Fotoverkoop via je eigen website

Door je foto’s via je eigen site aan te bieden, krijg je meer bezoekers op je site. Goed voor je naamsbekendheid en op deze manier komen klanten ook in aanraking met eventueel andere soorten fotografie die je aanbiedt.

 

Integreer Oypo in je eigen website

Het integreren van de Oypo fotowinkel binnen je eigen website is eenvoudig en snel in te stellen. Je bepaalt met de module-wizard hoe de indeling van jouw webwinkel eruit komt te zien. Je kunt de kleuren aanpassen aan de huisstijl van jouw website. Ook kun je aangeven wat je op de pagina wilt laten zien: een specifieke map, meerdere mappen of velden om gegevens van een inlogkaartje in te vullen. Het is ook mogelijk om op verschillende pagina's van je website meerdere integraties neer te zetten. Zo wil je op de ene pagina misschien mappen met foto's laten zien van evenementen, maar op een andere pagina juist het scherm om de schoolfoto's te bekijken. 

De fotobestanden verschijnen vanuit je Oypo account automatisch in de fotowinkel op je website. Deze oplossing maakt gebruik van een eenvoudige HTML-code die je op een pagina op je website kunt integreren.

Op onze uitgebreide how-to pagina's die beschikbaar zijn binnen je eigen Oypo account, leggen we je precies uit hoe het werkt. Er is geen technische kennis voor nodig.