Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2016Nieuwsbrief 54

Nieuwsbrief 54

14 januari 2016

Beste fotograaf,

Om te beginnen wensen we u natuurlijk een flitsend 2016. Was de decembermaand een periode van bezinning, nu is het tijd om zaken voor het komende jaar aan te pakken. Wij zijn in ieder geval in volle vaart aan het nieuwe jaar begonnen en hebben er zin in om ook het komende jaar samen met u tot een groot succes te maken!

OYPO genomineerd voor de
Nationale Business Succes Award

Jan Peter Balkenende

De jury van het RTL7 TV-programma De Succesfactor beoordeelde honderden Nederlandse bedrijven op zaken zoals innovatie, groei en klanttevredenheid. We zijn natuurlijk super trots dat Oypo als branchewinnaar genomineerd is voor de Award. Maar let op: als aanvulling op de visie van de jury hebben we uw stem nodig om tijdens de finale op 4 februari (RTL7) de hoofdprijs uit handen van Jan Peter Balkenende te ontvangen.

Help Oypo een handje...

Als u tevreden bent over Oypo, stuur dan een gratis sms met de letters NBSA naar het nummer 4422

Oh ja, schroom niet: ook collega’s, vrienden en familie mogen natuurlijk een SMS-je sturen. Dat zou super zijn. Hoe meer stemmen, hoe meer kans we op 4 februari maken.

Mobiele app voor fotografen

Zoals u waarschijnlijk weet heeft u met de Oypo-app voor fotografen niet alleen de mogelijkheid om fotoverkoop en verdiensten te volgen, maar ook om de administratie rondom schoolfotografie behoorlijk te vereenvoudigen.

Belangrijke tip
Het is belangrijk dat u zichzelf aanwent om na afloop van een foto-shoot te controleren of de gegevens die op uw apparaat staan gesynchroniseerd zijn met uw Oypo-account. Anders kan het voorkomen dat u uw foto's later niet automatisch per leerling in fotomappen kunt verdelen. Met name als er tijdelijk geen internetverbinding was zult u de synchronisatie achteraf nog eens moeten starten.
Dit gaat eenvoudig:
  1. Zorg dat uw apparaat verbinding heef met internet.
  2. Start de app op en ga naar de optie 'fotograferen'.
  3. Wacht tot het synchronisatie-icoontje in de knoppenbalk is verdwenen.

Nieuwe versie van de app
Binnenkort verschijnt er een update van de app in de App Store (iOS) en in Google Play (Android). In de nieuwe versie is flink onder de motorkap gesleuteld waardoor de app sneller is geworden. Daarnaast is een aantal problemen verholpen en is het maximum aantal leerlingen dat u kunt inladen vrijwel onbeperkt.

Mobiele app voor fotografen

Let op: Omdat bij het updaten naar de nieuwe versie de gegevens op een andere manier op uw telefoon of tablet worden opgeslagen is het extra belangrijk dat alle gegevens voor het updaten zijn gesynchroniseerd (zie de tip hierboven).

Wilt u meer weten over de mobiele app? Kijk dan eens op deze pagina. Daar staan ook de serie informatieve filmpjes die Laura Vink over de werking van de app maakte.

Professional Imaging 2016

Op 12, 13 en 14 maart is Professional Imaging 2016. Natuurlijk is Oypo ook dit jaar weer van de partij op de jaarlijkse vakbeurs voor beeldmakers. We hopen dan ook van harte u in Nijkerk te ontmoeten!

Tip: Dit jaar wordt er voor het eerst een kleine toegangsprijs voor de entree gevraagd. Hebt u plannen de beurs te bezoeken, bestel de tickets dan vóór 31 januari. Dan betaalt u €7,50 (i.p.v. €10) per ticket.
Meer info: www.professionalimaging.nl

Namens het hele team wens ik u veel succes met het verkopen van foto's. Hebt u tips hoe we Oypo kunnen verbeteren? Laat het ons via support@oypo.nl.

En vergeet niet… sms vóór 16 januari gratis NBSA naar 4422. Bedankt daarvoor!

Met flitsende groeten,
Koen Lindner

Oypo
Uw foto's verdienen het beste!

Wilt u weten wat ons bezig houdt? Volg ons dan op Facebook en Twitter.