Oypo maakt het de schoolfotograaf makkelijk

Schoolfotografie is een vak apart. In plaats van vijf, heb je wel honderden klanten per week. Slim en efficiënt werken met oog voor de privacy is in deze dynamische markt belangrijker dan ooit. Met Oypo verwerk je snel grote hoeveelheden foto's. Door je workflow te optimaliseren, bespaar je kostbare tijd en zijn de foto's in korte tijd online beschikbaar voor jouw klanten. 

Probeer Oypo PRO een maand gratis

Oypo heeft twee abonnementsvormen: de gratis versie en Oypo-PRO. Als je optimaal gebruik wilt maken van alle schoolfotofuncties raden we je aan een PRO abonnement voor slechts 10 euro per maand af te sluiten. Wil je eerst even kijken of het wel wat voor je is? Dan kun je Oypo-PRO geheel vrijblijvend een maand lang gratis proberen. 

Ja, ik wil graag een account afsluiten

Voordelen

Oypo kent tal van voordelen voor de schoolfotograaf. Denk aan het optimaliseren van je workflow, maar ook aan het zo optimaal mogelijk laten verkopen van het bestelproces voor de klant.

  • Kies zelf welke producten je aan wilt bieden en hoeveel deze gaan kosten voor je klant. We hebben een ruim assortiment. Daarnaast hebben we verschillende mogelijkheden om kortingsregels toe te voegen of voordeelsets te maken. Zo kun je een nog mooier pakket samenstellen voor je klant.
  • Vanaf het moment dat de klanten gaan bestellen, nemen wij het van je over: wij verwerken de bestellingen, betalingen en nemen de klantenservice voor onze rekening.
  • Integreer de webwinkel geheel in je eigen huisstijl op je website. Als je daarnaast ook kiest voor whitelabel verzending, heeft de klant vaak niet eens in de gaten dat ze eigenlijk bij een externe partij bestellen.
  • Gebruik de Oypo-app om al tijdens het fotograferen de foto's te categoriseren. Met een druk op de knop worden alle foto's per leerling in een mapje geplaatst. Werk je niet met een leerlinglijst? Geen probleem, het is ook mogelijk om per leerling een mapje met eigen inlogcode en wachtwoord te maken zonder naam van de leerling.
    Nog een extra handigheidje van de app is dat als je een foto maakt in een map waarvan de naam met een "#" teken begint, zoals "#groepsfoto", deze bij alle leerlingen uit de groep te zien is.
  • Scholen hebben de privacy van leerlingen hoog in het vaandel staan. Door te werken met persoonlijke inlogkaartjes kun je hier als fotograaf handig op inspelen. De inlogkaartjes kun je geheel in eigen stijl opmaken. Je levert slechts één keer een template aan, de rest gaat vanzelf.  
  • Steeds meer scholen werken met schoolpassen. Als fotograaf kun je met Oypo eenvoudig op deze behoefte inspringen. Het maakt niet uit of de school een barcode, chip of magneetstrip wil toevoegen, jij als fotograaf kunt het zo leveren als zij hebben willen. 

Whitepaper voor schoolfotografie

Wil je beginnen met schoolfotografie, maar weet je niet precies hoe? Ben je schoolfotograaf en benieuwd of je sneller en efficiënter kunt werken, of meer omzet kunt halen uit je schoolfoto's? Bekijk dan ons 'Whitepaper voor schoolfotografie'.