Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2014Nieuwsbrief 47

Nieuwsbrief 47

17 oktober 2014

Beste fotograaf,

De bladeren vallen in rap tempo van de bomen. We kozen de herfstvakantie om de beheerschermen van Oypo compleet te vernieuwen. De nieuwe omgeving ziet er niet alleen gelikt uit, maar werkt ook gemakkelijker en geeft meer informatie over uw fotoverkoop! Een mooi moment om in uw account rond te kijken.

Nieuwe versie van OYPO
Meer mogelijkheden, gemak en omzet

OYPO Beheeromgeving vernieuwd   

Na een periode van flink sleutelen is het zover: gisteren schakelden we de knop om naar de nieuwe versie van Oypo. Het eerste dat opvalt nadat u inlogt is de frisse make-over waarbij de diverse functies en overzichten duidelijker en gemakkelijker te vinden zijn. Op de startpagina van uw account ziet u in de cockpit een overzicht van hoe uw zaken ervoor staan. Handig en overzichtelijk.

Méér dan handig is de nieuwe verkoopanalyse-tool in Oypo-PRO. Hiermee heeft u snel inzicht in uw bedrijf; welke fotosessies financieel interessant zijn of bijvoorbeeld welke klanten een bestelling nog moeten plaatsen. Schoolfotografen zien in een oogopslag welke scholen het meeste opleveren en kunnen jaargangen met elkaar vergelijken. Praktische managementinformatie om uw omzet en rendementen verder te verbeteren. Gebruikt u geen Oypo-PRO, dan kunt u deze een maand gratis uitproberen.

» Lees meer over de vernieuwingen

Tip: Vergroot uw naamsbekendheid met een actiekaart

Actiekaart: uwzelf promoten   

Wilt u uw naamsbekendheid bij uw klanten vergroten? Dan kan eenvoudig door een extra kaart automatisch bij bestellingen mee te laten sturen. Deze actiekaart ontwerpt u zelf en kunt u daarom voorzien van uw logo en een wervende boodschap. Wens uw klanten veel plezier met de bestelde foto's of informeer hen bijvoorbeeld over uw portretstudio of geef een kortingbon voor een volgende fotoshoot.


Het werkt eenvoudig
Upload een afbeelding met de bestandsnaam actiekaart.jpg naar uw account en uw klanten ontvangen voortaan samen met hun bestelling uw boodschap als extra afdruk van 10x15cm. De kostprijs van deze afdruk (33 cent inclusief btw) wordt met uw verdiensten verrekend. U kunt uw boodschap altijd aanpassen door het bestand actiekaart.jpg opnieuw te uploaden. Makkelijker kunnen we het niet maken :-)

Blog: Effectiever werken

Trainingen over persoonlijke productiviteit en effectiviteit zijn al lange tijd erg populair. De belofte is dat je meer kunt doen in minder tijd en met minder stress. Dat klinkt niet gek. Laten we eens kijken welke tips ja als fotograaf kunt gebruiken. Bij Oypo willen we immers dat u effectiever kunt werken waardoor u meer tijd over houdt voor leuke of zinnige zaken.

» Lees de blog van Michael

Een optimale fotografie workflow

Blog: Zet een stapje extra

Under promise, over deliver!   

Als fotograaf heb je veel concurrenten. Om u te onderscheiden moet u zorgen dat u de dingen allemaal nét iets beter, slimmer of effectiever doet dan uw concurrenten. Een mooie manieren waarop u boven de rest kunt uitsteken is door voor elke klant nét een stapje extra te zetten.

» Lees de blog van Elja

Namens het hele team wens ik u veel plezier met het ontdekken van de nieuwe versie van Oypo. We zijn benieuwd wat u ervan vindt! Hebt u tips hoe we Oypo kunnen verbeteren? Voel u vrij om het ons te laten weten via support@oypo.nl.

Met flitsende groeten,
Elja Trum

Oypo
Uw foto's verdienen het beste!

Wilt u weten wat ons bezig houdt? Volg ons dan op Facebook en Twitter.
Ook is er een Facebook-groep waar Oypo-fotografen discussieren.