Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2015Nieuwsbrief 49

Nieuwsbrief 49

30 januari 2015

Beste fotograaf,

Bent u het nieuwe jaar goed begonnen? De nieuwjaarsborrels zijn inmiddels achter de rug, maar uiteraard maken we graag van de gelegenheid gebruik om u een succesvol 2015 te wensen. Wij hebben er in elk geval zin in om ook het komende jaar samen met u tot een groot succes te maken.

Award: Beste fotomarktplaats van Nederland

Nationale Succes Award   

OYPO is door de nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot beste fotomarktplaats in de schoolfotografiebranche. Daar zijn we natuurlijk apetrots op! De jury bekeek bij hun afweging zaken zoals innovatie, groei, en klanttevredenheid. Als branchewinnaar dingt OYPO mee naar de Nationale Business Succes Award van 2015 die eind dit jaar uitgereikt wordt.

OYPO op TV!
Zet de chips en nootjes maar alvast klaar, want zondag 8 februari om 13:00 uur zijn we op TV te zien in het RTL7 televisieprogramma De Succesfactor. Bent u benieuwd hoe het er bij ons uit ziet? Vergeet dan niet te kijken!

Actie: Gratis verzending bij bestellingen vanaf 40 euro

Onlangs schreven we over hoe verzendkosten invloed hebben op online verkopen. Nu voegen we graag de daad bij het woord. OYPO rekent de gehele maand februari geen verzendkosten bij bestellingen vanaf 40 euro! Als u deze normaal wel rekent, dan nemen wij deze kosten over. U hoeft niks te doen; de actie geldt automatisch op alle bestellingen. Geef de kortingsactie dus aan uw klanten zodat zij hiervan kunnen profiteren!

Nieuw: Beter bestellen via mobiel

Mobiele bezoekers konden altijd al foto's bestellen. De gebruikerservaring voor mensen die uw fotowinkel bezoeken is nu nog verder verbeterd. Overzichts- en gebruikerspagina's schalen nu automatisch mee met het formaat van het scherm. Zo kunnen uw klanten nog gemakkelijker met tablets en smartphones foto's bekijken en bestellen.

   Mobiele bezoekers

Nieuws: PostNL verhoogt de tarieven, OYPO niet

PostNL verhoogt tarieven   

Helaas voerde PostNL in januari wederom een forse prijsstijging door. De afnemende postvolumes zijn hiervan de belangrijkste oorzaak. Ondanks de diverse verhogingen in de afgelopen jaren, is het gelukt de order- en verzendkosten voor uw klanten op hetzelfde niveau te houden. De forse groei van het aantal fotobestellingen is hiervan de belangrijkste oorzaak. Net als u en uw klanten zijn we daar uiteraard blij om.

Blog: Vertel uw verhaal

Het succes van een fotograaf hangt vaak af de de verkoopprijs per afdruk of hoeveel foto's hij aanlevert. Klanten hebben er graag wat over om foto's te laten maken door een goede fotograaf. Hoe zorgt u als fotograaf dat een klant voor u kiest? Storytelling is een manier om mensen jouw (verkoop)verhaal te laten herinneren.

» Lees de blog van Michael

   Vertel een verhaal

Beurs: Onderwijsbeurs succes voor schoolfotografen

NOT beurs   

Afgelopen week werd in de Jaarbeurs de Nationale Onderwijs Tentoonstelling gehouden. Het is dé vakbeurs voor onderwijs­professionals. Een uitgelezen kans voor fotografen om zichzelf aan scholen te presenteren. We vonden het super leuk vonden om vijf enthousiaste schoolfotografen bij hun presentatie te onder­steunen.

Hebt u ook ideeën over hoe OYPO kan helpen u als fotograaf te profileren dan horen we het uiteraard graag!

Infographic: 2014 in cijfers

2014 was voor veel fotografen een goed jaar. Wist u bijvoorbeeld dat er in het jaar maar liefst 1.068 foto's per minuut zjn bekeken?! Hieronder een infographic met een aantal leuke weetjes van OYPO over 2014.

OYPO in 2014

Op 28, 29 en 30 maart is de jaarlijks vakbeurs voor professionele beeldmakers. OYPO is ook weer van de partij. In een volgende nieuwsbrief meer aandacht voor deze vakbeurs. Noteer hem alvast in uw agenda.

Namens het hele team wens ik u veel plezier en succes met het verkopen van foto's. Hebt u tips hoe we Oypo kunnen verbeteren? Voel u vrij om het ons te laten weten via support@oypo.nl.

Met flitsende groeten,
Elja Trum

Oypo
Uw foto's verdienen het beste!

Wilt u weten wat ons bezig houdt? Volg ons dan op Facebook en Twitter.
Ook is er een Facebook-groep waar Oypo-fotografen discussieren.