Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2007Nieuwsbrief 5

Nieuwsbrief 5

< Nieuwsbrief 4
Nieuwsbrief 6 >

31 juli 2007

Beste Fotograaf,
Oypo is jarig: in augustus bestaat Oypo één jaar. In dat jaar is veel bereikt en hebben we veel meegemaakt en geleerd. Vanwege de snelle groei is onlangs flink geïnvesteerd in hardware en software. Ook de samenwerking met het fotovaklab is verder geoptimaliseerd. Met deze stevige basis is Oypo klaar voor de toekomst. Om het eenjarig bestaan te vieren hebben we een leuke actie voor alle fotografen en hun afnemers.
Augustus actiemaand

Voor elke order waarbij voor meer dan € 5,00 nabesteld wordt, ontvangt de afnemer twee Euro korting op de verzendkosten bij gebruik van de couponcodeZOMERACTIE

Geef de couponcode ZOMERACTIE door aan je afnemers en ze ontvangen deze korting.
De actie is gunstig voor je afnemers, maar ook voor jou. Door de lage verzendkosten zal het aantal orders toenemen. Misschien is deze actie een goede aanleiding om foto's die je al eerder via Oypo hebt aangeboden, nogmaals onder de aandacht te brengen en zo je omzet te vergroten.
De actie wordt aangeboden door Oypo en gaat uiteraard niet ten koste van je omzet of winst!
Helpdesk
De Oypo helpdesk beantwoordt vragen van afnemers over de afhandeling van bestellingen. We ondersteunen je ook met persoonlijke tips en ideeën voor het optimaliseren van de fotoverkoop. Aarzel niet om contact op te nemen met support@oypo.nl voor advies om je omzet te vergroten.
Ze zijn er weer
In de vorige nieuwsbrief kondigden we de nieuwe fotohesjes aan. Ze zijn enthousiast ontvangen. De drukker kon het niet bijhouden waardoor we de bestellingen even stop moesten zetten. Intussen zijn er weer ruim voldoende op voorraad.
Je kunt ze bestellen via 'Mijn account' op www.oypo.nl.
Fotomail op je eigen website
Met fotomail kunnen bezoekers van je fotoserie een verkleinde foto verzenden naar bekenden. De email bevat een directe link naar de website waar de foto's besteld kunnen worden. Fotomail vergroot de aandacht voor je fotoserie, met name als bezoekers van het evenement elkaar kennen zoals bij wedstrijden en feesten. Je kunt fotomail nu ook activeren in de webwinkel op je eigen website. Hoe dit werkt lees je hier.
  Er valt te mokken
Sinds enkele weken kun je mokken aanbieden met daarop een fotoafdruk. De porseleinen bekers zijn vaatwasmachine bestendig. Je activeert de mokken in het verkoopprofiel. Naast de canvasprints en fotomokken wordt het aanbod aan kwaliteitsproducten het komende jaar verder uitgebreid.
Cliffhanger
Een groeiende groep professionele fotografen kiest voor Oypo. Dat is een goed teken. Om nog beter aan te sluiten bij de behoeften van deze groep gebruikers introduceren we binnenkort het pro-account. Het pro-account heeft naast de mogelijkheden van het bekende gratis basis-account een aantal handige functies. Graag lichten we alvast een tipje van de sluier op. Zo is het mogelijk om de backprint op afdrukken zelf te bepalen en zijn klantgegevens toegankelijk. Verder is het mogelijk om:
  • eigen producten aan te bieden
  • beeldbestanden voorafgaand aan het productieproces te corrigeren
  • de commissie te verlagen
  • de afhandeling van bestellingen onder naam en logo van je eigen onderneming te laten doen
In de volgende nieuwsbrief informeren we je uitgebreid over de mogelijkheden van het pro-account.
Zomerse groet,
Oypo
Je foto's verdienen beter