Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenTips & trucsWhite label

White label

Met Oypo-PRO hebt u de unieke mogelijkheid nabestellingen onder uw eigen naam te leveren. De pakbonnen, enveloppen en de e-mailcorrespondentie worden voorzien van uw (bedrijfs)naam en logo.

Pakbon

Aan de bovenkant van de pakbon kan een strook van 21x6 cm vrij worden ingevuld. De ruimte is vooral geschikt voor een evenuteel bedrijfslogo en adresgegevens. Maar u kunt de ruimte ook gebruiken voor een extra aanbieding of bijvoorbeeld voor logo's van sponsors.

Afzender etiket

Ook de ruimte op de envelop voor de afzender kunnen we aan uw wensen aanpassen. De achterkant van de pakbon wordt hiervoor gebruikt. Behalve de bedrijfsnaam en het logo is hier ook ruimte beschikbaar voor extra tekst en beeld.

Beeldbestanden aanleveren

De volgende bestanden hebben we nodig om bestellingen aan uw persoonlijke ontwerp te kunnen aanpassen:

 • afzender.jpg
  21,0 x 6,0 cm - 300dpi
  fullcolor
  marges volgens [Photoshop-sjabloon]
 • pakbon.jpg
  21,0 x 6,0 cm - 300dpi
  fullcolor
  marges volgens [Photoshop-sjabloon]
 • fsn-etiket.jpg
  4,45 x 2,86 cm - 200dpi (= 350 x 225 pixels)
  bitmap (dus alleen zwart en wit, geen grijstinten mogelijk)
  geen marges [Photoshop-sjabloon]
 • logo.jpg
  Uw logo. De resolutie van dit bestand is niet belangrijk, maar zorg dat het groot genoeg is voor een afdruk van ongeveer 5 cm. Dus, bij voorkeur minimaal ongeveer 1000 pixels in de lengte.


Houd bij het ontwerpen rekening met de volgende zaken:

 • Op afzender.jpg en fsn-etiket.jpg moet het volgende afzenderadres staan:
  postbus 26, 5600 AA Eindhoven
  (alle gegevens achter elkaar op één regel)
 • De afbeeldingen mogen niet volledig dekkend gebruikt worden (bv. het hele blok van 21x6 een gekleurde achtergrond geven is niet verstandig)

Uitzondering: fsn-etiket
In sommige gevallen worden bestellingen rechtstreeks vanuit het fotovaklab verzonden. Uiteraard onder uw naam, maar in een iets vereenvoudigde lay-out. Dit is onder andere het geval bij spoedbestellingen (om de levertijd te verkorten) en bij grote bestellingen (om verzendkosten te besparen).
De pakbonnen worden in dat geval in grijstinten geprint. En de afzenderetiketten worden afgedrukt door een printer die enkel zwart/wit kan afdrukken (dus geen grijstinten). Hiervoor is het beeldbetand fsn-etiket.jpg.

U kunt de beeldbestanden ook door Oypo laten ontwerpen. Stuur in dat geval uw logo in hoge resolutie naar support@oypo.nl

E-mailadres voor vragen van afnemers (optie)

Standaard wordt als supportadres het e-mailadres support@oypo.nl aan afnemers doorgegeven. Indien gewenst kun u hiervoor een eigen e-mailadres opgeven. Vragen van afnemers komen dan rechstreeks bij u terecht. U kunt eventuele vragen dan zelf beantwoorden. Het is uiteraard geen probleem om vragen naar ons door te sturen als u het antwoord niet weet.

Orderstatusscherm (optie)

Het is mogelijk om het orderstatusscherm weer te geven op een adres met uw eigen domeinnaam. Bijvoorbeeld http://www.fotobedrijf.nl/orderstatus. Geef in dat geval het adres van van het orderstatusscherm aan ons door. Op dit adres moet een pagina staan met een frame of iframe met een link naar het orderstatusscherm  van Oypo.
U kunt de stijl van het orderstatusscherm zelfs laten aansluiten bij de stijl van uw website. Geef in dat geval het adres van de CSS-stylesheet aan ons door.

Kosten

De kosten voor de whitelabel-mogelijkheid zijn eenmalig 75 euro (inclusief btw) instelkosten. Verder betaalt u een bijdrage van 0,10 euro (inclusief btw) per verzonden bestelling.

Aanvragen en activeren

Aanvragen is eenvoudig: stuur uw beeldbestanden door naar support@oypo.nl. U ontvangt bericht zodra de instellingen gereed zijn. Vanaf dat moment dient u de website integratie coderegels op uw website ook te voorzien van een verwijzing naar uw white label.
Vink dan bij het genereren van de coderegels de optie "White label verzending" aan, en vul in het veld "ID van het white label"  het ID in welke u van ons ontvangen heeft.