Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenSchoolfoto's verkopenSchoolpassen

Schoolpassen


Lever schoolpassen met gemak

Steeds meer scholen maken gebruik van schoolpasjes waarmee leerlingen geïdentificeerd kunnen worden. Bijvoorbeeld voor lenen van boeken, het bezoeken van studieruimten of simpelweg om te registreren of leerlingen en studenten op tijd aanwezig zijn. In veel gevallen wenst de school dat de schoolpas voorzien is van een foto. 

Als schoolfotograaf kunt u met Oypo eenvoudig op deze behoefte inspringen. Via Oypo levert u op eenvoudige wijze ook schoolpassen. Net zoals u gewend bent bij de nabestellingen, neemt Oypo ook de productie en verzending van schoolpasjes voor u uit handen.

Koppeling met leerlingenadministratie

Moet de pas voorzien worden van een barcode, chip of magneetstrip? Ook dat is via Oypo een fluitje van een cent. Er zijn verschillende manieren om de gegevens van de leerlingen, de foto en de schoolpas aan elkaar te koppelen. Per school kiezen we de methode het makkelijkst werkt.

Met onze innovatieve app voor schoolfotografen selecteert u tijdens het fotograferen welke leerling er voor de lens staat. Daarna worden de gegevens en de foto's automatisch gekoppeld en is het simpelweg één druk op de knop om voor de hele school de pasjes te laten afdrukken.


Schoolpas

U als fotograaf kunt deze dienst eenvoudig als (extra) mogelijkheid aan scholen aanbieden zonder dat u hieraan extra aan hebt. U maakt immers gebruik van de kracht en know-how van Oypo om de levering in goede banen te leiden. Als schoolfotograaf biedt u door middel van deze schoolpassen een toegevoegde waarde aan uw (potentiële) klant, de school. 

De schoolpassen die u via Oypo levert zijn plastic kaarten met het formaat van een creditcard. Ze passen eenvoudig in een standaard vakje van een portemonnee. Een handzaam formaat waardoor leerlingen hun pasje niet snel thuis zullen laten liggen.

Vormgeving schoolpas naar eigen wens

Met de online tool in uw Oypo-account kunt u de vormgeving van de passen volledig naar wens opmaken en gepersonaliseerd aan uw school aanbieden. Indien u dat wenst ondersteunen we u hier bij. De afdruk van de foto's op de schoolfotopassen zijn van een hoge kwaliteit, waardoor uw foto's uitkomen zoals u het bedoeld heeft.

Schoolpassen aanbieden aan uw klanten

Kortom het is erg eenvoudig om schoolpassen als extra service aan uw klanten aan te bieden. Zeker als u toch al met behulp van een leerlingenlijst fotografeert. Wellicht is het daarom een goed idee deze optie standaard aan uw scholen aan te bieden. Met een compleet aanbod heeft u als fotograaf immers een streepje voor op collega schoolfotografen.Oypo is nieuw voor u?
U fotografeert op scholen of kinderdagverblijven, maar werkt u nog niet met Oypo?
Kijk dan eens op de pagina voor schoolfotografen en maak kennis met de mogelijkheden die Oypo u biedt.

Schoolpassen