Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2017Nieuwsbrief 58

Nieuwsbrief 58


4 januari 2017

Beste fotograaf,

Het OYPO-team wil iedereen bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar en we wensen je een gezond en vooral een flitsend 2017.

newyear

OYPO bouwplaats

We hebben het afgelopen jaar een start gemaakt met de bouw van een volledig nieuwe applicatie van Oypo. Hij is nog niet af, maar we zijn goed op weg. Het ziet er naar uit dat we in ieder geval dit jaar live gaan met de nieuwe applicatie.


bouwplaats


 De huidige applicatie is volledig herbouwd met veel van de bestaande gebruiksmogelijkheden; een vertrouwd gevoel in een nieuw jasje. Deze nieuwe applicatie bevat de nieuwste software technieken en zo is Oypo voorbereid op de toekomst.
Wij hebben afgelopen jaar een aantal gebruikerstesten uitgevoerd en de klanten waarderen de nieuwe applicatie zeer positief.

Oypo ontwikkelde zich de afgelopen jaren mede door de inbreng van de fotografen en de klant. Dit willen we in de toekomst vasthouden. Dus jouw tips en aanbevelingen ter verbetering zijn van harte welkom. Wij houden je, via onder andere nieuwsbrieven en Facebook, op de hoogte van de verdere ontwikkelingen

Even voorstellen: Nieuwe medewerkers OYPO


priscilla

Priscilla Buijsen

Na mijn opleidingen heb ik vooral gewerkt in secretarieel en commercieel  ondersteunde functies. Na de geboorte van mijn twee zonen in 2004 en 2006 bleef ik partime werken en volgde de opleiding vakfotografie. Vanaf 2013 heb ik mijn eigen bedrijfje in onder andere fotosieraden; Foto-ketting.

Vanaf 1 januari 2017 ga ik aan de slag bij Oypo op de afdeling support. Als je belt met een vraag is de kans dus groot dat je mij aan de lijn krijgt.


Carolien Tesselhof

carolien

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest eerst als redacteur/fotograaf en later als hoofdredacteur en projectmanager ben ik vanaf 1 januari 2017 mijn eigen bedrijf Tesselhof Media begonnen.

Naast mijn functie als hoofdredacteur bij het vakblad Pf (Professionele Fotografie) was ik al (school)fotograaf en klant bij Oypo. Hoe leuk is het dat nu de rollen omgedraaid zijn en Oypo de eerste klant is van mijn eigen bedrijf. Ik ga me bij Oypo bezig houden met de marketing en communicatie. Het eerste grote project is alle teksten herschrijven en het verder inrichten van de nieuwe applicatie.

Verder ben ik getrouwd en heb twee kinderen. Een meisje van 8 en een jongen van 7.


Professional Imaging 2017


Ook dit jaar staan we weer op de Professional Imaging in Nijkerk. De beurs vindt dit jaar plaats op 18, 19 en 20 maart. Indien je voor 31 januari toegangskaarten bestelt, ontvang je korting op de entree.

pi2017


Voor het bestellen van toegangskaarten ga naar:

http://www.professionalimaging.nl/registreren

Wij hopen je tijdens de beursdagen te ontmoeten.


Tip!


Heb je het de eerste maanden van het jaar wat rustiger? Gebruik die tijd dan om je PRO-account goed in te richten. Zo kun je bijvoorbeeld alle bestellingen volledig in je eigen huisstijl laten verzenden en online je eigen watermerk op de foto’s tonen. Meer weten? Klik dan hier.


Met flitsende groeten,
Peter van Teeffelen

Wilt u weten wat ons bezig houdt? Volg ons dan op Facebook en Twitter.