Alles voor de schoolfotograaf

Oypo heeft meerdere tools die het de schoolfotograaf makkelijk maken. 

Schoolfotografie tijdrovend?

Ben je schoolfotograaf en verlies je momenteel veel tijd in het proces rondom het fotograferen? Oypo heeft de juiste tools om jouw workflow te optimaliseren en zoveel mogelijk omzet uit jouw foto's te halen. 

Een aantal tools ideaal voor schoolfotografie: 

  • De Oypo-app: deze versnelt je workflow
  • Je eigen webshop: foto's aanbieden in je eigen huisstijl en waarin je zelf kiest welke producten je tegen welke prijs aanbiedt
  • Verwisselbare achtergronden: geef ouders keuze uit maar liefst 9 achtergronden
  • Inlogkaartjes in je eigen huisstijl: genereer automatisch inlogcodes en wachtwoorden, download de inlogkaartjes vervolgens of laat ze door ons afdrukken.

Het aantal tools dat wij bieden voor schoolfotografie is te veel om op te noemen. Zeker is wel dat onze tools je zowel tijdwinst opleveren als meer omzet. 

Je kunt Oypo-PRO, waarin al deze tools beschikbaar zijn, nu twee maanden gratis proberen. 

Starten met schoolfotografie

Als je begint met schoolfotografie komt er veel op je af. Welke afspraken maak je met de school? Hoe zet je een goede workflow op? Welke producten ga je aanbieden? Welke prijzen moet je aanhouden? Hoe zorg je dat je zoveel mogelijk verkoopt?

Wij helpen je graag op weg. Hoe dan?

  • Gratis online cursus schoolfotografie
  • Whitepaper met daarin alle informatie die je nodig hebt
  • Een stappenplan
  • Uitgebreide 'how-to' pagina's om alles goed in te stellen

Zo weet je zeker dat je straks goed voorbereid de school binnenloopt!

Persoonlijke service

Omdat er bij schoolfotografie zoveel op je af komt, helpen wij je ook graag persoonlijk op weg. Dit kan telefonisch, online of via een fysieke afspraak. 

Maar ook voor jouw klanten zijn wij het aanspreekpunt. Als ze vragen hebben of ergens tegenaan lopen, lossen wij het op. Zo kun jij doen waar je goed in bent, fotograferen, en krijgen je klanten toch snel een antwoord op hun vragen. 

Moeten we nog meer zeggen?