Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2014Nieuwsbrief 45

Nieuwsbrief 45

30 april 2014

Beste fotograaf,

Met het mooie weer breekt ook de drukste periode voor fotografen weer aan. De komende maanden zult u weer flink wat foto's maken. Ook voor Oypo is daarom het voorjaar een drukke periode. En daar hebben we zin in! Misschien nog een mooi moment om nu net voor de komende drukte uw back-up nog even op orde te brengen. Lees hiervoor ook onze tips verderop in deze nieuwsbrief.

Uw fotowinkel op Facebook

Dat uw webwinkel op te nemen is binnen uw eigen website weet u waarschijnlijk wel, maar wat niet elke fotograaf weet is dat uw webwinkel ook binnen Facebook opgenomen kan worden. Fotograaf en Oypo-gebruiker Gino Wiemann schreef een handig stappenplan waarin hij uitlegt hoe u dit kunt doen voor uw eigen webwinkel en Facebookpagina.

Bekijk het stappenplan.
   Facebook integratie

Oypo bevalt u steeds beter

Om te beoordelen of u als klant nog steeds blij met ons bent, peilen we om de zoveel tijd de zogenoemde Net Promotor Score (NPS). Deze internationale meetmethode geeft aan hoe enthousiast fotografen zijn over de dienstverlening en wat ze ermee kunnen bereiken.

De score in 2012 was al waanzinnig hoog. Dat was voor ons geen reden om stil te zitten en dit is niet zonder resultaat geweest: een score van 65,5. Hoger dan veel bekende Nederlandse (en buitenlandse) bedrijven. Hier zijn we uiteraard apetrots op. Wederom een goede motivatie om uw webwinkel nóg verder te verbeteren.

Nieuwe stek op een vertrouwde plek

Oypo   

Oypo blijft groeien waardoor het pand aan de Kanaaldijk voor ons te klein werd. De afgelopen week zijn we daarom verhuisd naar de Fuutlaan 12 te Eindhoven. Grappig detail is dat we in de begindagen van Oypo in ditzelfde pand een ruimte hadden. Destijds konden we op de Fuutlaan niet verder groeien, maar inmiddels is er weer meer ruimte beschikbaar.

In plaats van één ruimte hebben we nu de beschikking over een aparte ruimte voor de ontwikkelaars en een ruimte voor de supportmedewerkers; wel zo praktisch. Op de nieuwe locatie beschikken we over een snelle glasvezelverbinding zodat we u voortaan nog sneller van dienst kunnen zijn. Ook mooi meegenomen; we zitten nu op loopafstand van het centraal station van Eindhoven.

Telefoonnummers en overige contactgegevens blijven ongewijzigd.

Inlogkaartjes printen vóór de photoshoot

Als schoolfotograaf stuurt u vaak achteraf kaartjes met inlogcodes aan leerlingen zodat zij via uw webwinkel uw foto's kunnen bestellen. Als u gebruik maakt van de gratis Oypo app voor uw smartphone of tablet, dan kunt u nu ook vooraf al deze inlogcodes printen. Deze kunt u dan direct na het maken van de foto met de leerling meegeven.

Meer informatie: Inlogkaartjes printen vóór de photoshoot

Foto's uploaden zonder gedoe

Uw foto's kunt u op meerdere manieren in uw webwinkel plaatsen. Eén van die methoden is direct via de Oypo website zelf. Tot voor kort moest u daarvoor wel Java geïnstalleerd hebben op uw computer. Een extra handeling die nu niet langer nodig is met de vernieuwde webupload tool. Met de nieuwe tool kunt u razendsnel losse foto's en complete mappen uploaden naar uw webwinkel. Gebruikt u liever de oude Java upload? Geen probleem, deze is ook nog steeds beschikbaar.

Staan uw foto's veilig?

Een goede back-up is voor u als fotograaf erg belangrijk. Het is echter vaak een onderdeel waar wat minder aandacht naar uit gaat. Een harddisk crasht, u wist per ongeluk een foto of er wordt ingebroken en uw computer wordt meegenomen. Het kan altijd misgaan. Een goede back-up is dan een uitkomst.

Lees de blog: Uw foto's veilig stellen

   Back-up

Namens het hele team wens ik u veel plezier en succes met het verkopen van foto's. Hebt u tips hoe we Oypo kunnen verbeteren? Voel u vrij om het ons te laten weten via support@oypo.nl.

Met flitsende groeten,
Elja Trum

Oypo
Uw foto's verdienen het beste!

Wilt u weten wat ons bezig houdt? Volg ons dan op Facebook en Twitter.