ook websites bouwen. Omdat we onze focus graag op de ontwikkeling van Oypo houden, is dat niet het geval. Het goede nieuws is echter dat er diensten zijn die fotografenwebsites aanbieden waarbij de integratie met Oypo standaard aanwezig is.
Wilt u gratis een eenvoudige website? Maak dan gebruik van bijvoorbeeld Fotoport. Bij deze dienst voert u enkel uw Oypo-accountnaam in en uw fotowinkel verschijnt helemaal automatisch in uw website! De kleuren van de fotowinkel worden daarbij netjes aangepast aan de kleuren van uw website.
Voorbeelden: www.fotoport.nl

Sacha Kramer: Verkoop niet, maak vrienden!

We geloven steeds minder de verkoper die zegt dat hij de beste producten en diensten heeft. We vertrouwen hierbij meer op onze collega's en vrienden. Zij kennen jou en je behoeften. Omdat ze jou het beste gunnen, is het advies van de mensen om je heen voor jou van grote waarde. Ook voor jou als fotograaf is het belangrijk om 'vrienden' te maken. Mensen die je aardig vinden, die je gaan vertrouwen. Geen hartsvrienden waarmee je alle persoonlijkheden deelt, maar vrienden die graag met jou samenwerken.
Lees verder in de blog van Sacha Kramer

Welke leerlingen hebben niet besteld?

SchoolfotoNieuw! Soms is het handig om te weten hoeveel foto's uit een bepaalde fotomap zijn besteld. Bij de basisgegevens in 'beheer fotomappen' staat bij het kopje 'inhoud' voortaan hoeveel foto's er uit de fotomap zijn besteld. Wilt u een uitgebreider overzicht? Dan kunt u de fotomap-gegevens downloaden via 'Download contactsheet en mapgegevens'. In de laatste kolom van dit overzicht ziet u zelfs het aantal verkochte foto's per klas of voor een hele school. Als u de fotomappen per leerling uitsplitst, dan ziet u in een oogopslag hoeveel en wélke leerlingen nog geen foto's hebben nabesteld.

Ook in het nieuwe seizoen wensen we u flitsende successen met uw fotobusiness. Hebt u tips voor verbetering van Oypo? We nemen elke tipmail aan support@oypo.nl ter harte. Ook als u vragen hebt over het verkopen van foto's staan wij graag voor u klaar.

Met enthousiaste namens het Oypo-team,
Koen Lindner

Oypo
Uw foto's verdienen het beste!

Wilt u weten wat ons bezig houdt? Volg ons dan op Facebook en Twitter.