Het team

 

Peter van Teeffelen 

Ik ben in jan. 2016 gestart bij Oypo als accountmanager Sales. Na de overdracht Oypo van Koen Lindner en Nic Limper aan Fuji heb ik de taken als Manager van Koen overgenomen. Ik ben trots dat ik mag werken in z'n creatief en dynamisch team. Wil je meer van OYPO weten maak dan snel een afspraak op ons kantoor in Steenbergen of indien je dit wenst bij je thuis.

Winand Donders

Ik ben Winand Donders en help OYPO fotografen en hun klanten sinds 2008. Het is leuk om te ervaren dat ik mensen echt kan helpen en hoe blij mensen zijn met OYPO. In mijn vrije tijd bestier ik de Nederlandse podia met feestband Lijn 7. Leuk om te zien dat op feesten en festivals ook regelmatig OYPO fotografen aanwezig zijn.

Tonny Bogers

In 2018 begon ik als support medewerker bij Oypo. Na mijn opleiding Toegepaste fotografie en beeldcommunicatie aan de Fotovakschool startte ik als zelfstandig ondernemer. Om kennis op de doen is Oypo voor mijn een fantastische aanvulling. Ik zie het als een uitdaging om achter de schermen fotografen en klanten te helpen met hun fotografie en printmedia. Naast mijn werk bij Oypo houd ik mij bezig met conceptuele en geënsceneerde fotografie, waarin ik mijn creatieve uitspattingen kan uiten.