Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2014Nieuwsbrief 44

Nieuwsbrief 44

22 maart 2014

Beste fotograaf,

Maart roert zijn staart. Zon, wind, regen wisselen elkaar in rap tempo af. Bij ons op kantoor is het ook turbulent. Het is duidelijk: het nieuwe fotoseizoen komt eraan! We bereiden ons voor op de pieken van de komende maanden. Uit de dagelijkse mailtjes en telefoontjes merken we dat ook fotografen de startblokken opzoeken of na een vliegende start al flink op gang zijn. In deze nieuwsbrief staan tips die u helpen met de voorbereidingen van uw fotoverkoop.

11 april - Nationale Oypo Implementatie Dag

Het inbouwen van uw fotowinkel in uw eigen website is een fluitje van een cent. Hoe dit precies moet leest u op de website. En mocht u er niet helemaal uitkomen, dan helpen wij u natuurlijk graag verder.

Op vrijdag 11 april maken we het u nóg makkelijker. Dan drinkt u een kopje koffie terwijl de techneuten van Oypo uw fotowinkel in uw website bouwen. Onze topprogrammeurs gaan deze dag met plezier gratis voor u aan de slag! Het enige dat u hoeft te doen is vóór 9 april aan ons door te geven wat u precies wilt en wij doen de rest.

Oypo fotowinkel implementatiedag

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Misschien is dat het wel. Maar we zitten er klaar voor en hebben nu al zin om uw website onder handen te nemen.
Hier wil ik meer van weten!

Beursgang Oypo eind maart

U leest het goed: Oypo gaat naar de beurs. Dat is een buitenkansje voor u, want u kunt er als een van de eersten bij zijn! Dus kom ook op 29, 30 of 31 maart naar Professional Imaging 2014, de vakbeurs voor beeldmakers. De toegang is gratis. Registreer u vooraf via www.professionalimaging.nl.
Wilt u Jaqueline, Winand, Elja, Koen, Mike, Nic, Susan, Marcel, Jelle en Reinoud van het Oypo-team eens in het echt ontmoeten? Kom dan naar onze stand. Gezellig! We hebben een handig presentje voor u klaarliggen.

Actie: Tot eind april 5% korting op funproducten!

GSM-hoesje met foto

Sinds 1 maart hebben we een nieuwe leverancier voor de funproducten. Het assortiment is uitgebreid met leuke fotoproducten zoals telefoonhoesjes, broodtrommels en sleutelhangers. De levertijden zijn bovendien razendsnel: uw klant heeft deze bijzondere producten vaak de volgende dag al in huis!

Ter introductie biedt de leverancier u tot 1 mei 5% korting op de kostprijs van funproducten.

Het enige dat u hoeft te doen is de nieuwe producten te activeren in uw bestaande verkoopprofielen onder het kopje 'Fotokado's'. Doe het meteen, want door de kortingen hebt u extra winst.
Update nu uw verkoopprofiel en profiteer van de korting

Oypo sponsort Fotofestival Epe

Fotofestival Epe groeide in korte tijd uit tot een populair event voor fotografen. De derde editie wordt gehouden op zaterdag 17 mei en zit bomvol met uiteenlopende workshops en lezingen. Van kinderfotografie en sportfotografie tot beauty retouche en luchtfotografie. Als een van de hoofdsponsors dragen we met Oypo graag ons steentje bij aan het succes van het festival. Daarnaast geven we er gratis workshops over hoe u als fotograaf meer geld kunt verdienen met online fotoverkoop.
Meer informatie: www.fotofestivalepe.nl

Nieuwe versie van de mobiele app

Dankjewel voor alle enthousiaste reacties die we op de app ontvingen. Met de feedback die we ontvingen zijn we meteen aan de slag gegaan. Zo kunnen iPhone-gebruikers aan het getalletje bij het app-icoon al zónder de app op te starten zien hoeveel nieuwe fotobestellingen er zijn, of hoeveel fotobestanden klaar staan voor handmatige correctie. Voor schoolfotografen is het met de app nu nog eenvoudiger om leerlingen per klas te fotografen zónder gebruik te maken van een leerlingenlijst.
De nieuwe versie van de app is sinds gisteren beschikbaar in de App Store en Google Play.
Meer informatie over de gratis app leest u op oypo.nl/app

App voor fotografen

Marketing Expert Blog

Gerdien DalmulderGoed zijn in uw werk is niet voldoende om succesvol te zijn. Als niemand weet hoe goed je bent, is het lastig om nieuwe klanten te vinden. Sinds enige jaren adviseert marketingexpert Gerdien Dalmulder van Caramel Business ons over hoe we de kwaliteiten van Oypo het beste aan het voetlicht kunnen brengen. En laten we eerlijk zijn, niet zonder succes. Een goede reden om haar te vragen of ze haar inzichten met u wil delen. In een serie artikelen geeft Gerdien marketingtips over hoe u als fotograaf uzelf beter op de kaart kunt zetten, nieuwe klanten kunt vinden en het maximale uit bestaande klanten haalt.
Het eerste artikel gaat over het bepalen van doelgroepen en het inleven in de mensen die uiteindelijk beslissen de opdracht aan u te verstrekken.
Lees de blog: "Wie staat er voor je lens"

Namens het hele team wens ik u veel plezier en succes met het verkopen van foto's. Het zou leuk zijn elkaar volgende week op de beurs in Nijkerk te ontmoeten. Hebt u tips hoe we Oypo kunnen verbeteren? Voel u vrij om het ons te laten weten via support@oypo.nl

Met flitsende groeten,
Koen Lindner

Oypo
Uw foto's verdienen het beste!

Wilt u weten wat ons bezig houdt? Volg ons dan op Facebook en Twitter.