Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblog

Nieuws & weblog

 • Oypo verder onder de vleugels van Fujicolor Benelux

  Steenbergen, maandag 14 december 2015
  Vanaf 15 december is Fujicolor Benelux de nieuwe eigenaar van Oypo. De belangrijkste reden voor de overname is de benodigde ondersteuning van de aanhoudende groei. Oypo heeft meer nodig op het IT-gebied en Fujicolor gaat dit bieden. In de praktijk verandert er overigens niet veel. Koen en Nic blijven aan als management en worden daarbij aangevuld door Antoon Nuiten, de directeur van Fujicolor Benelux. De naam Oypo zal niet verdwijnen en wij blijven gewoon met het vertrouwde team vanuit ons kantoor in Eindhoven werken.

  lees verder..

 • Seminar & BBQ voor fotografen

  Eindhoven, woensdag 15 juli 2015
  Seminar & BBQ voor fotografen
  JUBILEUM - SEMINAR
  "SHOOTING FOR BUSINESS"
  vrijdag 21 augustus
  Meer info
  Ben je fotograaf en wil je meer uit je business willen halen?

  Maak dan snel een keuze uit de diverse workshops en presentaties die tijdens het seminar worden gegeven.
  Businessconcepten, kleurmanagement, juridische zaken, marketing, schoolfotografie en werken met Adobe Lightroom. Zes ervaren sprekers staan te popelen om om hun kennis en ervaring met jou te delen.
  We sluiten de leerzame middag af met de gezellige, lekkere en inmiddels legendarische Oypo-BBQ!

  Er is beperkt plaats, dus zorg dat je er op tijd bij bent.

  lees verder..

 • Social media voor fotografen

  Elst, maandag 16 februari 2015
  Social media voor fotografenDoor gebruik te maken van social media kunt u als fotograaf laagdrempelig in contact komen met een groot aantal potentiële klanten. In plaats van een investering in geld aan reclamecampagnes, investeert u uw tijd aan social media. Houd er rekening mee dat als u social media serieus inzet, regelmatig onderhoud nodig is om de communicatie kanalen goed te onderhouden.

  lees verder..

 • Marketingtip: Vertel een verhaal

  Elst, woensdag 7 januari 2015
  Marketingtip: Vertel een verhaalOm succesvol te zijn als fotograaf is het belangrijk om onderscheidend te werk te gaan. Er zijn uiteenlopende manieren om dit te doen. In dit artikel leggen we uit hoe u uw klant bereikt door storytelling.

  Een onderdeel hiervan is dat u zich in uw communicatie meer richt op waaróm u iets verkoopt, in plaats van wát u verkoopt. Een opsomming van de producten die u verkoopt is nuttig, maar niet perse onderscheidend. Wanneer u aangeeft waarom u bepaalde producten verkoopt, zal uw verhaal bij de klant gaan leven en makkelijker worden onthouden.

  lees verder..

 • Hoe verzendkosten invloed hebben op online verkopen

  Elst, vrijdag 21 november 2014
  Hoe verzendkosten invloed hebben op online verkopenAls fotograaf wilt u zoveel mogelijk foto’s verkopen. De dienstverlening van Oypo ondersteunt u hierbij. Om het maximale uit uw verkopen te halen wordt in dit artikel ingegaan op het belang van de verzendkosten op een online bestelling.

  lees verder..

 • Lightroom tip: Jpeg kwaliteit bij het exporteren

  Elst, maandag 27 oktober 2014
  Lightroom tip: Jpeg kwaliteit bij het exporterenAls fotograaf wilt u graag dat uw foto's in de hoogste mogelijke kwaliteit afgedrukt worden. Dus gebruikt u bij het exporteren vanuit Lightroom ook de hoogste stand. Toch? In dit artikel kijken we naar de zin en onzin hiervan. Welke instellingen kunt u het beste kiezen.

  lees verder..

 • Oypo vernieuwt omgeving voor fotografen

  Eindhoven, donderdag 16 oktober 2014
  Oypo vernieuwt omgeving voor fotografenOypo brengt nieuwe release uit; meer mogelijkheden, meer gemak, meer omzet. Fotografen kunnen hun account vanaf nu in een nieuw jasje gebruiken. De aanpassingen gaan echter een stuk verder dan alleen de cosmetische wijzigingen; er zijn veel handige functionaliteiten toegevoegd aan de site.

  lees verder..

 • Productiever werken voor fotografen

  Elst, maandag 29 september 2014
  Productiever werken voor fotografenDe laatste tijd zijn productiviteit en timemanagement cursussen hot. Zo zijn er websites als timemanagement.nl, fridaysoff.nl en meereffect.nl. De belofte is dat je meer kunt doen met minder tijd en minder stress. Dat klinkt niet gek.

  Laten we eens kijken welke tips van toepassing zijn op fotografen. We willen allemaal wel effectiever zijn en meer tijd over houden voor leuke of zinnige zaken.

  lees verder..

 • Enthousiasme op het Schoolplein

  Eindhoven, donderdag 24 juli 2014
  Enthousiasme op het SchoolpleinDe zomerzon brandt fel boven het nieuwe onderkomen van OYPO. Het kantoor ligt vlak naast station Eindhoven en wordt omringd door een mega groot parkeerterrein. Ideaal bereikbaar. En de ideale locatie voor de Schoolplein BBQ van 4 juli 2014. De 2e editie van het jaarlijkse netwerk en inspiratie event voor schoolfotografen leidt tot veel perspiratie tijdens de laatste voorbereidingen.

  lees verder..

 • Kom ook naar de Oypo-BBQ: vrijdag 4 juli 2014

  Eindhoven, dinsdag 24 juni 2014
  Kom ook naar de Oypo-BBQ: vrijdag 4 juli 2014Op vrijdag 4 juli houden we de jaarlijkse BBQ voor fotografen met Oypo-PRO. Een gezellige gelegenheid om met elkaar kennis te maken, ervaringen uit te wisselen en de zomervakantie in te luiden. De BBQ wordt gehouden bij ons nieuwe kantoor in Eindhoven.

  lees verder..

 • Marketingtip: Zet een stapje extra

  Elst (Gld), dinsdag 24 juni 2014
  Marketingtip: Zet een stapje extraFotografie is een beroep met veel concurrentie. Om boven de massa uit te steken moet u zorgen dat u de dingen allemaal net iets beter doet dan uw concurrentie. Eén van de manieren waarop u boven de rest uit kunt steken is door bij elke klant net een stapje extra te zetten.

  lees verder..

 • Wat doet jouw cultuur voor je klanten?

  Amsterdam, donderdag 12 juni 2014
  Wat doet jouw cultuur voor je klanten?Een cultuur van een bedrijf is een raar iets. Je kunt het niet vastpakken, maar het is er wel. Je ervaart het vaak meteen als je met een bedrijf te maken hebt. Klantbeleving wordt voor een groot deel gevormd door bedrijfscultuur. Cultuur is dus bepalend voor het succes van een organisatie. Maar hoe kun je de potentie die cultuur heeft nu het best benutten als fotograaf?

  lees verder..

 • Inlogkaartjes printen vóór de photoshoot

  Eindhoven, woensdag 30 april 2014
  Als schoolfotograaf stuurt u vaak achteraf kaartjes met inlogcodes aan leerlingen zodat zij via Oypo uw foto's kunnen bestellen. Als u gebruik maakt van de handige gratis Oypo app voor uw iPhone of iPad, dan kunt u nu ook vooraf al deze inlogcodes printen. Deze kunt u dan direct na het maken van de foto met de leerling meegeven.

  lees verder..

 • Uw foto's veilig back-uppen

  Elst (Gld), maandag 28 april 2014
  Uw foto's veilig back-uppenWat gebeurt er wanneer morgen uw computer niet meer op wil starten? Eén defecte hard disk en al uw foto's zijn verdwenen. Bent u goed voorbereid met een actuele back-up? Zijn de foto's die u vorige week maakte weer terug te halen? Wat komt er kijken bij een goede back-up?

  lees verder..

 • Lever schoolpassen met gemak

  Elst (Gld), maandag 14 april 2014
  Lever schoolpassen met gemakSteeds meer scholen maken gebruik van schoolpasjes waarmee leerlingen geïdentificeerd kunnen worden. Bijvoorbeeld voor lenen van boeken, het bezoeken van studieruimten of simpelweg om te registreren of leerlingen en studenten op tijd aanwezig zijn. In veel gevallen wenst de school dat de schoolpas voorzien is van een foto. Als schoolfotograaf kunt u met Oypo eenvoudig op deze behoefte inspringen.

  lees verder..

 • Wordpress plug-in voor uw fotowinkel

  Eindhoven, vrijdag 13 december 2013
  Wordpress plug-in voor uw fotowinkelWordPress is verreweg het meest gebruikte platform om websites te beheren. Omdat het platform ook onder fotografen erg geliefd is en we regelmatig vragen kregen over de integratie van Oypo in WordPress, ontwikkelden we een plugin waarmee u met een paar klikken uw fotomappen naadloos in uw website integreert. Een kind kan de was doen!

  lees verder..

 • Afrekenen met bitcoins

  Philipsburg, vrijdag 29 november 2013
  Afrekenen met bitcoinsNaast de gangbare online afrekenmethodes zoals iDEAL, PayPal en creditcard, kunnen klanten fotobestellingen vanaf vandaag met bitcoins afrekenen. Wanneer een klant zijn foto's in bitcoins afrekent, wordt de waarde van de fotobestelling in euro's direct omgerekend naar de actuele waarde van de digitale munt.

  lees verder..

 • Samenwerking met SchoolBANK

  Palmeras Y Dunas Merzouga, vrijdag 18 oktober 2013
  Samenwerking met SchoolBANKKlassenfoto's zijn een goed hulpmiddel om namen te herinneren en oude klasgenootjes terug te vinden. Schoolbank archiveert honderdduizenden klassenfoto's. Door middel van een handige koppeling is het eenvoudig mogelijk de collectie bij Schoolbank aan te vullen met groepsfoto's die u via Oypo verkoopt.

  lees verder..

 • Fotobestellingen achteraf betalen zonder risico

  Knokke, vrijdag 26 april 2013
  Fotobestellingen achteraf betalen zonder risicoHet is wettelijk verplicht dat consumenten de mogelijkheid hebben bestellingen via internet achteraf te betalen. Voor veel fotografen is het echter een onacceptabel groot risico dat klanten na ontvangst van de fotobestelling de rekening niet betalen. Oypo neemt dit risico van u over. Vanaf vandaag kunnen uw klanten ervoor kiezen om achteraf te betalen zónder dat u daarbij enig risico loopt.

  lees verder..

 • Mobiele app voor fotografen

  Val Thorens, maandag 8 april 2013
  Mobiele app voor fotografenVanaf vandaag kunt u de nieuwe app downloaden waarmee u het categoriseren van foto's al tijdens het fotograferen automatiseert. De app maakt op een innovatieve manier gebruik van QR-codes en is een primeur op de markt en levert zowel schoolfotografen als evenement-, sport- en portretfotografen een aanzienlijke tijdwinst op.

  lees verder..

 • Update: Adobe Lightroom Plugin

  Emmeloord, dinsdag 26 maart 2013
  Update: Adobe Lightroom PluginAfgelopen weken sleutelden we onder motorkap van de Oypo plugin voor Adobe Lightroom. De plugin draait nu soepeler en stabieler dan ooit. Eventuele problemen worden netter afgehandeld en de installatie- en updateprocessen van de plugin zijn een stuk gebruiksvriendelijker.

  lees verder..

 • Wij wensen u een flitsend nieuwjaar!

  Eindhoven, dinsdag 1 januari 2013
  Wij wensen u een flitsend nieuwjaar!Oypo wenst u een flitsend 2013!

  lees verder..

 • Nieuw: Automatisch fotobestanden uploaden met Dropbox

  Chang Mai, maandag 17 december 2012
  Nieuw: Automatisch fotobestanden uploaden met DropboxFoto’s uploaden terwijl u ondertussen gewoon verder werkt, dat kon al met de plugin voor Adobe Lightroom, maar vanaf nu is dat ook met Dropbox mogelijk.

  lees verder..

 • Oypo voor een 2e keer in Deloitte Fast500

  Bankkok, maandag 3 december 2012
  Oypo voor een 2e keer in Deloitte Fast500We hebben voor de tweede achtereenvolgende keer een plaats bemachtigd in de Deloitte Fast500 EMEA, en daar zijn we best trots op! Deze prestigieuze ranking van de snelst groeiende technologie bedrijven in Europa, het Midden Oosten en Afrika wordt jaarlijks door Deloitte opgesteld en onder andere gebaseerd op de omzetgroei in de afgelopen vijf jaar.

  lees verder..

 • 1000 Facebook vrienden

  Eindhoven, dinsdag 23 oktober 2012
  1000 Facebook vriendenWeer bereiken we een leuke mijlpaal: Oypo heeft meer dan 1000 vind-ik-leuks op Facebook. Daarvoor zeggen wij volmondig: duizend maal dank!

  lees verder..

 • Nieuw: stel uw eigen fotosets samen

  Lefkas, donderdag 18 oktober 2012
  Nieuw: stel uw eigen fotosets samenOp veler verzoek zijn onze programmeurs letterlijk dag en nacht bezig geweest met het programmeren van fotosets. Via fotosets kunt u producten aanbieden die uit meerdere losse producten bestaan wat bijvoorbeeld ideaal kan zijn voor bijvoorbeeld schoolfotosets.

  lees verder..

 • Oypo snelst groeiende onderneming Zuidoost-Nederland

  Lefkas, maandag 15 oktober 2012
  Oypo snelst groeiende onderneming Zuidoost-NederlandWij zijn trots bekend te mogen maken dat Deloitte ons heeft benoemd als het snelst groeiend technologiebedrijf van Zuidoost-Nederland. Door aanhoudende omzetgroei wist Oypo voor het tweede achtereenvolgende jaar een plaats te bemachtigen in de Deloitte Technology Fast 50.

  lees verder..

 • Nieuwe bestelmodule voor uw website

  Rosmalen, woensdag 5 september 2012
  Nieuwe bestelmodule voor uw websiteNa flink wat sleutelwerk door onze programmeurs is de nieuwe bestelmodule klaar voor gebruik op uw eigen site! De functionaliteit en de uitstraling van de nieuwe bestelmodule komt overeen met die van oypo.nl. Met behulp van de module-wizard past u het kleurenpalet en de functionaliteit van de webwinkel eenvoudig aan, zodat deze naadloos aansluit bij uw huisstijl.

  lees verder..

 • Oypo wederom genomineerd voor Deloitte Fast50 Award

  Boekarest, donderdag 19 juli 2012
  Oypo wederom genomineerd voor Deloitte Fast50 AwardReden voor een feestje, Oypo hoort namelijk voor het tweede achtereenvolgende jaar tot de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van de Benelux. Na in 2011 op de zesde plaats te zijn geëindigd op de ranglijst van de Technology Fast50 heeft Deloitte ons dit jaar opnieuw genomineerd voor de prestigieuze award. Wij zijn vereerd en natuurlijk ontzettend blij met deze nominatie.

  lees verder..

 • Een strijd door weer en wind

  Boekarest, zondag 15 juli 2012
  Een strijd door weer en windTerwijl wij ons achter het beeldscherm druk maken over cijfertjes en btw, werken 305 mountainbikers zich in het zweet voor de bestrijding van de spierziekte Duchenne. Net als voorgaande jaren ondersteunen we samen met Wielerbeeld 'Duchenne Heroes'.

  lees verder..

 • Btw verhoging per 1 oktober

  Eindhoven, donderdag 12 juli 2012
  Btw verhoging per 1 oktoberWaarschijnlijk hebt u het al uit de media vernomen dat vanaf 1 oktober het btw-tarief in Nederland wordt verhoogd van negentien naar eenentwintig procent. De tariefwijziging heeft gevolgen voor u en uw afnemers. Wij informeren u graag wat er verandert en waar u op moet letten.

  lees verder..

 • Schitter vóór in plaats van achter de camera

  Horta Da Ria, maandag 9 juli 2012
  Ter ondersteuning van uw verkoop gaan wij alle fotoproducten piekfijn fotograferen, o.a. hiervoor hebben wij te gekke foto's nodig. Wij zouden Oypo niet zijn als we niet van de gelegenheid gebruik zouden maken hier een feest van te maken. Dus dat doen we: wij geven een fotosessie van Laura Vink Fotografie cadeau!

  lees verder..

 • Acryluxe fotoproducten met museumkwaliteit

  , vrijdag 1 juni 2012
  Acryluxe fotoproducten met museumkwaliteitNieuw! Uw foto in museumkwaliteit bij de klant aan de muur. Vanaf vandaag kunt u Acryluxe fotoproducten aanbieden aan uw klant. Uw fotoafdruk wordt gelamineerd op Dibond en daarna veredeld met acrylaatglas van 3mm of 10mm dikte.
  Lees hier meer over de Acryluxe high-end fotoproducten  lees verder..

 • Oypo ontvangt Fast500 Award voor snelle groei

  Gerlos, dinsdag 27 maart 2012
  Oypo ontvangt Fast500 Award voor snelle groeiVandaag ontvingen we de prestigieuze Fast500 Award uit handen van Deloitte.

  lees verder..

 • Bezoek Professional Imaging 2012, 11-13 maart

  Nieuwegein, zondag 11 maart 2012
  Doorgaans bereikt u ons via telefoon of email. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en staan te popelen u te zien op 11, 12 of 13 maart op de vakbeurs Professional Imaging 2012 in het NBC Nieuwegein.

  lees verder..

 • Help-Portet - Doe mee!

  Ko Chang, woensdag 23 november 2011
  Op 10 december heb je als fotograaf de kans om mensen te helpen, te creëren, te ontmoeten, te fotograferen, te luisteren, te verwennen, te leren, te lachen, te geven én te ontvangen. Een bijzonder initiatief.
  Wij doen mee! U ook?

  lees verder..

 • Oypo in top snelst groeiende ondernemingen

  Ocean Diva - Rotterdam, donderdag 13 oktober 2011
  Oypo in top snelst groeiende ondernemingenOypo behoort tot de top 10 van de snelst groeiende technologiebedrijven in de Benelux. Deloitte positioneerde Oypo op de 6e plaats in Technology Fast50. Daar zijn we uiteraard super trots op!

  lees verder..

 • Zoom Campus 2011

  Nieuwegein, zaterdag 1 oktober 2011
  Zoom Campus 2011Zoom Campus 2011 was een groot succes. Veel mensen waagden een gokje door het aantal foto's te raden dat in de mozaïek­wanden van onze stand is verwerkt. De prijsvraag is gewonnen door Lilly Lock. Ze gokte 39.312, en dat ligt dichtbij het werkelijke aantal: we gebruikten 39.237 foto's.

  lees verder..

 • Oypo genomineerd voor Fast50 Award

  Eindhoven, dinsdag 20 september 2011
  Oypo genomineerd voor Fast50 AwardOypo behoort tot de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van de Benelux. Deloitte heeft ons daarom genomineerd voor de Technology Fast50 Award 2011.De awarduitreiking is op 13 oktober tijdens het ceremoniële Fast50 gala in Rotterdam.

  lees verder..

 • Duchenne Heroes 2011

  Luxemburg, zondag 11 september 2011
  Duchenne Heroes 2011Duchenne Heroes is een mountainbiketocht van Luxemburg naar Nijmegen, 700km door de blubber (die zal er dit jaar voldoende zijn). Zo'n 300 fietsers halen hiermee ruim een miljoen euro op ten behoeve van bestrijding van de spierziekte Duchenne. In samenwerking met Wielerbeeld ondersteunt Oypo het initiatief al jaren onder andere door het leveren van fotoafdrukken als blijvende herinnering aan alle sporters en vrijwillgers.

  lees verder..

 • Nieuw: Levering via de fotograaf

  Sukošan, zaterdag 30 juli 2011
  Vanaf vandaag is het als fotograaf mogelijk fotobestellingen van klanten naar uw eigen adres te laten sturen. U activeert de optie 'Levering via fotograaf' op tabblad extra van het in het fotoprofiel (Oypo-PRO).

  lees verder..

 • Oypo op de Wereldomroep

  Hongarije, donderdag 23 juni 2011
  Vrachtwagenfotograaf Hans Molenkamp uit Hongarije was vandaag een uur lang in de uitzending 'Onderweg' op de Wereldomroep. Hans vertelde over de vrachtwagenfoto's die hij met succes via Oypo verkoopt. Zijn enthousiaste verhaal bevat een aantal tips waar ook andere fotografen wat aan hebben.

  lees verder..

 • Nieuwe kantoor

  Eindhoven, maandag 16 mei 2011
  Nieuwe kantoorJa! We zijn eindelijk verhuisd naar ons nieuwe kantoor aan de Kanaaldijk in Eindhoven. Een kleurrijke locatie die we delen met communicatiebureau Gleijm & van der Waart. De creatieve omgeving zorgt voor nieuwe inspiratie. We kunnen er weer tegenaan!

  lees verder..

 • Spionageluchtfoto's WO II online

  Apeldoorn, dinsdag 3 mei 2011
  Duizenden nog nooit eerder getoonde luchtfoto's die de Britse luchtmacht RAF tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft gemaakt, zijn vanaf dinsdag door een groot publiek te bekijken. De foto's, afkomstig van de universiteit van Wageningen en van het Kadaster, zijn online gezet door het bedrijf Dotka Data, dat foto's inscant en klaarmaakt voor gebruik in geografische informatiesystemen.

  lees verder..

 • Workshop Shooting for Business - Professional Imaging 2011

  Nieuwegein, zondag 13 maart 2011
  In samenwerking met P/f, het blad voor Professionele Fotografie, geeft Oypo diverse workshops op de vakbeurs Professional Imaging 2011. Tijdens de workshops gaan we aan de slag met marketing en de zakelijke en creatieve mogelijkheden om de opbrengsten van uw foto's te vergroten.

  lees verder..

 • Hugo versterkt Oypo-team

  Tilburg, vrijdag 18 februari 2011
  Hugo versterkt Oypo-teamOypo groeit. En dat is goed nieuws. Dat betekent een grotere bekendheid onder fotografen en vooral ook betere bekendheid onder uw klanten. Om de groei bij te benen is ons team uitgebreid met Hugo.

  lees verder..

 • Uitreiking Zilveren Camera 2010

  Rotterdam, woensdag 12 januari 2011
  Uitreiking Zilveren Camera 2010Vandaag maakt de jury van de Zilveren Camera 2010 de nominaties bekend. De wedstrijd heeft verschillende categorieën: binnenlands nieuws, binnenland documentair, dagelijs nieuws, sport, kunst, cultuur en entertainment, portretten, buitenlands nieuws en buitenland documentair. De prestigeuze prijs voor fotojournalisten wordt op 23 januari overhandigd de maker van de beste nieuwsfoto.

  lees verder..

 • Oypo verwelkomt 10.000ste fotograaf

  Ko Chang, zaterdag 1 januari 2011
  Vandaag, Nieuwjaar 2011, werd het 10.000ste Oypo-account aangemaakt. Zo'n rond getal is op de een of andere manier toch een mijlpaal. We vinden het leuk te zien hoe snel fotografen in de afgelopen periode zijn overgestapt. We merken dat fotografen een steeds belangrijker deel van de foto's online verkopen.

  lees verder..

 • 3FM interview over Fotomarathon

  Eindhoven, vrijdag 24 december 2010
  3FM interview over Fotomarathon3FM DJ Paul Rabbering is enthousiast over de Fotomarathon die Oypo-fotografen voor Serious Request organiseerden. Het interview met Jaqueline werd life uitgezonden op 3FM en televisie Nederland 1.<

  lees verder..

 • € 3.017,79 voor Serious Request

  Eindhoven, vrijdag 24 december 2010
  Samen met een aantal enthausiaste fotografen trotseerden we de afgelopen week de sneeuw rondom het Glazen Huis. We kiekten bezoekers met als doel zoveel mogelijk foto's te verkopen voor het goede doel. Oei, wat was dat gezellig!

  lees verder..

 • Staking TNT Post

  Nederland, dinsdag 7 december 2010
  Staking TNT PostDe huidige stakingen bij TNT Post hebben als gevolg dat de bezorging van bestellingen vertraging oploopt. Helaas ontkomen ook wij niet aan de gevolgen van de acties. Onze ervaring met de vorige staking is dat sommige zendingen pas een week na afloop van de staking werden afgeleverd.

  lees verder..

 • Stem op foto-actie voor 3FM Serious Request

  Eindhoven, maandag 6 december 2010
  Stem op foto-actie voor 3FM Serious RequestHet Glazen Huis van de 7e editie van 3FM Serious Request staat op een steenworp afstand van ons kantoor. Samen met Oypo-fotografen zetten we ons in om een flinke bijdrage voor het goede doel bijeen te sprokkelen.

  lees verder..

 • Fotografen gezocht voor marathon Serious Request

  , woensdag 1 december 2010
  Fotografen gezocht voor marathon Serious RequestVanaf het moment dat de DJ's van 3FM in het Glazen Huis binnenstappen totdat zij weer vertrekken, fotograferen we bezoekers rondom het Glazen Huis en de sporters van de Glazen Huis Loop. Uiteraard met het doel de foto's te verkopen voor het goede doel. Om van deze actie een succes te maken hebben we een fors fotografenteam nodig.

  lees verder..

 • Bij Oypo voor iedere Nederlander een unieke foto!

  Nijmegen, donderdag 7 oktober 2010
  Het aantal foto's in de database van Oypo is vandaag precies gelijk aan het aantal inwoners van Nederland: 16.609.145 (bron: CBS). We realiseren ons goed dat het succes van Oypo zo snel is gegroeid door het enthousiasme waarmee de ruim negenduizend fotografen onze dienst gebruiken. Voor ons een goeie motivatie om verder te gaan met de plannen die nog in de pijplijn zitten.

  lees verder..

 • Automatische korting op commissie met Oypo-PRO

  Amsterdam, vrijdag 15 mei 2009
  Automatische korting op commissie met Oypo-PROMet Oypo-PRO krijgt u automatisch korting op de commissie van producten die u met een hoge marge verkoopt. Tot nu toe hanteerden we een vaste commissie van twintig, achttien of zestien procent, onafhankelijk van de verkoopprijs. Vanaf zondag 17 mei wordt de commissieberekening in uw voordeel aangepast: hoe hoger de verkoopprijs, des te lager de commissie.

  lees verder..

 • foto's vinden met trefwoorden, startnummers en IPTC tags

  Ell, vrijdag 24 april 2009
  Als u op een evenement veel foto's maakt, dan kan het voor afnemers lastig zijn om binnen een fotomap snel de juiste foto te vinden. Daarom kunt u vanaf nu met Oypo-PRO startnummers en/of trefwoorden aan foto's toevoegen. Afnemers kunnen hierdoor foto's sneller vinden.

  lees verder..

 • Winnaars Zilveren Camera jaarboek

  Nieuwegein, dinsdag 10 maart 2009
  Winnaars Zilveren Camera jaarboekIn nieuwsbrief 13 nodigden we u uit om uw beste foto in te zenden en mee te dingen naar de jubileum uitgave van het Zilveren Camera Boek. We hebben mooie plaatjes voorbij zien komen. Hierbij feliciteren we de gelukkige winnaars: Evert Jan Luchies, Het Fotobedrijf, Alessandro Damino, Henry Dijkman, Richard Mulder Fotografie, Marijke van Eijkeren, Haulerwijk.com en Marc de Jong.

  lees verder..

 • Win een hotelovernachting op Professional Imaging 2009

  Nieuwegein, zondag 8 maart 2009
  Zoals u in de laatste nieuwsbrief hebt kunnen lezen, zijn we de komende dagen te vinden op Professional Imaging 2009 in Nieuwegein. Samen met onze collega's van fotovaklab ProFotonet verzorgen we op deze beurs een wedstrijd voor studenten fotografie. Niet alleen de studenten kunnen een mooie prijs winnen.

  lees verder..

 • Duizendpoot versterkt Oypo-team

  Heusden, woensdag 25 februari 2009
  Vandaag start Mirjam als bureaumedewerker bij Oypo. In de rol van gezellige duizendpoot is Mirjam een welkome aanwinst voor het team.

  lees verder..

 • Oypo lanceert nieuwe website

  Capelle aan den IJssel, zondag 1 februari 2009
  Het duurde langer dan verwacht, maar daar istie dan! Behalve een verfrissende vormgeving heeft de nieuwe website uiteenlopende functionele verbeteringen en uitbreidingen.

  lees verder..

 • Afdrukken stempelen met logo of tekst

  Köln, vrijdag 26 september 2008
  Met Oypo-PRO kunt u automatisch logo's en teksten op de bestelde afdrukken plaatsen. Het stempel kunt u als optie aan de afnemer aanbieden, zodat deze de keuze heeft tussen wel of geen logo/tekst. Handig voor de afnemer, het bespaart u werk en u kunt het stempel achteraf aanpassen zonder alle foto's opnieuw te hoeven uploaden.

  lees verder..

 • Oypo sponsort Duchenne Heroes

  Asten, vrijdag 5 september 2008
  Oypo sponsort Duchenne HeroesDuchenne Heroes is een zware mountainbiketocht van Luxemburg naar Nederland voor het goede doel: de strijd tegen de ziekte van Duchenne. De helden fietsen voor Duchenne-patientjes 700 kilometer in 7 dagen door 4 verschillende landen van Luxemburg naar Nederland om geld in te zamelen voor onderzoek naar deze ernstige ziekte.

  lees verder..

 • Aanmelding 3000ste fotograaf

  Eindhoven, donderdag 4 september 2008
  In exact een half jaar tijd kozen duizend nieuwe fotografen voor Oypo. Behalve het aantal fotografen stijgt uiteraard ook het aantal foto's dat via Oypo verhandeld wordt. Achter de schermen werken we intussen hard om de groei bij te benen en nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen.

  lees verder..

 • Oypo sponsort 'Vet Cool Man 2008'!

  Lelystad, zaterdag 5 juli 2008
  Oypo sponsort 'Vet Cool Man 2008'!Vandaag wordt de jaarlijkse Porsche tourrit Vet Cool Man! gereden. Ongeveer 250 Porsches rijden 's ochtends naar diverse ziekenhuizen in Nederland om chronisch zieke kinderen op te pikken voor een volledig verzorgde dag op het testcircuit van de RDW in Lelystad.

  lees verder..

 • Aanmelding 2000ste fotograaf

  La Palma, dinsdag 4 maart 2008
  In anderhalfjaar tijd meldden ruim tweeduizend fotografen zich aan voor Oypo en nog dagelijks komen er nieuwe accounts bij. De succesvolle groei is met name te danken aan mond tot mond reclame en berichten van fotografen op de diverse forums op internet.

  lees verder..

 • Verbeterde verkoop via je eigen website

  Asten, donderdag 7 februari 2008
  Het is al langer mogelijk Oypo te integreren in je eigen website. Veel fotografen maken hiervan gebruik. We hebben de HTML-template én de HTML-generator verbeterd. We raden iedereen aan gebruik te maken van de nieuwe template. Als je de webwinkel integreert in je website is het zelfs mogelijk dat we nabestellingen volledig onder jouw (bedrijfs)naam en logo afhandelen.

  lees verder..

 • Oypo op de beurs in Las Vegas

  Las Vegas, zaterdag 2 februari 2008
  De Photo Marketing Assiciation International organiseert jaarlijks een convention met fotovakbeurs in Las Vegas. Met als doel ideeën op te doen en ons netwerk te vergroten bezoeken we de beurs dit jaar voor de eerste keer.

  lees verder..

 • Wie wint de Zilveren Camera?

  Almere, woensdag 9 januari 2008
  Wie wint de Zilveren Camera?Op zondag 18 januari wordt de Zilveren Camera voor de 60e keer overhandigd aan de maker van de beste nieuwsfoto. De prestigeuze prijs voor fotojournalisten werd in 1949 voor het eerst uitgereikt. Het jubileumjaar van de Zilveren Camera wordt mede mogelijk gemaakt door Oypo.

  lees verder..

 • Capaciteit fotoverwerking verdubbeld

  Winterswijk, vrijdag 14 december 2007
  Het serverpark van Oypo is wederom uitgebreid. De nieuwe machine houdt zich met name bezig met ondersteunende taken die extra rekenkracht vereisen. Hierdoor is de snelheid van de verwerking van nieuwe  foto's ingeveer verdubbeld. foto's van fotografen met Oypo-PRO worden nóg sneller verwerkt: dit gaat nu gemiddeld drie keer zo snel!

  lees verder..

 • 1.000.000ste foto online

  Manhay, donderdag 29 november 2007
  De mijlpaal van een miljoen foto's online is vanmiddag bereikt! Op dit moment maken meer dan 1.700 fotografen gebruik van Oypo. Met dagelijks nieuwe aanmeldingen neemt het aantal geruikers gestaag toe. De foto's worden dagelijks door ongeveer 4.000 afnemers bezocht.

  lees verder..

 • Banners downloaden

  Grandmenil, maandag 26 november 2007
  We zien dat fotografen graag een hyperlink naar Oypo maken. Dat kan kan natuurlijk via een tekstlink of met een logo. Maar vanaf nu ook met behulp van een aantrekkelijke banner. Bekijk de nieuwe Oypo-banners op de download pagina.

  lees verder..

 • Standaard fotoprofiel geactualiseerd

  Almere, maandag 6 augustus 2007
  Het 'OYPO standaardprofiel' in beheer fotoprofielen is geactualiseerd. Hierdoor zijn ook de nieuwe producten standaard actief bij het creeëren van een nieuw fotoprofiel. De nieuwe instellingen gelden ook voor fotomappen waaraan je zelf geen fotoprofiel hebt gekoppeld.

  lees verder..

 • Oypo sponsort 'Vet Cool Man'!

  Zandvoort, zaterdag 7 juli 2007
  Oypo sponsort 'Vet Cool Man'!Vandaag wordt de jaarlijkse Porsche tourrit Vet Cool Man! gereden. Meer dan tweehonderd Porsches rijden met gehandicapte kinderen op het circuit in Zandvoort. Onder leiding van Fotostudio Richard Hulshof leggen tien fotografen het evenement op de gevoelige plaat vast.

  lees verder..

 • Opvallen met fotohesjes

  Eindhoven, maandag 4 juni 2007
  Een paar fotografen deden ons de suggestie om hesjes te laten maken om als fotograaf herkenbaar te zijn tussen het publiek. Goed idee! We zijn er direct mee aan de slag gegaan. De opvallende hesjes zijn er in geel en oranje met voor- en achterop duidelijk de tekst 'foto'. Vanaf vandaag kun je ze tegen kostprijs bestellen via 'Mijn account'.

  lees verder..

 • Hyves voor Oypo-fotografen

  Heeze, donderdag 24 mei 2007
  Fotograaf Martin Mol heeft exclusief voor Oypo-gebruikers een pagina gemaakt op hyves.nl. Hier kun je onder andere tips, ideeën en ervaringen uitwisselen.

  lees verder..

 • Wachtwoord op fotomap

  Valencia, maandag 12 maart 2007
  Vanaf vandaag kun je fotomappen afschermen met een wachtwoord. Op deze manier maak je foto's waarvan je niet wilt dat iedereen ze bestelt exclusief toegankelijk voor je afnemers. Je bedenkt zelf het wachtwoord en geeft dit door aan je afnemers.

  lees verder..

 • Fotomappen automatisch verwijderen

  Valencia, zaterdag 10 maart 2007
  Na verloop van tijd worden je foto's waarschijnlijk nauwelijks nog verkocht. Door een einddatum in te vullen bij een fotomap worden de betreffende foto's automatisch verwijderd. Op deze manier laat je de bezoekers weten dat de foto's slechts tijdelijk te koop zijn. Oypo vermeldt de einddatum van de verkoop namelijk bij de foto's. In veel gevallen is een periode van 6 tot 12 maanden ruim voldoende.

  lees verder..

 • Flyers Koninginnedag 2007

  Eindhoven, dinsdag 27 februari 2007
  Net als vorig jaar maken ook dit jaar met Koninginnedag veel fotografen foto's op vrijmarkten en andere festiviteiten. Om gefotografeerden eenvoudig en effectief te informeren over de foto's op Oypo, kun je gebruik maken van de speciale koninginnedagflyers.

  lees verder..

 • Betalen met iDEAL

  Amsterdam, dinsdag 31 oktober 2006
  Vanaf vandaag kunnen fotobestellingen worden betaald met iDEAL. De besteller heeft hievoor elektronisch bankieren nodig van ABN AMRO, ING Bank, Postbank of Rabobank. Oypo speelt met de toevoeging van iDEAL in op de wens van veel fotografen

  lees verder..

 • Betalen met Mastercard, Visa en PayPal

  Almere, donderdag 21 september 2006
  Oypo accepteert voortaan creditcard- en PayPal-betalingen. De bestellers van foto's krijgen deze extra betaalmogelijkheid gepresenteerd zodra de bestelling is geplaatst. Uiteraard kunnen bestellers het openstaande bedrag van de fotobestelling ook voldoen via elektronisch bankieren of via een overschrijvingsformulier van de bank of de postbank. Bezoekers die geen beschikking hebben over elektronisch bankieren kunnen met een creditcard en PayPal toch een directe betaling doen en daarmee de bezorging van de fotobestelling bespoedigen.

  Oypo vindt de creditcard- en PayPal-voorziening een essentieel onderdeel van haar fotoverkoopplatform. De fotodienst wil fotografen zoveel mogelijk werk uit handen nemen en middelen in handen geven bij de verkoop van hun fotosessies. Oypo is met deze uitbreiding van betalingsmiddelen bovendien in staat om ook eenvoudig buitenlandse betalingen te innen.

  lees verder..


 • Fotomail

  Amsterdam, zaterdag 9 september 2006
  De bezoekers van Oypo kunnen voortaan een bekende informeren over een foto die zij aantreffen op de website. Naast elke foto is op de site een Fotomail button opgenomen. Bezoekers kunnen bekenden zo eenvoudig een kleine versie van de foto sturen. De ontvanger krijgt de foto in een e-mail die ook vermeldt hoe de foto direct kan worden besteld.

  Fotografen brengen hun foto's op allerlei manieren onder de aandacht: via flyers, evenementenwebsites, forums, nieuwsbrieven en de eigen website.

  lees verder..


 • Betaalde downloads van fotobestanden

  Amsterdam, maandag 31 juli 2006
  Sinds vandaag kunnen fotografen niet alleen fotoafdrukken maar ook fotobestanden verkopen via Oypo. De fotobestanden kunnen in twee kwaliteiten worden aangeboden aan de bezoeker: de kwaliteit van het originele fotobestand of een automatisch gegenereerde versie voor webpublicatie.

  lees verder..

 • Aanmelding 100e fotograaf

  Asten, donderdag 13 juli 2006
  Vandaag heeft de 100e fotograaf zich aangemeld bij Oypo. De fotografen bieden via Oypo hun foto's aan tegen een afdruktarief dat ze zelf kunnen instellen. Dat is uniek in Nederland. Zo verdienen de fotografen een vooraf vastgesteld bedrag per bijbestelling.

  Omdat de fotodienst nog steeds in ontwikkeling is maakt Oypo nog geen reclame en doet niet aan PR. Desondanks melden zich per dag nieuwe fotografen bij Oypo aan en worden dagelijks nieuwe fotomappen geplaatst.

  lees verder..


 • Levering vergrotingen van 30 x 45 cm

  Almere, maandag 10 juli 2006
  Oypo heeft op verzoek van fotografen een nieuw afdrukformaat aan het assortiment toegevoegd: 30 x 45 cm. foto's kunnen vanaf nu via Oypo tegen elke prijs worden aangeboden in de volgende formaten:

  10 x 15 cm glans en mat
  13 x 19 cm glans en mat
  15 x 22 cm glans en mat
  20 x 30 cm glans en mat
  30 x 45 cm glans en mat

  lees verder..


 • Nauwe samenwerking met afdrukcentrale Foto Systems Nederland

  Gouda, maandag 3 juli 2006
  Oypo en de afdrukcentrale Foto Systems Nederland gaan een nauwe samenwerking aan. Oypo is verheugd over de samenwerking met het enthousiaste team van Foto Systems Nederland dat veel know how in huis heeft. Profotonet, de afdrukservice van Foto Systems Nederland, staat zeer goed bekend onder vakfotografen. Door de samenwerking kunnen we beter inspelen op de wensen van onze fotografen en unieke nieuwe diensten leveren.

  lees verder..

 • Galapaardje galafotografie gaat verder met Oypo

  Amsterdam, maandag 12 juni 2006
  Het jonge bedrijf Galapaardje, marktleider in galafotografie, laat haar fotobestellingen voortaan afhandelen door Oypo. Door de bestellingen en afhandeling uit te besteden kan Galapaardje zich volledig richten op de uitbreiding van haar activiteiten.

  Oypo is blij met de samenwerking. De meeste klanten plaatsen foto's op de Oypo site maar Galapaardje heeft een eigen site die naadloos is gekoppeld met het Oypo systeem.

  lees verder..