Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2015Nieuwsbrief 50

Nieuwsbrief 50

11 maart 2015

Beste fotograaf,

Het is alweer bijna voorjaar. Voor veel fotografen staat een nieuw fotoseizoen voor de deur. Buitensporten en evenementen komen weer op gang en schoolkinderen krijgen weer gezond-bruine smoeltjes om op de foto te gaan. Een mooie start van het seizoen is een bezoek aan de jaarlijkse vakbeurs Professional Imaging in Nijkerk. Verder hebt u in deze periode mooi de tijd voor een digitale voorjaarsschoonmaak van uw Oypo-account. Meer daarover leest u in deze nieuwsbrief.

10 jaar OYPO. Kom je ook op ons feestje?

Professional Imaging   

Oypo bestaat dit jaar 10 jaar! Wow, time flies when you’re having fun. Het jubileum is een goede reden voor een extra feestelijk jaar. Op 28, 29 en 30 maart trappen we op de vakbeurs Professional Imaging af met een feestje voor alle Oypo-gebruikers. Kom je ook?! De toegang tot de beurs is gratis, het is wel handig om u vooraf online te registreren

Doe-tip: Voorjaarsschoonmaak

Traditiegetrouw hebben de meeste fotografen het in de eerste maanden van het jaar wat rustiger. Een ideale periode om uw huis op te ruimen, de tuin onder handen te nemen en eindelijk de garage uit te mesten. Maar vergeet ook de digitale voorjaarsschoonmaak niet! Dit is hét moment om de fotomappen in uw OYPO-account op te ruimen en slim in te delen. Hoe dit werkt en wat de voordelen zijn vertellen we u in de volgende video:In deze video geven we u tips voor een overzichtelijke structuur van uw fotomappen en hoe u deze eenvoudig met uw bestaande fotomappen kunt realiseren.

Verzendkostenactie populair bij uw klanten

De februari-actie waarbij bestellingen van meer dan 40 euro gratis werden geleverd zorgde ervoor dat er procentueel meer orders geplaatst werden met een bedrag tussen de 40 en 50 euro. Mogelijk hebt u dat ook gemerkt. Uiteraard kunt u vergelijkbare acties voor uw klanten ook zelf opstellen. Deze definieert u in de verkoopprofielen in uw Oypo-account. In ons blog over hoe verzendkosten invloed hebben op online verkopen leest u in detail hoe u dit instelt in uw verkoopprofielen. Laat het ons gerust weten als u specifieke vragen hebt. We helpen u graag verder!

   Verzendkostenactie populair

OYPO, nu ook bekend van televisie

OYPO team   

In de vorige nieuwsbrief deelden we ons enthousiasme over de nominatie van OYPO voor de Nationale Business Succes Award. Inmiddels is de filmcrew van RTL7 over de vloer geweest. Wat een invasie. Het was natuurlijk leuk om zelf ook eens aan de andere kant de lens te staan. Inmiddels zijn we twee keer in de uitzending van De Succes Factor geweest. Uit de reacties merken we dat velen de uitzending hebben gezien. Voor wie het gemist heeft; u kunt ons televisiedebuut hier terugkijken.

OYPO.nl opgefrist

Ook bij OYPO hebben we de lente in onze bol. We hebben de bezem door de website gehaald en zo de boel weer lekker opgefrist. Naast de frissere uitstraling is een aantal functionaliteiten toegevoegd die het voor uw klant eenvoudiger en prettiger maken om bestellingen te plaatsen.

Pilot: Support nu ook via chatbox

Support nu ook via chatbox   

Vanaf vandaag kunnen u en uw klanten via een chatbox op onze website direct met het supportteam communiceren. Naast telefonie en e-mail is de chatbox een aanvullend kanaal waarop u en uw klanten laagdrempelig vragen kunnen stellen over bijvoorbeeld fotoproducten of de werking van de site. De chatbox wordt de komende periode regelmatig als test ingezet. Op momenten dat de chatbox niet actief is verschijnt deze niet in beeld.

Blog: Social Media voor fotografen

Als fotograaf is het zinvol om gebruik te maken van social media. U kunt hiermee laagdrempelig in contact komen met een groot aantal potentiële klanten. In plaats van het investeren van geld aan reclame campagnes, kunt u met social media uw tijd investeren. Houd er wel rekening mee dat als u daar serieus mee bezig gaat, regelmatig onderhoud nodig is om de communicatie kanalen goed te onderhouden.

» Lees de blog van Michael

   Social media voor fotografen

Namens het hele team wens ik u veel plezier met de zon en de sneeuwklokjes. Het lijkt ons leuk om u eind deze maand op Professional Imaging in Nijkerk te ontmoeten. De Professional Imaging beurs is op 28, 29 en 30 maart. Hebt u tips hoe we Oypo kunnen verbeteren? Voel u vrij om het ons te laten weten via support@oypo.nl.

Met flitsende groeten,
Elja Trum

Oypo
Uw foto's verdienen het beste!

Wilt u weten wat ons bezig houdt? Volg ons dan op Facebook en Twitter.
Ook is er een Facebook-groep waar Oypo-fotografen discussieren.