Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2015Nieuwsbrief 53

Nieuwsbrief 53

14 december 2015

Beste fotograaf,

December is voor veel fotografen een maand om terug te blikken op het voorbije jaar en plannen te maken voor de toekomst. Ook wij hebben onszelf de vraag gesteld hoe we het succes van Oypo het beste in de toekomst kunnen voortzetten. Onze conclusie: een breder fundament is nodig om de komende jaren succesvol te kunnen verder bouwen.

Oypo verder onder de vleugels van Fujicolor Benelux

Met Fujicolor Benelux, een van de grootste fotofinishingbedrijven in Europa, hebben we een partij gevonden die de verdere groei van Oypo kan vormgeven en ondersteunen. Vanaf 15 december is Fujicolor Benelux de nieuwe eigenaar van Oypo. In de praktijk verandert er overigens niet veel. De focus blijft op persoonlijke service, kwaliteit en innovatie. De naam Oypo zal niet verdwijnen en wij blijven met het vertrouwde team vanuit ons kantoor in Eindhoven werken. Ook samenwerking met leveranciers zoals Profotonet blijft hetzelfde.

De eerste belangrijke vooruitgang wordt geboekt op het gebied van de techniek. Waar ontwikkeling en beheer van Oypo in het verleden op de schouders van een zeer klein team rustte, wordt dit nu uitgebreid met de specialisten van Fujicolor. Ook is het eenvoudiger om tijdens de piekmomenten in het jaar het supportteam op te schalen. Daarnaast wordt Oypo op termijn in meerdere landen geïntroduceerd.

Koen verwoordde: "Het is fantastisch om ons kindje zo snel te zien opgroeien. We hebben het op de wereld gezet, haar handje vastgehouden en door de puberteit geloodst. Nu is ze volwassen en is het moment aangebroken om los te laten. Het is klaar om de wijde wereld in te gaan."

Antoon Nuiten ('Toon'), directeur van Fujicolor Benelux, vormt samen met Oypo-oprichters Koen en Nic het nieuwe management. Toon is enthousiast over de nieuwe samenwerking omdat de activiteiten en groeistrategie uitstekend passen bij de ambities van Fujicolor om de fotografiebranche te ondersteunen met innovatieve producten en diensten.

We kijken uit naar de stap­pen die we met Oypo in de nieuwe fase gaan zet­ten. Zoals altijd horen wij het graag wanneer u vragen heeft of als wij u op een andere manier kunnen helpen bij het ver­kopen van uw foto's. Dus aarzel niet en mail of bel ons gerust. Wij staan voor u klaar!

We wensen u alvast fijne feest­dagen en een mooie afsluiting van 2015.

Met flitsende groeten,
Koen Lindner

Oypo
Uw foto's verdienen het beste!

Wilt u weten wat ons bezig houdt? Volg ons dan op Facebook en Twitter.