Selecteer product

Losse fotoafdrukken

Professioneel fotopapier

In het bestelscherm ziet u één of meerdere van de volgende papiersoorten:


Glans
Dit glossy papier is uitermate geschikt voor foto­afdrukken met een mooie glans en briljante kleurweergave. Het is de meest bestelde papiersoort.

Mat
Dit fotopapier heeft fijne oppervlakte­structuur en daarom erg geschikt om in te lijsten achter niet-ontspiegeld glas. Bovendien is het oppervlak weinig gevoelig voor vingerafdrukken, stof en krassen.

Pearl
Afdrukken op Pearl hebben een extra intense kleurweergave. Met name in lichte kleuren en huidtinten geeft het een diep glanzend effect. Pearl is met name geschikt voor voor glamour- en portretfotografie en foto's waarbij de ruimte- en dieptewerking een belangrijke rol spelen.


Fotoposter voor aan de muur

Uw poster wordt op groot formaat afgedrukt op hoogwaardig fotopapier. Het papier is speciaal ontwikkeld voor digitale belichting met zeer hoge printkwaliteit. Het helderste wit en het diepste zwart worden probleemloos weergegeven. Het robuuste papier is geoptimaliseerd voor een natuurlijke weergave van huidtinten en behoudt de kleurkwalititeit ook na vele jaren!

In het bestelscherm ziet u één of meerdere van de volgende papiersoorten:

Glans
Dit glossy papier is uitermate geschikt voor fotoafdrukken met een mooie glans en briljante kleurweergave.

Mat
Dit fotopapier heeft een fijne oppervlaktestructuur en is erg geschikt om in te lijsten. Bovendien is het oppervlak weinig gevoelig voor vingerafdrukken, stof en krassen.

Pearl
Afdrukken op Pearl hebben een extra intense kleurweergave. Met name in lichte kleuren en huidtinten geeft het een diep glanzend effect. Pearl is met name geschikt voor voor glamour- en portretfotografie en foto's waarbij de ruimte- en dieptewerking een belangrijke rol spelen.

Wanddecoratie

Canvasdoek

Onze canvasdoeken zijn van hoge kwaliteit met mooie volle kleuren. Door de speciale inkt is het doek watervast.

Bij een canvas wordt een fotoafdruk over een houten lijst gespannen. De lijst van onze canvassen is 2 cm dik.
Let op: Er zal een rand van zo'n 2,5 cm rondom verdwijnen van de voorkant van het canvas, dat op de zijkant (en een paar mm de achterzijde) gedrukt wordt.


Foto op vurenhout

Doe mee met de nieuwste trend en bestel uw dierbare foto op hout. Een foto op hout laat uw foto door zijn nerven en noesten veel meer spreken dan een foto in een eenvoudig fotolijstje of canvasprint. Het houten schilderij zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling.

Uw foto op hout ophangen is zeer gemakkelijk met het meegeleverde ophangsysteem. Binnen een paar minuten kunt u al genieten van een prachtig kunstwerk aan de muur!

Het vurenhouten materiaal is minder geschikt voor gebruik buitenshuis of in natte ruimtes zoals uw badkamer


Foto op plexiglas, uniek en modern

Een foto op plexiglas is een bijzonder luxe en originele blikvanger. Door de strakke en moderne stijl is een foto op plexiglas ideaal voor weergave van portretten, trouwfoto’s en sportfoto's. Vanwege de professionele uitstraling is dit product zeker ook geschikt voor zakelijke doeleinden. Omdat plexiglas op een bijzondere manier met licht omgaat, zal uw glas foto steeds weer een ander effect krijgen. Kortom, de plexiglas foto is een ware eye-catcher voor uw interieur!

Uw wanddecoratie wordt compleet met ophangsysteem geleverd

Luxe wanddecoratie

Uw foto afgedrukt op aluminium

Een foto op aluminium geeft uw interieur een moderne look.

Wat is een foto op aluminium?
Uw foto wordt haarscherp op een aluminium plaat afgedrukt. Delen van de foto die wit zijn worden ook wit afgedrukt op de plaat, de aluminiumstructuur en -glans is dus niet zichtbaar.

De aluminiumprint wordt geleverd met een handig ophangsysteem en is geschikt om zowel binnen als buitenshuis te gebruiken.