Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2014Nieuwsbrief 48

Nieuwsbrief 48

4 december 2014

Beste fotograaf,

In de vorige nieuwsbrief kondigden we de nieuwe beheeromgeving voor fotografen aan. Bedankt voor alle complimenten die we hiervoor ontvingen! De overgang is uiterst soepel verlopen en we zijn ook erg enthousiast over de feedback die we hebben gekregen om de dienst nog verder te verbeteren.

Video: Hoe werkt de Oypo app

Hoe werkt de Oypo app voor schoolfotografen   

Met de gratis Oypo-app voor fotografen (zowel Android als iOS) categoriseert u uw schoolfoto's al tijdens het fotograferen. Hierdoor hoeft u na een fotosessie enkel nog de foto's naar uw account te uploaden. De app zorgt er met een druk op de knop voor dat de foto's vervolgens in de juiste fotomappen worden onderverdeeld. Dat levert een aanzienlijke tijdwinst op!

De app werkt erg eenvoudig. Dit laten we u graag zien in vier korte video's die precies duidelijk maken hoe u flink wat tijd kunt besparen bij uw schoolfotografie.

» Bekijk de video's

Nieuw: Snel mapinstellingen wijzigen

De instellingen van fotomappen kunt u prima beheren via het fotobeheer. Wilt u echter veel wijzigingen doorvoeren op meerdere mappen, dan kan dit soms een flinke klus zijn. Om hierbij te helpen hebben we de bulk-editor geïntroduceerd. Met de bulk-editor kunt u razendsnel instellingen veranderen van meerdere mappen. Probeer dit nieuwe gereedschap vooral dit jaar nog even uit. Vanaf 1 januari 2015 is dit alleen beschikbaar voor Oypo Pro klanten.

Actie: Gratis 10x15 decemberactie kaart

In december kunt u zonder kosten een eigen decemberkaart toevoegen aan de bestellingen van al uw klanten. Iedereen die bij u foto's bestelt ontvangt tevens deze afdruk. Hier kunt u bijvoorbeeld uw nieuwjaarswens op zetten, maar u kunt hem ook gebruiken om bijvoorbeeld een actie onder de aandacht te brengen.

   Kerstkaart
Upload uw kerstkaartontwerp als jpeg-afbeelding naar uw Oypo-account. Al uw klanten die in de periode tot 6 januari uw fotoafdrukken bestellen, ontvangen dan bij hun bestelling uw persoonlijke wenskaart. Een aardige attentie waarmee u zichzelf op een leuke manier kunt onderscheiden.

Technische specificaties gratis wenskaart
  • Naam afbeelding: december2014.jpg
  • Optimale afmetingen: 1600 x 2400 pixels
  • Uploaden naar uw Oypo-account
  • Gratis fotoafdruk van uw wenskaart: 10x15 cm
Het geuploade bestand verschijnt niet in het overzicht "beheer fotomappen" van uw account. U kunt nieuwe ontwerpen met dezelfde bestandsnaam uploaden. De laatst geuploade versie wordt gebruikt.

Tip: Koppel een verkoopprofiel aan de hoofdmap

Koppel een verkoopprofiel aan de hoofdmap   

Als u geen verkoopprofiel aan een map toekent wordt er automatisch een standaard Oypo profiel aan gehangen. Dat kan ongunstig uitpakken, omdat de afdrukken in dit profiel erg goedkoop zijn. Door aan de hoofdmap van uw account een eigen verkoopprofiel toe te kennen krijgen nieuwe fotomappen automatisch dit profiel toegewezen in plaats van de standaard van Oypo.


» Direct een verkoopprofiel aan uw hoofdmap koppelen

Blog: Hoe verzendkosten invloed hebben op verkopen

Wilt u ook meer uit uw online verkopen halen? In dit blogartikel gaat Michael in op het belang van de verzendkosten van een online bestelling. Via diverse instellingen binnen uw eigen MIJN OYPO omgeving zijn de verzendkosten aan te passen. Door af te wijken van de standaard instellingen is hier, verrassend genoeg, veel uit te halen.

» Lees de blog van Michael

   Hoe verzendkosten invloed hebben op online verkopen

Pro tip: Download klantgegevens voor de decembermailing

Download klantgegevens   

Het eind van het jaar nadert snel. Een mooi moment om nog even contact te zoeken met uw klanten voor de beste wensen en hun aandacht weer even op uw dienstverlening te vestigen. Met uw pro-account kunt u eenvoudig alle klantgevens downloaden.

Namens het hele team wens ik u veel plezier en succes met het verkopen van foto's. Hebt u tips hoe we Oypo kunnen verbeteren? Voel u vrij om het ons te laten weten via support@oypo.nl.

Met flitsende groeten,
Elja Trum

Oypo
Uw foto's verdienen het beste!

Wilt u weten wat ons bezig houdt? Volg ons dan op Facebook en Twitter.
Ook is er een Facebook-groep waar Oypo-fotografen discussieren.