Wanddecoratie

Oypo biedt een ruim assortiment aan wanddecoratie. Hieronder vind je de verschillende opties. 

Canvas

De canvasdoeken zijn van hoge kwaliteit en tonen mooie volle kleuren. Door het gebruik van een speciale inkt is het doek watervast. De dikte van de lijst is 2 cm.
U hoeft niet bang te zijn dat een gedeelte van de foto buiten het kader valt. Na het plaatsen in de winkelwagen berekent ons systeem automatisch het juiste formaat. Fouten ontstaan door een verkeerde formaatkeuze zijn hierdoor uitgesloten. Door een speciale bewerking tijdens het productieproces valt slechts een minimaal gedeelte van de rand weg.

U ontvangt uw canvas inclusief ophangsysteem en bevestigingsmaterialen.

Tuinposter

Uw foto wordt afgedrukt op hoogwaardig vinyl. De tuinposter is UV- en waterbestendig en staat garant voor een optimale kleurechtheid en een lange levensduur. Het doek is in de hoeken voorzien van vier ophangogen. Bij een doek groter dan 1 meter komen er ringen om de 30 cm.

Uiteraard kunt u een tuinposter ook gewoon binnen ophangen.

tuinposter

Aluminium

Een foto op aluminium geeft uw interieur een moderne look.

Uw foto wordt haarscherp op een aluminium plaat afgedrukt. Delen van de foto die wit zijn worden ook wit afgedrukt op de plaat, de aluminiumstructuur en -glans is dus niet zichtbaar.

De aluminiumprint wordt geleverd met een handig ophang­systeem en is geschikt om zowel binnen als buitenshuis te gebruiken.

Vurenhout

Een fotoafdruk op hout laat uw foto door de aanwezigheid van nerven en noesten veel meer spreken dan een foto in een eenvoudig fotolijstje of een canvasprint. Het houten schilderij zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling.
Vurenhout is minder geschikt voor gebruik buitenshuis of in natte ruimtes.

De foto op hout wordt geleverd met een handig ophangsysteem.

Plexiglas

Door de strakke en moderne stijl is een foto op plexiglas ideaal voor de weergave van portretten, trouwfoto’s en sportfoto’s. Vanwege de professionele uitstraling is dit product ook zeer geschikt voor zakelijke doeleinden. Omdat plexiglas op een bijzondere manier met licht omgaat, zal uw foto steeds weer een ander, en daarmee dynamisch effect krijgen.

De foto op plexiglas wordt compleet met ophangsysteem geleverd. Dit ophangsysteem bestaat uit 4 afstandhouders waarop de foto op plexiglas rust. Deze afstandhouders moeten aan de muur bevestigd worden.