Fotoverkoop via je eigen website

Door je foto’s via je eigen site aan te bieden, krijg je meer bezoekers op je site. Goed voor je naamsbekendheid en op deze manier komen klanten ook in aanraking met eventueel andere soorten fotografie die je aanbiedt.

Er zijn twee opties om jouw fotowinkel op je eigen site te presenteren:

Optie 1: Je plaatst de fotobestanden bij Oypo

Dit is de meest eenvoudige en snelle methode. Je bepaalt met de module-wizard hoe de indeling van jouw webwinkel eruit komt te zien. De fotobestanden verschijnen vanuit je Oypo-account automatisch in de fotowinkel op je website. Deze oplossing maakt gebruik van een eenvoudige HTML-code.

Bekijk een voorbeeld: 

http://www.saltycolours.com

Optie 2: De fotobestanden staan op je eigen server

Met deze methode kun je je fotobrowser geheel naar eigen wens ontwerpen en realiseren. De fotobestanden staan in twee kwaliteiten op je eigen site. De klant bekijkt de foto’s in lage resolutie en de fotobestanden met hoge resolutie zijn alleen toegankelijk voor Oypo. De klant rekent af via de Oypo-afrekenmodule. Oypo kopieert automatisch de benodigde fotobestanden voor de afdrukcentrale van jouw server en zorgt voor de verdere afhandeling. Deze oplossing maakt gebruik van Javascript op jouw site die communiceert met Oypo via een koppeling.

Let op: voldoende opslagruimte, enige programmeerkennis of hulp van de ontwerper van jouw website is noodzakelijk.

Integratie met Joomla

Heb je geen Wordpress website, maar werk je met Joomla, dan is het uiteraard ook mogelijk Oypo te integreren op je website. Klik op onderstaande link om hier meer over te weten te komen.  

Voor een uitgebreide beschrijving van alle mogelijkheden om Oypo te integreren op je eigen site klik hier.